לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
זהה לדעה שלי על הכנסה של הברכיים פנימה בLB. פחות בטיחותי לגב, לברכיים ולמפרק הירך, בזמן שבאה לשימוש פחות מסת שריר. וכל זה בתמורה ללא ללמוד להוציא ברכיים החוצה. לא נשמע לי כמו הטרייד אוף הכי משתלם שנתקלתי בו.
implying
כל מי שמכניס כרגע את הברכיים בסקוואט, במידה וישנה את הטכניקה => יוסיף משקל על המוט?

implying
כל מי שמכניס כרגע את הברכיים בסקוואט, במידה וישנה את הטכניקה => יוסיף משקל על המוט?
אחרי שילמד לעשות את זה כמו שצריך ויחזק את המקרבים שלו טיפה, כן.
אבל זה טריקי: ברכיים בחוץ מסייעות לעומק. אז אתה הולך להתקל באנשים שאומרים שהם מרימים ככה יותר, וזה בגלל שהם יורדים פחות עמוק.

מה שמוזר זה שהרגשת את זה רק יום אחרי. זה בדרך כלל כואב פחות כשאתה חם, אבל ברגע בפציעה אתה אמור להרגיש. אולי זה באמת היה ממש בקטנה. ה130X5X5 בהחלט מראה שזה כנראה היה משהו מזערי, אבל זה לא אומר שזה לא יציק לך עכשיו תקופה.
נקווה שהכל יהיה בסדר מעכשיו. 😃

Matty עדכן/ה את הלוג ״לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!״:

Back To Business

הקדמה:

אין לי שמץ, אני משער שעתיים וקצת. באתי מאוחר בגלל ניסיון חצי מוצלח אצל הרופא להוריד פרופיל, אז ברוב האימון הייתי לבד.

האימון:

אימון עצימות

Squat- 0X5 20X5 60X3 100X2 130X2 160X2 BELTED 175X5 BELTED

הרגיש בערך אותו הדבר כמו פעם קודמת, אולי אפילו טיפה יותר קל.

Press- 20X5 40X3 52.5X2 62.5X5 BELTED

קל יחסית.

Deadlift- 60X3 100X2 140X2 180X1 BELTED 195X1 BELTED 212.5X5 BELTED

הרגיש יותר טוב מפעם קודמת, נדמה לי.

Pullups- B.WX3 20X3 35X5 PR

סביר. אתנחתא נחמדה אחריי דדליפט כבד.

מ.ג במכון: 101.8

ספאם:

אחריי הדדליפט- שוק, תדהמה, בהייה. "אחי בן כמה אתה?!?!" *אחריי שאני מסיים את הסט הכבד* "אחי אתה יכול להסתכל עליי עושה???"

עד מתי אנשים שיבינו שכמה שאני מרים לא אומר כלום. 😕

קרא את שאר עדכון הלוג...

מה זה חצי נסיון להוריד פרופיל?
לא חצי נסיון, חצי מוצלח.
זה מסובך, אני לא ממציא כלום, פשוט הרופא בצו ראשון בטוח שהוא לפחות מנהל מחלקה קרדיולוגית ברמב"ם.

בצבא אם אתה לא קטוע רגל/יד/נכה/עיוור לא מורידים לך פרופיל, ואתה יותר כשיר מסוס
יש לי חבר שהורידו לו ל 82 על עיוורון צבעים וזה בכלל בלי שהוא רצה שיורידו. זה היה לפני 14 שנה אבל

יש לי חבר שהורידו לו ל 82 על עיוורון צבעים וזה בכלל בלי שהוא רצה שיורידו. זה היה לפני 14 שנה אבל
יש לי 82 בגלל עיוורון צבעים גם.
אבל יש לי עוד סעיף פי אלף יותר גרוע מעיוורון צבעים אבל עליו לא הורידו נקודה.(על זה אני מערער)

איזה מצחיק זה שלכולם פתאום יש בעיות בריאות קשות ברגע שזה נוגע לצבא כשבאזרחות יכולים לרוץ להרים משקולות לטפס על האוורסט ומה לא 😃

@yujinius
טעמתי את שני הטעמים כבר, שניהם מעולים גם עם חלב וגם עם מים.
הריח של הטרימסו ממש טוב.
והעוגיות בוטנים זה בעיקר עוגיות, אני לא ממש מרגיש את הבוטנים, אולי זה רק עני.

איזה מצחיק זה שלכולם פתאום יש בעיות בריאות קשות ברגע שזה נוגע לצבא כשבאזרחות יכולים לרוץ להרים משקולות לטפס על האוורסט ומה לא 😃
זה לא משהו שהמצאתי, פשוט זה מצב רפואי שלא נוגע אליי ביום יום, אולי קורה פעם בכמה חודשים, ורוב הסיכויים שהוא יקרה בתדירות יותר גבוהה בזמן השירות הצבאי. עם כל ההרצון שלי להשתמט אני לא משקר.

זה לא משהו שהמצאתי, פשוט זה מצב רפואי שלא נוגע אליי ביום יום, אולי קורה פעם בכמה חודשים, ורוב הסיכויים שהוא יקרה בתדירות יותר גבוהה בזמן השירות הצבאי. עם כל ההרצון שלי להשתמט אני לא משקר.
לא אמרתי שהמצאת את זה, כמו שעוד אנשים שאני מכיר לא המציאו דברים שהורידו להם פרופיל. אבל זה כן מצחיק אותי שבן אדם שמתאמן בחדר כושר ומרים משקל שלבן אדם הממוצע נראה לא הגיוני, או במקרים אחרים שאני מכיר עושה ריצות של 10+ ק"מ או מתאמן ב MMA באופן די רציני, פתאום לא מספיק בריא בשביל לקבל פרופיל 97.
אגב ממש לא אמרתי שזה לא בסדר מצידך לנסות להוריד פרופיל או לקבל את כל ההקלות האפשריות (כולל שחרור מצה"ל) על העניין הזה מה שהוא לא יהיה.
הריח של הטרימסו ממש טוב.
טוב אני אזכור את זה כשיגמר לי ה 5 קילו שוקולד בננה.

@yujinius
הריח של הטרימסו ממש טוב.

לא אמרתי שהמצאת את זה, כמו שעוד אנשים שאני מכיר לא המציאו דברים שהורידו להם פרופיל. אבל זה כן מצחיק אותי שבן אדם שמתאמן בחדר כושר ומרים משקל שלבן אדם הממוצע נראה לא הגיוני, או במקרים אחרים שאני מכיר עושה ריצות של 10+ ק"מ או מתאמן ב MMA באופן די רציני, פתאום לא מספיק בריא בשביל לקבל פרופיל 97.
אגב ממש לא אמרתי שזה לא בסדר מצידך לנסות להוריד פרופיל או לקבל את כל ההקלות האפשריות (כולל שחרור מצה"ל) על העניין הזה מה שהוא לא יהיה.

טוב אני אזכור את זה כשיגמר לי ה 5 קילו שוקולד בננה.

אני מזמין לחבר של אחותי היום בערב
מה טעמים מומלצים בכללי?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית