עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם אני קופץ, אני זורק קודם את מתי כדי שיהיה לי משהו רך לנחות עליו.
מתי הוא human trampoline.![]()
רק הזקנים כאן יבינו מי הזקנה:sarcastic:
אני עדיין צודק דיקדוקית. 😛כשמדברים על בחור שמספר על הדמעות והבכי שלו - עדיין אפשר לקרוא לזה זכר?... 🫤
אתה ממש רוצה שאני אחטב אה? כואב לך לראות אותי מתקדם?אם אתה לא נכנס מרוכז לסט, אז הבעיה היא אצלך.
ועד כמה אתה מתכוון למרוח את החיטוב הזה? הבנתי, אתה מתקדם, אבל יאללה, הגיע הזמן לחיטוב ארוך כדי שבסופו תוכל לחזור למסה טובה ולהתחיל להתחרות ולהפציץ כמו שאתה צריך (ויש לך פוטנציאל מטורף למרות שאתה מכוער).
בעיקר בלי סבלנות.יום חמישי הוא הולך לעבור אימון פרטני אצל ליפטר גדול, חזק ומפחיד שאחריו או שהוא יצא עם סקוואט למופת או שהוא יצא בלי אשכים.
אני לא,לפחות בינתיים.אולי הוא לא רוצה לחטב כי הוא לא בא.ש גבוה מדי לטעמו? ומי אמר שהוא רוצה להתחרות?
נכון
אה! זה גם תקף עליך! (אולי המכוער קצת פחות.🤭)גם נכון
🏳️🏳️אני. וזה לא נתון לויכוח.
אבל זה לא המקרה,אפילו לא הצלחתי לחזור על השלשה. והסקוואט היה נראה טוטאל HB.מזעזע.קרה לי לא מעט פעמים שהצלחתי שלשה בלינארית ולא הצלחתי חמישיה.
זה תמיד היה אוכל\טכניקה אצלי. (בפעם אחת פציעה...)
איפה מצאת את זה?
אני בעד,אולי זה יאחר לי את החיטוב.עד שהתרגלתי להשתמש במילות הקסם "המתאמנים שלי", בא הנקניק ונכשל לי בסקוואט, ועוד שם אלף אייקונים של בחורה בוכה!
מורן ואני מתלבטים בין חראקירי לבין קפיצה מהגג.
אם אני קופץ, אני זורק קודם את מתי כדי שיהיה לי משהו רך לנחות עליו.
מה סחטיין? 😭 אם אתה צוחק עלי-בצדק.ואוו סחטיין מתי התקדמת ! הסקוואט HB ?
אה, זה LB? הייתי בטוח שפאוורקלין! 😲מה סחטיין? 😭 אם אתה צוחק עלי-בצדק.
אם אתה שואל ברצינות-אני עושה LB. לפחות זה מה שאמור לקרות.
אם כבר אז המכוער יותר 😭אה! זה גם תקף עליך! (אולי המכוער קצת פחות.🤭)
התמונות שלך בעירום כבר הופצו בצד האפל של הרשת.יוסי?:97:חשבתי שמה שאני פרסם נשאר בינינו.
באמת? 🤯 חשבתי שאני בחיים לא אצליח לעשות.אה, זה LB? הייתי בטוח שפאוורקלין! 😲
#selfesteemoverloadאם כבר אז המכוער יותר 😭
הוא ביקש ממני רשות לשלוח לי תמונות כאלה להערכת אחוזי שומן.התמונות שלך בעירום כבר הופצו בצד האפל של הרשת.
פורסם בפורום הנהלה?התמונות שלך בעירום כבר הופצו בצד האפל של הרשת.
🙄מי פירסם בפורום הנהלה?
דיי נו,שנינו יודעים שאתה נהנה בחושך לבד עם התמונות האלו. 👉👌הוא ביקש ממני רשות לשלוח לי תמונות כאלה להערכת אחוזי שומן.
איימתי לסגור את המשתמש שלי אם הוא עושה את זה.
תעשה לי טובה תסביר למתי שבלואו באר סקוואט לא תופסים מוט ברוחב כתפיים...אה, זה LB? הייתי בטוח שפאוורקלין! 😲
תודה, נשמה. אני פה שוקל חראקירי ואתה גורם לי לאבד את החשק לחיות. באמת תודה.דיי נו,שנינו יודעים שאתה נהנה בחושך לבד עם התמונות האלו. 👉👌
מקצר תהליכים,מה הבעיה? 😃תודה, נשמה. אני פה שוקל חראקירי ואתה גורם לי לאבד את החשק לחיות. באמת תודה.
עזוב מקס, אין לו כבוד למי שייצר אותו.סתם צוחק 😃
אבל יש לו הרבה בעיות עם הסקוואט כרגע. הסקוואט שלו נראה כמו היי באר לגמרי. ניסיתי להסביר לו היום אבל הוא החליט שאני לא ראוי מספיק בשביל זה למרות שאין לי כבר באט ווינק 😃
יום חמישי הוא הולך לעבור אימון פרטני אצל ליפטר גדול, חזק ומפחיד שאחריו או שהוא יצא עם סקוואט למופת או שהוא יצא בלי אשכים.
א. הוא שמן.אולי הוא לא רוצה לחטב כי הוא לא בא.ש גבוה מדי לטעמו? ומי אמר שהוא רוצה להתחרות?
אני רוצה שתסבול ותתמרר.אתה ממש רוצה שאני אחטב אה? כואב לך לראות אותי מתקדם?
זה סנאץ׳ & בנץ׳אה, זה LB? הייתי בטוח שפאוורקלין! 😲
נשר הזהב אמר את דברו.עזוב מקס, אין לו כבוד למי שייצר אותו.
א. הוא שמן.
ב. מקס.
אני רוצה שתסבול ותתמרר.
זה סנאץ׳ & בנץ׳
ואז קיבל באן 😃נשר הזהב אמר את דברו.
🥷🥷נשר הזהב אמר את דברו.