לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
אה נכון, ופשוט הייתי מקבל כולכך הרבה מלעבוד מאשר ללמוד לבחינה שמכניסה אותי ללימודים גבוהים. וואלה.
הקטע הוא.. שזה היה צפוי מראש 😆
נכון, אם הייתי מקבל בפעם הראשונה 700 גם אני הייתי בשוק. רק אחריי הבחינה הבנתי איפה הייתי צריך יותר להשקיע יותר ואיפה פחות.

מה? אני עושה גם אחריי י"ב שוב.
ממש לא ציפיתי לקבל 800 בפעם הראשונה. הסקתי את המסקנות שלי מהבחינה הראשונה ויהיה יותר טוב בשניה.
הקטע הוא שכשאתה מוותר על עבודה, "חורש" ואז מוציא 620 זה אומר שאתה לא יכול להשתמש יותר בתירוץ של "חרישה" כי רואים שאין לך תחת לשבת וללמוד באמת אתה סתם תעשה דברים אחרים במקום ותבזבז את הזמן. אם באמת היית חורש היית מוציא 700 על הבחינה הראשונה, ואני אומר את זה כי אני מכיר אותך מספיק טוב כדי לדעת שיש לך פוטנציאל ל700.

הקטע הוא שכשאתה מוותר על עבודה, "חורש" ואז מוציא 620 זה אומר שאתה לא יכול להשתמש יותר בתירוץ של "חרישה" כי רואים שאין לך תחת לשבת וללמוד באמת אתה סתם תעשה דברים אחרים במקום ותבזבז את הזמן. אם באמת היית חורש היית מוציא 700 על הבחינה הראשונה, ואני אומר את זה כי אני מכיר אותך מספיק טוב כדי לדעת שיש לך פוטנציאל ל700.
זה לא נכון, לא התאמנתי על הדברים הנכונים וביזבזתי את הזמן על דברים לא חשובים.

זה לא נכון, לא התאמנתי על הדברים הנכונים וביזבזתי את הזמן על דברים לא חשובים.
אם באמת היית חורש אז היית מצליח ללמוד גם לדברים החשובים וגם לדברים הלא חשובים. אני גם זוכר שהיו פעמים שאמרתי לך איך ללמוד ואתה לא הקשבת לי כי חשבת שאתה יודע יותר טוב.

נכון, אולי באמת לא ישבתי מספיק. אבל הייתי מקבל בגג 650 כי פשוט לא ישבתי על הדברים הרלוונטיים. וזה לא רק 100% אשמתי, הקורס היה בין הקורסים הגרועים.

נכון, אולי באמת לא ישבתי מספיק. אבל הייתי מקבל בגג 650 כי פשוט לא ישבתי על הדברים הרלוונטיים. וזה לא רק 100% אשמתי, הקורס היה בין הקורסים הגרועים.
דיי להאשים את כל העולם, עובדה שאלה שלמדו הוציאו 700+(כן, 2 מתוך כל הקרוס שלך למדו..)

התלונה שלך מראה עד כמה היכולת האוטודידקטית שלך עדיין לא מפותחת. פסיכומטרי זה חומר פשוט שאפשר ללמוד לבד מספרים. זה לא פיזיקה גרעינית. במקום להאשים את הקורס היית צריך לקחת את הספרים, ללמוד לבד מהסברים ולפתור אלפי תרגילים ואז היית מבין פרפקט את החומר.

התלונה שלך מראה עד כמה היכולת האוטודידקטית שלך עדיין לא מפותחת. פסיכומטרי זה חומר פשוט שאפשר ללמוד לבד מספרים. זה לא פיזיקה גרעינית. במקום להאשים את הקורס היית צריך לקחת את הספרים, ללמוד לבד מהסברים ולפתור אלפי תרגילים ואז היית מבין פרפקט את החומר.
אני מסכים לחלוטין שפסיכומטרי צריך ללמד לבד.
אבל הקורס הכווין אותנו לעשות א' כשבפועל היינו צריכים לעשות ב'.
אם הייתי לומד בבית מספרים הייתי בוודאות מוציא יותר. אולי גם הייתה לי יותר מוטיבציה ללמוד מאשר לשבת באיזו כיתה מסריחה ולחפוף משולשים.

אני מסכים לחלוטין שפסיכומטרי צריך ללמד לבד.
אבל הקורס הכווין אותנו לעשות א' כשבפועל היינו צריכים לעשות ב'.
אם הייתי לומד בבית מספרים הייתי בוודאות מוציא יותר. אולי גם הייתה לי יותר מוטיבציה ללמוד מאשר לשבת באיזו כיתה מסריחה ולחפוף משולשים.
בשני הקורסים שעשיתי הרגשתי שאני מוקף בחבורה של אידיוטים ושהחומר שמלמדים שם (בעיקר בשיעורי כמותי ואנגלית) זה חומר שהייתי יכול ללמוד לבד ב10 דקות אבל לימדו אותו איכשהו שעה שלמה. אני בטוח שהרגשת פחות או יותר אותו דבר. להבא תעשה מה שאני אומר לך, תלמד את זה לבד ותדאג לפתור המון תרגילים וסימולציות עד שכל סימולציה שלך תרגיש שאתה באמת בגבול היכולת שלך ואתה לא מקבל ציון שלא מגיע לך

מתי לא באמת חרש לפסיכומטרי 😆😆 הוא גירבץ בדוטא, אז 620 לזה שהוא לא למד הרבה זה טוב דווקא. יש לו פוטנציאל.

מתי לא באמת חרש לפסיכומטרי 😆😆 הוא גירבץ בדוטא, אז 620 לזה שהוא לא למד הרבה זה טוב דווקא. יש לו פוטנציאל.
יש עתיד מזהיר באופק? 😁

זה גם מה שאני חשבתי. הוא מזכיר לי מאוד את עצמי בגיל הזה. רק שיש לו יותר פוטנציאל כי אני עשיתי את אותו הדבר והוצאתי במבחן הראשון 597 😆

אימון נפח קליל, הכל עלה בלי בעיות.
אעדכן בהזדמנות.

Matty עדכן/ה את הלוג ״לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!״:

אימון נפח קליל

הקדמה:

מיהרתי הביתה ללמוד מתמטיקה אז יצא אימון של שעה וחצי.

האימון:

אימון נפח

Squat-0X5 20X3 60X3 80X3 100X2 120X1 142.5X5 BELTED
היה קליל, לא ציפיתי. ה140 פעם קודמת הרגיש מוות.
עשיתי עם המוט החרא ולא של אלייקו.
חוזר עכשיו למתכונת הקודמת של הסקוואט, לפיכך ביום חמישי יהיה 145X3 .

Chinups-0X5 17.5X3X5
שיא לנפח, היה ממש קליל.

Bench Press- 20X5 40X5 60X4 80X3X5
שיא לנפח, הרגיש גם קליל.
עשיתי עם רצועות כף יד.

Facepulls-160LBSX10
מיהרתי לאוטובוס ולא היה לי זמן לי זמן לעשות עוד סט, אז הסתפקתי באחד.
.
ספאם:
יש לי מבחן מחר במתמטיקה, בהצלחה לי.

התבטלה לי הריצת אלפיים היום, תידחה לשבוע הבא בראשון, wish me luck.

עדכון קצר כי אני קצר בזמן, חוץ מזה שאני שמן והאימון לא קשים יותר מידי הכל טוב. 😃

קרא את שאר עדכון הלוג...

אולי כדאי לך לעבור לעבוד במוט החרא 😄

אולי כדאי לך לעבור לעבוד במוט החרא 😄
חחחחחחחחחחחחחח
אולי באמת, אני כל הזמן פוחד שהמוט יהרוג אותי אז אני מאוד מכווץ ומוכן לסט. 🤣

סתם שאלה
איך זה בדיוק נפח אם אתה עושה רק 5 חזרות?

סתם שאלה
איך זה בדיוק נפח אם אתה עושה רק 5 חזרות?
הסקוואט לא נכלל.
הסקוואט עובד לפני מתכונת לינארית של ביל סטאר 5X5. (לא בדיוק עשיתי את זה היום כי שכחתי.)
אבל כל שאר התרגילים עובדים כמו טקסס, רק שהנפח טיפה יותר קטן. 3X5 במקום 5X5.

הסקוואט לא נכלל.
הסקוואט עובד לפני מתכונת לינארית של ביל סטאר 5X5. (לא בדיוק עשיתי את זה היום כי שכחתי.)
אבל כל שאר התרגילים עובדים כמו טקסס, רק שהנפח טיפה יותר קטן. 3X5 במקום 5X5.
אז זה לא טקסס זה יותר SS

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית