הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
וזה אפילו עם 12 שעות שינה ביום וחופש מוחלט מהכל, החיים של החתולים שלי יותר קשים מזה.

מה זה בכלל אומר להיכשל ביום נפח בטקסס?
ומה זה אומר להרים משקל קל מדי ביום נפח? עדיף להכשל לדעתי מלהגיע למצב שלא הרמת מספיק. חוץ מזה מתי לא נכשל. רק איבד ריכוז סט אחד ואז חזר לעצמו וסגר את הנפח.
האופציה הזו לא אמורה בכלל להיות על השולחן
מסכים. אבל לא היה כאן כשל. היה איבוד ריכוז חד פעמי. לא צריך להוריד משקל.
כל הזמן נראה כאילו דרסה אותו משאית.
שברת אותי 🤣

מסכים. אבל לא היה כאן כשל. היה איבוד ריכוז חד פעמי. לא צריך להוריד משקל.
חוץ מהכשל כל שאר הסטים היו על גדר ההתאבדות..
קיצור יורד ל160, נראה מה יהיה. 😆

חלאס להיות גיי תעשה שבוע הבא 170

ומה זה אומר להרים משקל קל מדי ביום נפח? עדיף להכשל לדעתי מלהגיע למצב שלא הרמת מספיק. חוץ מזה מתי לא נכשל. רק איבד ריכוז סט אחד ואז חזר לעצמו וסגר את הנפח.

20 ק"ג בין יום הנפח ליום העצימות זה ממש (אבל ממש!) הפרש קטן מדי, אתה יכול גם לקרוא את הספר של ג'סטין לאסק על טקסס והוא במפורש רושם את זה שם בתור טעויות של אנשי הטקסס.

להיכשל לוקח ממך הרבה, לא רק פיזית אלא בעיקר מנטלית. יש עצה טובה של בולטון שקראתי די מזמן: באימוני נפח אתה צריך להגיע למצב שאתה יכול לשחזר את האימון בסיומו. אולי בקושי, אולי הלשון שלך תהיה בחוץ בסוף - אבל אתה כן תצליח לסיים את האימון.

לא סתם אומרים leave some weight on the bar כשמתייחסים לאימוני נפח, בתוכנית לינארית שבועית אין כזה דבר להיכשל ביום הנפח - זה פשוט לא אמור לקרות.

לא סתם אומרים leave some weight on the bar כשמתייחסים לאימוני נפח, בתוכנית לינארית שבועית אין כזה דבר להיכשל ביום הנפח - זה פשוט לא אמור לקרות.

אתה בעד נגיד בשלב כלשהוא לעבור ללעלות משקל בנפח פעם ב 2 אימונים ? או לעשות פעם בכמה זמן דילואוד ? בשביל לא להגיעה למצב של נפח קשה מידי ?

20 ק"ג בין יום הנפח ליום העצימות זה ממש (אבל ממש!) הפרש קטן מדי, אתה יכול גם לקרוא את הספר של ג'סטין לאסק על טקסס והוא במפורש רושם את זה שם בתור טעויות של אנשי הטקסס.

להיכשל לוקח ממך הרבה, לא רק פיזית אלא בעיקר מנטלית. יש עצה טובה של בולטון שקראתי די מזמן: באימוני נפח אתה צריך להגיע למצב שאתה יכול לשחזר את האימון בסיומו. אולי בקושי, אולי הלשון שלך תהיה בחוץ בסוף - אבל אתה כן תצליח לסיים את האימון.

חשבתי על זה. כנראה שאתה צודק. אם רק היית אומר לי את זה לפני שנפצעתי

Matty עדכן/ה את הלוג ״לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!״:

גופה

הקדמה:
שעה+-
אימון התאוששות מרגיש כמו האימון הכי מאולץ בעולם, אני מרגיש כולכך מפורק.

האימון:

אימון התאוששות

Squat- 0X5 20X5 60X3 80X3 100X3 135X2X5

הכל כואב, כרגיל.

Bench Press- 20X5 60X5 80X2X5

עשיתי על חרא ספא ולא היה לי ספוטר אז עשיתי רק 2 סטים במקום 3.

Chinups- B.WX3 30X2X5

קליל.

קרא את שאר עדכון הלוג...

אתה בעד נגיד בשלב כלשהוא לעבור ללעלות משקל בנפח פעם ב 2 אימונים ? או לעשות פעם בכמה זמן דילואוד ? בשביל לא להגיעה למצב של נפח קשה מידי ?

ההתאוששות מהנפח תלויה בהרבה דברים - אוכל, שינה, עבודה וכו'.
אני חושב שאם אתה יכול לעשות 5X5 עם 140 סקוואט ולהמשיך להתקדם באימוני העצימות תעשה את זה, אפשר לעלות משקל באימוני הנפח פעם בשבועיים או יותר מזה אם אתה עדיין ממשיך להתקדם בעצימות - אם אתה מגיע ליום העצימות בלי רעל בעיניים וכוח ברגליים יש כאן בעיה.

Matty עדכן/ה את הלוג ״לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!״:

😃

הקדמה:

שעתיים.
באתי בהרגשה ממש רעה. אכלתי ממש רע מהבוקר, כאב בטן, כאבים קלים ברגליים, כאב בגב העליון קצת.
אחריי שהתחממתי קצת בסקוואט ועשיתי מתח עם מ.ג פתאום נתפס לי החזה, כאבי מוות.
חשבתי שהכל ילך לפח היום. אחריי קצת מאמץ וריכוז הכל עלה. 😃

האימון:

אימון עצימות

Squat- 0X5 20X5 60X3 100X3 130X3 150X2 BELTED 175X1 (forgot to belt) 185X5 BELTED PRR

שלוש חזרות הרגישו ממש כמו חימום. לא הייתי צריכה לעשות עצירה אחריי השלוש חזרות הייתי צריך להמשיך לפמפם.
מרוצה מהסקוואט. 😛

Press- 20X5 40X3 52.5X1 67.5X5 BELTED PR

שיא בפרס מזה כמעט שנה, פשוט מגוחך.(הרגיש ממש קל ת'אמת) 😆

Deadlift- 60X1 100X2 140X1 180X1 BELTED 200X1 BELTED 222.5X5 BELTED PRRR

הרגיש סבבה בהתחשב בעובדה שעף לי המוט קיבינמט באמצע והייתי צריך לסדר אותו, הרס לי את הקצב.

Pullups- B.WX2 20X2 40X5 PR

קלל

B.W- 105

ספאם:

נפלתי כקורבן לפוקימון גו. הטכניון זה המקום הכי מפוצץ בפוקימונים ביקום בערך, זה לא נורמלי.
כיף בסה"כ. 🤯
(מי חשב ששמן כמוני יוריד משחק קרדיו)

קרא את שאר עדכון הלוג...

מכונה לינארית1 (גם במ.ג קילו לשבוע 😉)

חימום קצר לדדליפט 😃
חזרה אחת מעלה 40, עוד חזרה מעלה 40, לא הייתי מתחמם מזה בחיים 🤣

חימום קצר לדדליפט 😃
חזרה אחת מעלה 40, עוד חזרה מעלה 40, לא הייתי מתחמם מזה בחיים 🤣
לא באמת צריך להתחמם בדדליפט, צריך בעיקר "להרגיש" את המשקל.

חח תכלס אני מתחמם יותר ומרים קצת (הרבה) פחות

בלי קשר, בדדליפט כל מה שמעל 140 כבר מרגיש על תקן הכבד מאוד.
אין לי מה לבזבז את הכוח שלי על עוד חזרה שתיים במשקלים גבוהים, גם ככה זה מרגיש כמעט כמו הסט הכבד. אני גם אחריי סקוואט ולחיצה, למי יש כוח לעשות עוד חימום.

בלי קשר, בדדליפט כל מה שמעל 140 כבר מרגיש על תקן הכבד מאוד.
אין לי מה לבזבז את הכוח שלי על עוד חזרה שתיים במשקלים גבוהים, גם ככה זה מרגיש כמעט כמו הסט הכבד. אני גם אחריי סקוואט ולחיצה, למי יש כוח לעשות עוד חימום.
אולי בגלל שאני עושה נפח אני מרגיש יותר צורך להתחמם ובכללי שום דבר מהחימום לא מרגיש לי כבד כלכך חימום אחרון עולה אצלי דיי קל, אבל כמות החזרות ב60 ו 100 זה תמיד 5 אצלי אפילו ב60 אני עושה שני סטים כדי להתחמם

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית