לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
אולי בגלל שאני עושה נפח אני מרגיש יותר צורך להתחמם ובכללי שום דבר מהחימום לא מרגיש לי כבד כלכך חימום אחרון עולה אצלי דיי קל, אבל כמות החזרות ב60 ו 100 זה תמיד 5 אצלי אפילו ב60 אני עושה שני סטים כדי להתחמם
דווקא בנפח אני רואה לא רואה סיבה בכלל להתחמם טוב. בכ"מ הסט הראשון של הנפח יעשה את החימום הכי טוב.

דווקא בנפח אני רואה לא רואה סיבה בכלל להתחמם טוב. בכ"מ הסט הראשון של הנפח יעשה את החימום הכי טוב.
מתחמם טוב כדי להרגיש מוכן ומחומם לסט ראשון שיעלה הכי קל. כי אם אני נכנס לא כלכך חם והסט הראשון עולה יחסית קשה כל הרייג' הולך לי חח

לא באמת צריך להתחמם בדדליפט, צריך בעיקר "להרגיש" את המשקל.
אתה אומר את זה כי אתה אחרי הרבה סקוואט, אם היית מתחיל בדדליפט הייתה עושה חימום ארוך יותר, אבל בכל אופן PRים יפים מאוד! ✌️

אתה אומר את זה כי אתה אחרי הרבה סקוואט, אם היית מתחיל בדדליפט הייתה עושה חימום ארוך יותר, אבל בכל אופן PRים יפים מאוד! ✌️
זה למה מתחילים מסקוואט! Work efficient
ותודה. 🥰

Matty עדכן/ה את הלוג ״לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!״:

בכי

הקדמה:

שעתיים וחצי.
זוועת עולם.
בלי קפאין.
מצטער על זה.

האימון:

אימון נפח

Squat- 0X5 20X5 60X3 100X3 140X2 160X5X5 BELTED

לא הרגיש כולכך קל כמו שציפיתי. 😅
חוץ מזה, הרגשתי שהרגליים שלי עדיין לא התאוששתו לחלוטין, אולי זו הסיבה שזה היה קשה. צריך לשים לב יותר לאוכל.

Bench Press- 20X5 50X4 80X3 92.5X2 97.5X5X5F

נכשלתי בסט האחרון בחזרה האחרונה. עשיתי פשוט תנועה לא טובה עם הכתף וזה הכאיב. נחשיב את זה בתור הצלחה. 🙄

Chinups- B.WX3 37.5X4X5

חזרתי על המשקל שלא סגרתי לפני שבועיים, היה יותר גרוע מפעם קודמת. הרגשתי שאני בקושי נועל את כל הסטים פשוט אחריי הסט הרביעי ויתרתי. בצ'ין אפס הבא אני מוריד ל30 או 32.5. אני רוצה לסגור את זה עד הסוף. 🫤

ספאם:

אין כלום, לא עושה עם עצמי כלום. 😕

קרא את שאר עדכון הלוג...

קצר

הקדמה:
40 דקות בערך.
אחריי האימון יצאתי לטיול קצר בטכניון לתפוס כמה פוקימונים. 😛

האימון:

אימון התאוששות

Squat- 0X5 20X5 60X3 80X3 110X2 135X2X5

נחמד. לא כאבה לי היד הפעם והרגשתי שהרגליים שלי במצב הרבה יותר טוב משבוע שעבר. מחכה להפציץ בחמישי.

Press- 20X5 40X3 55X2X5

כבד.

Pullups- B.WX4 17.5X2X5

הרגיש ממש קל, פעם הבאה אני יעלה משקל.

ספאם:

באתי לאימון ואז הייתי צריך להיות תקוע בחוץ 20 דקות בגלל איזה חפץ חשוד במכון. 😕

קרא את שאר עדכון הלוג...

מה זה אומר להרים משקל קל מדי ביום נפח? עדיף להכשל לדעתי מלהגיע למצב שלא הרמת מספיק. חוץ מזה מתי לא נכשל. רק איבד ריכוז סט אחד ואז חזר לעצמו וסגר את הנפח.
אף אחד לא אמר לו להוריד ל 60 קילו או ל 100 קילו בנפח שיהיה לו "קל מדי"
לגבי איבוד ריכוז, אתמול נגיד היה לי ממש קשה להתרכז בנפח סקוואט במיוחד בשני סטים אחרונים. סט רביעי אפילו טיפה איבדתי יציבות על המשקל על הגב. אבל עדיין השלמתי את הסטים כי מבחינתי ככה אמור להיות היום נפח, גם אם אתה לא במיטבך אתה מסיים, אולי ביותר קושי אבל אין מצב להיכשל.
ומה שאמרת שהגוף של מתי לא מגיב טוב לנפח, אני בטוח 100% שזה בגלל המשקל הגבוה מדי ולא בגלל שהגוף שלו הוא משהו מיוחד מהמון מתאמני טקסס אחרים.

נראה איך המשקלים ביום חמישי ילכו. אם הכל יעלה טוב אז זה היה בטוח משקל גבוה בנפח.
אם לא יעלה אנחנו בבעיה.

:(

הקדמה:

שעתיים וחצי~
אכלתי יותר מידי בצהריים, הרגשתי "מנופח" חצי מהאימון. לא נעים.

האימון:

אימון עצימות

Squat- 0X5 60X3 100X3 140X2 BELTED 175X1 BELTED 187.5X5 BELTED PRR

התחלתי לראות כוכבים אחריי חזרה רביעית. צריך קצת להגביר לחץ דם לפני שאני נכנס. 😕
בסה"כ בסדר, אולי רק חזרה חמישית טיפה גבוה. (שובר לחלוטין, פשוט לרוב אני יורד עמוק יחסית)

Bench Press- 20X5 60X4 82.5X3 95X1 107.5X5 BELTED PRR

הכאב שהופיע לי בנפח בראשון הורגש קצת לכיוון ה95. אבל בסדר, חשבתי שיהיה יותר כבד, עלה ממש מהר וטוב. 😃

Deadlift- 60X2 100X2 140X2 180X1 BELTED 205X1 BELTED 225X5.5 BELTED PRRR

בקיצור. שלוש חזרות ראשונות עלו ממש טוב. אחריי זה סידרתי את המוט וכנראה עשיתי את זה לא טוב והמוט היה רחוק מידי. הרמתי, הברכיים ננעלו והמוט היה ב3/4 מהדרך. הורדתי בעצבים ועשיתי עוד שני חזרות נוספות. לרוב אני נועל בחזרה האחרונה אבל כבר לא היה לי כוח לנעול את החזרה האחרונה כי זו הייתה חזרה שישית. 🤬
בסדר, לפחות טוב לדעת שיש עוד קצת בטנק.
זה ממש הורג לבצע 6 חזרות במקום 5. 😵

Chinups- B.WX2 25X2 50X3

אחריי החזרה השלישית הבנתי שזה לא זה.
אולי בגלל שלא עשיתי את הנפח בראשון טוב, אולי בגלל שהחזרה השישית הרגה אותי בדדליפט, אין לי שמץ.
אני מוריד משקל גם בנפח וגם בעצימות של הצ'ין אפס, נראה איך יתקדם. לא לחוץ לי. גם 154 קילו צ'ין אפס לשלוש חזרות זה מרשים. 😆(רציונליזציה לשומן שלי)

ספאם:

וואלה אין כלום.

כל היום רובץ בבית ונהנה מהעובדה שאני בחופש האחרון שלי בערך בחיים האומללים האלה. 🙄

קרא את שאר עדכון הלוג...

אני בשוק שאין ספאם.
ומדוע חגור בבנץ'?

אני בשוק שאין ספאם.
ומדוע חגור בבנץ'?
התחלתי בזמן האחרון להשתמש, בעיקר בסטים הכבדים. אין לי שמץ עד כמה זה עוזר, אבל מרגישים יותר "מכווצים". מספיק טוב בישבילי שאני אשים.

נו מה יהיה..

הקדמה:
שלוש שעות בערך.
זוועת עולם.

האימון:

אימון סופר נפח

Squat- 0X5 20X5 60X3 100X3 140X2 BELTED 162.5X2X5 162.5X2X4F 162.5X3X5 BELTED

🤦‍♂️
בקיצור.
שני סטים ראשונים היו סבבה. סט שלישי לא ישבתי מספיק+החלקתי בקיצור נכשלתי ועפתי קדימה. דפקתי ליד הברך בברזל ועכשיו זה מנופח, נקווה שזה יעבור עד חמישי. אחריי זה ניסיתי שוב ונכשלתי למשהו בחזרה הרביעית, לא ברור למה. כנראה שלא נחתי מספיק והכשל הרג אותי. אחריי זה נכנסתי לעוד שלושה סטים עצבניים עם מוזיקה וקצת דמעות.
(להתנחם בעובדה שאני מצליח לעשות כולכך הרבה נפח? 😕)

Press- 20X5 40X3 55X2 65X5X5 BELTED

הרגיש טוב בהתחשב בעובדה שנפטרתי אחריי הסקוואט.
לא צריך לעלות קצת את העצימות? עשיתי חמישיה עם 67.5 לפני שבועיים, זה לא קצת מידי ביחס לנפח כזה עם 65?.. 😳

Pullups- B.WX3 31.25X5X5

הרגיש סבבה לגמריי. 😃

B.W- 105~

ספאם:

צריך לנסות להתרכז יותר בנפח, אני סתם נכשל בגלל שטויות. זה אפילו לא מרגיש כבד. אני אולי קצת greedy אז אני מחפף בטכניקה.

מתחיל להרגיש טיפה מפורק. 🙁

קרא את שאר עדכון הלוג...

נערך לאחרונה:
שמנצ'יק תזהר לא להפצע, סתם מבאס. מקסימום אל תעלה משקל שבוע בנפח. נפח אמור להיות משקל כזה שגם אם תעשה שטויות אתה לא נכשל, אבל שיהיה 🙄

שמנצ'יק תזהר לא להפצע, סתם מבאס. מקסימום אל תעלה משקל שבוע בנפח. נפח אמור להיות משקל כזה שגם אם תעשה שטויות אתה לא נכשל, אבל שיהיה 🙄
אני יודע, אבל זה שנכשלתי בגלל המשקל, פשוט עשיתי תנועה לא טובה והחלקתי. ואז כמו מפגר נכנס לעוד סט בלי לנוח יותר מידי. 😣

אני תמיד הרגשתי טוב עם הפרש של 5 קילו בין נפח לעצימות בפרס

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית