אני משתתף בצערך, רק מי שיש לו חיות מחמד יכול להבין עד כמה זה עצוב להרדים אותן בלית ברירה.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מצטער לקרוא את זה, באמת עצוב להיפרד מחיית מחמד אהובה
אני בעוד שנה מתגייס.. ואני דיי הבן אדם היחידי שטיפל בה וחי איתה. אז אני לא רוצה שכלב נוסף יוזנח בעוד שנה.מבינה לליבך... זה עצוב וקשה... הזמן יעשה את שלו..
תאמצו כלב חדש במהרה,אולי קצת יעזור..
אתה עוד פעם נלחץ מהבנאדם הלא נכון!!!אגב מתי, הדדליפט שלך מתחיל להלחיץ אותי.
מי זאת? היא מרימה?יצא פרק חדש של שרלוק, לכל המעוניינים 🚬🤪🚬🚬🤪🚬
מתערבים שאני עושה 200 לחמישייה לפני שניכם? 😛אתה עוד פעם נלחץ מהבנאדם הלא נכון!!!
מתערבים שעד סוף 2016 יהיה לי טוטאל גבוה משלך ב50 קילו?מתערבים שאני עושה 200 לחמישייה לפני שניכם? 😛
על מה מתערבים?מתערבים שעד סוף 2016 יהיה לי טוטאל גבוה משלך ב50 קילו?
בירה עם המבורגר אחרי התחרות של דצמבר 16?על מה מתערבים?
יאללה. אבל המבורגר הכי גדול, לא 160 גרם או משהו 😃בירה עם המבורגר אחרי התחרות של דצמבר 16?
רגע אבל אנחנו מתערבים רק בתנאי שנתחרה באותה קטגוריה אחרת זה לא יהיה הוגן 🙄יאללה. אבל המבורגר הכי גדול, לא 160 גרם או משהו 😃
אז תתחיל לאכול 😆רגע אבל אנחנו מתערבים רק בתנאי שנתחרה באותה קטגוריה אחרת זה לא יהיה הוגן 🙄
חכה יש לנו שנה אולי אני בכלל אהיה עד 110 😃אין מצב שאני אהיה עד 90, אולי בלחץ עד 100 אבל גם לא נראה לי
מה מה מה מה מה????יצא פרק חדש של שרלוק, לכל המעוניינים 🚬🤪🚬🚬🤪🚬
תודה, תודה.אגב מתי, הדדליפט שלך מתחיל להלחיץ אותי.
מה מצב הדדליפט שלך?מתערבים שאני עושה 200 לחמישייה לפני שניכם? 😛
מדדלפט בלי כאבים בכתף. מחר 190X5מה מצב הדדליפט שלך?
גם אני מחר 190X5 😃מדדלפט בלי כאבים בכתף. מחר 190X5
הסינגל שלי עדיין גבוה יותר 🤡גם אני מחר 190X5 😃
אל תדליק אותי שאני לא ארים 232 מחר ואז אתה תפרוש לסמית' משין.הסינגל שלי עדיין גבוה יותר 🤡
אני לא חושב שתצליח 😛אל תדליק אותי שאני לא ארים 232 מחר ואז אתה תפרוש לסמית' משין.