הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
כל מה שאמר לך דרור זה good shit,אני בכלל לא אוהב שאנשים יורדים מהר ,אני רק אוסיף שזה נוגד בכלל את כל המטרה של האימון וזה דופק את הברכיים רצח (כשהייתי מתאמן באגרוף היינו עושים "סקוואטים" , הייתי נופל ואלוהים איזה כאבי ברכיים היו לי) .
בכל מקרה , תתחדש על התספורת וגם על ה PR .
תודה,ננסה מחר.
מישהו יודע מה לעשות עם ברכיים? אני חושב שאני לא מבצע מספיק את התנועה של ה"הכנסת בטן בין הרגליים" והגב שלי אנכי מידי.
מה רע במייק/אושר/רן וכו וכו וכו וכו וכו?
אני אשמור את הביקורת עליהם לעצמי.

מישהו יודע מה לעשות עם ברכיים? אני חושב שאני לא מבצע מספיק את התנועה של ה"הכנסת בטן בין הרגליים" והגב שלי אנכי מידי.
להפסיק להקשיב לאנשים שאומרים לך "קודם תוציא ברכיים ואז קח את התחת אחורה". הCUE הזה לא עובד לכולם, ביניהם גם לי, ומה שעזר לי לתקן את זה זה לעשות את זה הפוך, קודם להוציא את התחת החוצה להיפ דרייב ואז לרדת למטה בזמן שאתה מוציא ברכיים החוצה. כשאתה מוציא את הברכיים החוצה במשקלי PR אתה מאבד בהן שליטה כי המשקל "לא מוכר" לך וגם כבד לך. בסטים הקודמים שלך זה לא קרה, וגם ב125 ללא חגורה הכל נראה הרבה יותר טוב. זה עניין של פיאר, התרגשות וCUE שלדעתי לא מתאים לך.

תודה,ננסה מחר.

אם הגב שלך אנכי מדי היית נופל או לפחות היית מרגיש את זה בהעברת משקל בכפות רגליים .לא הרגשה כיפית במיוחד חח (אתה מרגיש שאתה עוד שנייה נופל עם המוט על הגב) . אין פה יותר מדי דברים חכמים , רק צריך לשמור על המוט באמצע הכף רגל מהתחלה עד הסוף ,אני חשוב שזה לא הבעיה במה שאתה עושה . הגוף שלך אוטומטית נכנס לתנוחה הכי טובה בשבילו מבחינה ביומכנית עם הברכיים ,פשוט תרד מבוקר ותנסה לא ליפול . ותשמור על הכיווצים . הברכיים שלך כבר ימצאו את המיקום הנכון .

יש לי במכון את דודי incin שלדעתי מבין בטכניקה של סקוואט יותר ממייק ומאושר. אני תמיד מתייעץ איתו בנוגע לטכניקה והוא עוזר לי לתקן אותה. כנראה באימונים הבאים אבקש ממנו לעזור לי עוד ולהביא את דעתו בעניין. לצערי הוא לא בא השבוע אז השבוע לא יצא לי.

אתה לא מעודכן אבל אני כבר לא עושה את זה. שיניתי לגמרי את הגישה שלי בעניין, הפסקתי לעשות חלק נכבד מההערות שרשומות בספר כי מצאתי CUEס שיותר מתאימים לי. ביניהם השיניתי הגדול הוא באחיזה מTHUMBLESS לרגילה, ויש עוד כמה עניינים שאני דוגל בהם שלא נכתבו בספר.

איזה חסכונות ואיזה נעליים. אני מוציא בשבוע 250 שקל על פיזיוטרפיסט. בקושי יש לי כסף עכשיו לקחת רכבת מהטכניון הביתה...

אני ממש לא מסכים איתך בעניין הזה. יצא לי להתייעץ עם הרבה אנשים בנוגע לסקוואט שלי, וכל סקוואט שאני מצולם עולה גם לפורום של ריפטו, גם לLBS וגם את רובם אני מראה לכמה מחברי הפורום שאת דעתם אני מכבד (לדוגמא @Savo ) והתגובה הכללית היא שהסקוואט שלי נראה בסדר. אני חושב שלך יש קצת פאקים בהבנה של התנועה אם אתה קובע שהסקוואט שלי נורא ואני אמות. הסקוואט שלי בסדר. הגב בסדר וחוץ מכמה בעיות קטנות אין בו כרגע משהו שיכול לגרום לפציעה רצינית, אלה אם זה משהו שהיה קורה גם בסקוואט מושלם גם ככה.
אני יודע שיש לך את דודי, אבל שמע, אם עד עכשיו עדיין יש לך באט ווינק, מזערי ככל שיהיה, ואתה עדיין צונח בסקוואט, אז משהו דורש תיקון.
אני שמח שאתה כבר לא ריפטואיסט, שמח מאוד, ולא אמרתי שהסקוואט שלך נורא, לחלוטין לא, אבל פאקינג שום דבר לא יכול להעביר לך את הבאט ווינק? מה לעזאזל כאילו?
תודה,ננסה מחר.

אין כזה דבר גב אנכי מדי, ראית את הסקוואט של סטס הפינגויין? יפה מאוד, תמצא את הפוזיציה שנוחה לך (רמז היא תגיע לבד ברגע שתיכנס לסטאפ כמו שצריך, תוציא את המוט מהראק ותתחיל להסקביט)

ביקורת? עם כל הכבוד, הם מבינים איזה דבר או שניים יותר ממך.

אם הגב שלך אנכי מדי היית נופל או לפחות היית מרגיש את זה בהעברת משקל בכפות רגליים .לא הרגשה כיפית במיוחד חח (אתה מרגיש שאתה עוד שנייה נופל עם המוט על הגב) . אין פה יותר מדי דברים חכמים , רק צריך לשמור על המוט באמצע הכף רגל מהתחלה עד הסוף ,אני חשוב שזה לא הבעיה במה שאתה עושה . הגוף שלך אוטומטית נכנס לתנוחה הכי טובה בשבילו מבחינה ביומכנית עם הברכיים ,פשוט תרד מבוקר ותנסה לא ליפול . ותשמור על הכיווצים . הברכיים שלך כבר ימצאו את המיקום הנכון .
אוקיי,אני אנסה אימון הבא. תודה.

אם עד עכשיו עדיין יש לך באט ווינק
כמעט ואין. אפשר לראות את זה בסרטונים האחרונים שהעליתי. באט ווינק מאוד מזערי שאפילו אי אפשר לקרוא לו באט ווינק אלה "פלקשן תחתי". זה לא משהו מושלם אבל זה גם לא משהו קריטי. אני בטוח שגם אושר וגם מייק לא יוכלו להעלים לי את זה, זה משהו שכנראה אצטרך לחיות איתו ולשפר אותו לאט לאט במשך השנים.
אבל פאקינג שום דבר לא יכול להעביר לך את הבאט ווינק? מה לעזאזל כאילו?
ניסיתי הכל. התגובה שקיבלתי בסופו של דבר היא "הסקוואט שלך בסדר, אין פה משהו נורא שיפצע אותך", באמת שאני כבר חצי שנה עובד על הסקוואט וכבר הגעתי למצב שאני מרוצה מזה שהסקוואט שלי "טוב" ולא "מושלם". וכמו שאמרתי, אני מאוד רציני בעניין, כל סקוואט שאני מצלם עולה לפורום של ריפטו ומקבל תגובות של מאמני SS מקצועיים ואני מתקן טכניקה בהתאם להערות שלהם מדי שבוע.

כמעט ואין. אפשר לראות את זה בסרטונים האחרונים שהעליתי. באט ווינק מאוד מזערי שאפילו אי אפשר לקרוא לו באט ווינק אלה "פלקשן תחתי". זה לא משהו מושלם אבל זה גם לא משהו קריטי. אני בטוח שגם אושר וגם מייק לא יוכלו להעלים לי את זה, זה משהו שכנראה אצטרך לחיות איתו ולשפר אותו לאט לאט במשך השנים.

ניסיתי הכל. התגובה שקיבלתי בסופו של דבר היא "הסקוואט שלך בסדר, אין פה משהו נורא שיפצע אותך", באמת שאני כבר חצי שנה עובד על הסקוואט וכבר הגעתי למצב שאני מרוצה מזה שהסקוואט שלי "טוב" ולא "מושלם". וכמו שאמרתי, אני מאוד רציני בעניין, כל סקוואט שאני מצלם עולה לפורום של ריפטו ומקבל תגובות של מאמני SS מקצועיים ואני מתקן טכניקה בהתאם להערות שלהם מדי שבוע.
זה לא הגיוני ששום דבר לא מצליח, פשוט לא הגיוני..
משהו חייב לעבוד.

זה לא הגיוני ששום דבר לא מצליח, פשוט לא הגיוני..
משהו חייב לעבוד.
קל להגיד אבל בפועל לא... אם תהיה לי הזדמנות מתישהו להתייעץ עם מאמן מקצועי אעשה את זה. כרגע אני מרוצה.

לא אתה לא בריא!
140 סקוואט בלי ספוטר?! 🤯
גם היה נראה שאתה יכול למשוך עוד 3 בקלות..

לא אתה לא בריא!
140 סקוואט בלי ספוטר?! 🤯
ספוטר? בישביל מה יש מוטות ביטחון?
וכן, זה לא הרגיש יותר מידי כבד.

ספוטר? בישביל מה יש מוטות ביטחון?
וכן, זה לא הרגיש יותר מידי כבד.
כדי שאם תיפול קדימה... ? יהיה מי שיתפוס? (לא יודע. רק אומר..)
גם הוא יכול לעזור למשוך את הסט האחרון לכשל..

לא אתה לא בריא!
140 סקוואט בלי ספוטר?! 🤯
140 קילו זה לא משקל. ובכללי, ספוטר זה לא בטוח, עדיף או 2 ספוטרים מהצדדים או בלי ספוטרים בכלל. אני לא עשיתי בחיים סקוואט עם ספוטר במכון שלנו והרמתי 190. קצת קשה פסיכולוגית אבל חוץ מזה זה בטוח
כדי שאם תיפול קדימה... ?
אם אתה נופל קדימה סימן שכל הטכניקה שלך לא נכונה מהבסיס. הדבר שאמור לקרוא לך בכשל הוא נפילה אחורה, לא נפילה קדימה, ונפילה קדימה מעידה שאין לך מושג בכלל איך לבצע סקוואט.
יהיה מי שיתפוס? (לא יודע. רק אומר..)
ואיך ספוטר יוכל לתפוס? אתה צריך ספוטר שידע לעשות בייספס עם 3 פלטות בשביל זה
אין דבר כזה "למשוך את הסט האחרון לכשל". כשל זה כשהמשקל נופל ופה זה נגמר. לא מושכים לכשל, כשל פשוט קורה. המטרה של ספוטר היא לא להרים איתך את המשקל אלה להציל לך את החיים.

אתה מכיר אותי אני לא פוחד מכלום אני פשוט אצעק מספיק חזק שאנשים ידעו להתרחק 😆
אם אתה יודע איך לזרוק את המוט ולעוף קדימה כמו שצריך.. אז כל הכבוד 😃

אם אתה יודע איך לזרוק את המוט ולעוף קדימה כמו שצריך.. אז כל הכבוד 😃
ת'אמת שלא אין לי מושג ובחיים לא למדתי את זה. אם הייתי בא להתאמן אצלכם במכון הדבר הראשון שהייתי עושה זה מבקש מדודי שילמד אותי לצאת מכשל במצב הזה כשאין לי כלוב ומוטות בטחון. אחרת אין שום ביטוח שבעולם שיוכל לשלם על הנזק שאני יכול לגרום לעצמי או לאחרים.

ת'אמת שלא אין לי מושג ובחיים לא למדתי את זה. אם הייתי בא להתאמן אצלכם במכון הדבר הראשון שהייתי עושה זה מבקש מדודי שילמד אותי לצאת מכשל במצב הזה כשאין לי כלוב ומוטות בטחון. אחרת אין שום ביטוח שבעולם שיוכל לשלם על הנזק שאני יכול לגרום לעצמי או לאחרים.
דיברתי איתו על זה, הוא כנראה ישים מוטות ביטחון בתוך הכלוב.
מקווה שבקרוב

140 קילו זה לא משקל. ובכללי, ספוטר זה לא בטוח, עדיף או 2 ספוטרים מהצדדים או בלי ספוטרים בכלל. אני לא עשיתי בחיים סקוואט עם ספוטר במכון שלנו והרמתי 190. קצת קשה פסיכולוגית אבל חוץ מזה זה בטוח

אם אתה נופל קדימה סימן שכל הטכניקה שלך לא נכונה מהבסיס. הדבר שאמור לקרוא לך בכשל הוא נפילה אחורה, לא נפילה קדימה, ונפילה קדימה מעידה שאין לך מושג בכלל איך לבצע סקוואט.

ואיך ספוטר יוכל לתפוס? אתה צריך ספוטר שידע לעשות בייספס עם 3 פלטות בשביל זה

אין דבר כזה "למשוך את הסט האחרון לכשל". כשל זה כשהמשקל נופל ופה זה נגמר. לא מושכים לכשל, כשל פשוט קורה. המטרה של ספוטר היא לא להרים איתך את המשקל אלה להציל לך את החיים.
אז ככה, אתם צעירים יחסית לכן משקלים כאלה לא כבדים בשבילכם יותר 😃
אני ב110 כבר קושר רצועות בברכיים...
ראיתי מישהו שמחזיר את המשקולות ומפספס את ההנחה על צד אחד...
ספוטר יכול להרים אותך מהמותניים או החגורה, מה שאמרת, יציל לך תתחת ויסייע לך בחזרה האחרונה..
אגב גם לנו אין מוטות ביטחון :D
קזינו..

דיברתי איתו על זה, הוא כנראה ישים מוטות ביטחון בתוך הכלוב.
מקווה שבקרוב
כה זה רעיון טוב לדעתי שיוכל לעזור הרבה לליפטרים שעובדים בעצימות גבוהה. מאוד מקווה בשבילכם שזה יצא לפועל 😃
אז ככה, אתם צעירים יחסית לכן משקלים כאלה לא כבדים בשבילכם יותר 😃
לא יודע בן כמה אתה, וגם אני לא צעיר כל כך (יותר פצוע מבני 35+ בפורום), אבל גיל זה לא תרוץ להתבכיין על משקלים! אם אני יכול להרים 190 קילו זה אומר שגם אתה יכול! במיוחד שיש בחור בפורום שהתאמן 9 חודש ועושה חמישיות עם 185 קילו.
אני ב110 כבר קושר רצועות בברכיים...
יצא לך לחשוב מה המטרה של רצועות הברכיים? עזוב את זה שלקשור אותם במשקל כזה זה משפיל, רצועות ברכיים משומשות על ידי ליפטרים שמתכוננים לתחרות. אם יש לך פציעות כלשהם בבכיים אתה צריך תחבושות אלסטיות, ואם אתה סתם שם רצועות באימון כדי להרים יותר משקל אתה לא משתמש נכון ברצועות. תוריד אותן לגמרי אם אתה לא מתחרה. חבל.
ראיתי מישהו שמחזיר את המשקולות ומפספס את ההנחה על צד אחד...
זה קורה. אני אישית תמיד צופה מהצד במתאמנים שעובדים בכלוב ואם אני רואה משהו כזה אז תוך חצי שניה אני כבר מאחוריו מציל אותו.
ספוטר יכול להרים אותך מהמותניים או החגורה, מה שאמרת, יציל לך תתחת ויסייע לך בחזרה האחרונה..
נכון. אבל זה לא אידיאלי. ריפטו כתב על זה בספר אבל דיי שכחתי את ההסבר, חוץ מזה רוב האנשים בארץ לא יודעים שאם אתה ספוטר בסקוואט אתה צריך לשמור מרחק והם עומדים רבע מטר עם ה*** בתוך התחת של מי שעושה את הסקוואט כשהם צריכים לתפוס מרחק ולהתקרב רק אם הם רואים סימן של כשל.
אגב גם לנו אין מוטות ביטחון :D
בהחלט מצב בעייתי שאם הייתי נכנס אליו הייתי מתקשה להסתדר איתו. אם חשובה לך הבריאות שלך אני ממליץ לך בעתיד לעבור למכון שיהיו בו מוטות ביטחון וכלוב לסקוואט

כדי שאם תיפול קדימה... ? יהיה מי שיתפוס? (לא יודע. רק אומר..)
מי אמור לתפוס מה? יש מוטות.
אתה נופל קדימה והמוטות מחזיקים את המוט.
ולמה אני צריך "עחי רק מאזן לא נוגע"? או שאני מסיים את החזרה או שלא.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית