כשל? 😲היית חסר. 😍
עדכון: אין לי מצב רוח, האימון הכי גרוע ביקום.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כשל? 😲היית חסר. 😍
עדכון: אין לי מצב רוח, האימון הכי גרוע ביקום.
כן. אני אעדכן יותר מאוחר. צפי לדמעות, בכי, תירוצים וכו'.כשל? 😲
צפה* 😭כן. אני אעדכן יותר מאוחר. צפי לדמעות, בכי, תירוצים וכו'.
well played
😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
אימון מזעזע.
האימון:
Squat-0X5 60X5 90X5 110X5 130X5 BELTED 145X3F BELTED 145X2F BELTED
הסיפור ככה. היה אמור להיות 145X5 לפי התוכנית,וביום חמישי עשיתי 145X3. עד לפה הכל טוב ויפה.
אני מתחיל לעשות סקוואט ואני מרגיש שה130 כבד. אמרתי לעצמי שהכל יהיה בסדר כי הצלחתי שלשה בחמישי.
עושה 2 חזרות, נכשל ולא מבין מה לא היה בסדר.
אמרתי לעצמי שאין מצב שאני נכשל בכזאת קלות ואני לפחות יכול לסגור עוד כמה חזרות.
ניסיתי שוב ויצא חזרה אחת ובשנייה כשל. 😵
שאלתי את הסובבים וכל החזרות הכבדות ואפילו הקודמות היו נראות כמו HB במנח מוט של LB.
אני בטוח שהטכניקה שלי ככה לא בקבוע,אולי חוסר ריכוז,אולי המשקל גדול עליי, או באמת הטכניקה שלי דפוקה?
בכ"מ ביום שלישי וביום חמישי אני אנסה לראות מה שלום הטכניקה שלי ואם היא תקינה אני אמשיך כרגיל ואקווה שיהיה בסדר.
בין היתר הטכניקה הלקויה מסבירה את הגלישת ברכיים שלי שגרמה לכאבים לאחר יום חמישי.
בקיצור,אם עדיין יהיה מזעזע ולא יסתדר אחריי יום חמישי אני אעשה ריסט לצערי. למרות שאני לא במצב רוח לריסט כשאני קרוב לסוף מסה.. 🫤
Chinups-0X5 10X5 10X5 10X5
קל,לא מעניין.
Bench Press- 0X5 50X5 72.5X5 72.5X5 72.5X5
גם כן קל,רק שפה כדי לפנק אותי אחריי הכשלים נתפסה לי הכף רגל+ נמחצה לי האצבע בין 2 פלטות אחרכך.
נהדר. 🤦♂️
הבנתי אחריי זה שנשבר לי ואני לא במצב רוח לכלום אז לא עשיתי פייספולס. 😡
תוספות לבכי,כאילו שלא הספיק לי-
עליתי על האוטובוס הביתה לא היה איפה לשבת אז הייתי תקוע באיזו פינה מאחורה אז כל באמפר כמעט דפקתי את הראש בתקרה. עד שפעם אחת דפקתי. נהדר. ממש לא הספיק לי.
הגעתי הביתה הכנתי אוכל,חשבתי אולי אני אמצא קצת נחמה פה. אבל לא! האומלט המזדיין נהרס לי . כוסראבאק.🤬
עכשיו נשאר לי רק להיכשל מחר במועד ב' במתמטיקה וזה מושלם. 👏
ליל"ט,הלכתי לבכות לכרית או משהו. 👶
תמיד עובד,תודה על העצה. 😉יש לי פתרון ממש טוב, אל תבוא לאימונים ואז לא צריך לבכות על אימון גרוע 😃.
כן.. גם אני קצת מופתע.סוף סוף קוראי הלוג שלך יבינו שאתה בנאדם ולא מכונה משומנת שמוסיפה 2.5 כל שבוע תקופה אינסופית 😆
תברח מפה טמבל תברח!!!!!!אמרתי לך, חצי ליטר הכי טוב
(כמה זמן לא הגבתי פה 🤯)
NO! יש לי עוד בסקוואט,הוא לא הרגיש כבד. אני הפלתי אותו כי הרגשתי שאני ארצח לעצמי את הברכיים אם אני אמשיך.מתי בכל מקרה תצטרך לעשות ריסט כשתעבור לחיטוב אז יאללה, הגיע הזמן, עכשיו תורך לסבול בזמן שמסביבך כולם נהנים מאוכל.
לפני חיטוב הוא צריך קודם ללמוד איך לעשות סקוואטמתי בכל מקרה תצטרך לעשות ריסט כשתעבור לחיטוב אז יאללה, הגיע הזמן, עכשיו תורך לסבול בזמן שמסביבך כולם נהנים מאוכל.
(ואם אתה צריך טיפים בבישול אז דבר איתי, ו @Tank יעיד לך על כך)
תברח מפה טמבל תברח!!!!!!
אם אתה לא נכנס מרוכז לסט, אז הבעיה היא אצלך.NO! יש לי עוד בסקוואט,הוא לא הרגיש כבד. אני הפלתי אותו כי הרגשתי שאני ארצח לעצמי את הברכיים אם אני אמשיך.
ונו באמת מה ההגיון,עשיתי כבר שלשה עם זה בחמישי...
יאללה מקס, שחרר, הוא בטטה.לפני חיטוב הוא צריך קודם ללמוד איך לעשות סקוואט
סתם צוחק 😃יאללה מקס, שחרר, הוא בטטה.
אולי הוא לא רוצה לחטב כי הוא לא בא.ש גבוה מדי לטעמו? ומי אמר שהוא רוצה להתחרות?עד כמה אתה מתכוון למרוח את החיטוב הזה? הבנתי, אתה מתקדם, אבל יאללה, הגיע הזמן לחיטוב ארוך כדי שבסופו תוכל לחזור למסה טובה ולהתחיל להתחרות ולהפציץ כמו שאתה צריך
נכון(ויש לך פוטנציאל
גם נכוןאתה מכוער
צפה* 😭
כשמדברים על בחור שמספר על הדמעות והבכי שלו - עדיין אפשר לקרוא לזה זכר?... 🫤
אני. וזה לא נתון לויכוח.ומי אמר שהוא רוצה להתחרות?
קרה לי לא מעט פעמים שהצלחתי שלשה בלינארית ולא הצלחתי חמישיה.ונו באמת מה ההגיון,עשיתי כבר שלשה עם זה בחמישי...
עד שהתרגלתי להשתמש במילות הקסם "המתאמנים שלי", בא הנקניק ונכשל לי בסקוואט, ועוד שם אלף אייקונים של בחורה בוכה!Matty עדכן/ה את הלוג ״לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!״:
אימון ויום עצוב -נפח
קרא את שאר עדכון הלוג...