הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
נכון, היא לא גרועה, היא פשוט לא אופטימלית לאף אחד כנראה.
למי שנמצא תחת תקופה עמוסה למשל, למה שלא תהיה אופטימלית לאותו זמן?
באופן כללי רוב האנשים בכלל לא יעשו את התוכנית כמו שצריך וסביר להניח שיבזבזו את הזמן בחד"כ.

הקסם הוא שאני כותב פחות ממך 😆
כתיבה סובייקטיבית? 😛

למי שנמצא תחת תקופה עמוסה למשל, למה שלא תהיה אופטימלית לאותו זמן?
באופן כללי רוב האנשים בכלל לא יעשו את התוכנית כמו שצריך וסביר להניח שיבזבזו את הזמן בחד"כ.

תלוי למה אתה מתכוון באופטימלי. אם זה נעשה תחת אילוצים של ״לא מוכן לאכול/לישון מספיק״, אז כן היא אופטימלית. אבל אלה אילוצים של עצלנים 😆

תלוי למה אתה מתכוון באופטימלי. אם זה נעשה תחת אילוצים של ״לא מוכן לאכול/לישון מספיק״, אז כן היא אופטימלית. אבל אלה אילוצים של עצלנים 😆
התכוונתי יותר לאילוצים של הורים טריים למשל, או תקופה עמוסה בעבודה או נסיעות מרובות לחו"ל מטעם העבודה או כל מיני דברים כאלה....
אבל אנחנו שוב חוזרים לנקודה שבאמת הכל תירוצים 😁
אז הסכמנו שהיא אופטימלית לעצלנים. 😛

מה לעזאזל אתם מקשקשים כולכם? שתי דקות אני לא מסתכל וכולם פה הסכימו שוונדלר אידיוט?

מי אמר שוונדלר אידיוט?

מה לעזאזל אתם מקשקשים כולכם? שתי דקות אני לא מסתכל וכולם פה הסכימו שוונדלר אידיוט?
לא אמרתי את זה מעולם. קראתי 2 ספרים שלו ואפשר להגיד עליו הרבה דברים..אבל לא אידיוט 😃

אחלה, כולם נטפלו לניסוח במקום למהות. עוד מישהו רוצה להסביר לי שוונדלר בעצם חמודי ומתוקי אבל רק התוכנית שלו גרועה? או שבעצם, חס וחלילה גרועה, רק מתאימה למתאמן שיצא מטקסס ולא אוכל ובתנאי שהשעה היא לפני 3 בצהרים והירח לא מלא?

אחלה, כולם נטפלו לניסוח במקום למהות. עוד מישהו רוצה להסביר לי שוונדלר בעצם חמודי ומתוקי אבל רק התוכנית שלו גרועה? או שבעצם, חס וחלילה גרועה, רק מתאימה למתאמן שיצא מטקסס ולא אוכל ובתנאי שהשעה היא לפני 3 בצהרים והירח לא מלא?

התוכנית שלו לא גרועה. היא פשוט לא מוצלחת מאוד ואין בה שום דבר מיוחד, ולא הייתי ממליץ עליה לאף אחד בתור הבחירה הראשונה שלי, באף שלב באימונים.
מצד שני, כל הכבוד לוונדלר שהצליח למכור מעט תוכן בהרבה כסף.

התוכנית שלו לא גרועה. היא פשוט לא מוצלחת מאוד ואין בה שום דבר מיוחד, ולא הייתי ממליץ עליה לאף אחד בתור הבחירה הראשונה שלי, באף שלב באימונים.
מצד שני, כל הכבוד לוונדלר שהצליח למכור מעט תוכן בהרבה כסף.
נו. אם החמאת לו זה כבר יותר ממה שציפיתי.

גנון.
ואני לא בטוח איפה הגננת.

מהניסיון הקצר שלי ומקריאה של לוגים, 531 דווקא תוכנית די טובה לדדליפט. לכל השאר אני מסכים שהיא לא אידאלית. לחלק מהתרגילים לא יהיה מוגזם לכנות אותה אפילו תוכנית חילוש ולא חיזוק.

מהניסיון הקצר שלי ומקריאה של לוגים, 531 דווקא תוכנית די טובה לדדליפט. לכל השאר אני מסכים שהיא לא אידאלית. לחלק מהתרגילים לא יהיה מוגזם לכנות אותה אפילו תוכנית חילוש ולא חיזוק.
זה הדבר האחרון שאפשר לומר על התוכנית הזאת.

Matty עדכן/ה את הלוג ״לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!״:

אוננות

הקדמה:
שעה
קליל ונחמד

האימון:

Squat- 0X5 20X5 80X5X5

קל.

Press- 40X3X5

סתם רציתי לראות איך זה, אני חושב שאני אעבוד טיפה יותר על פרס כי זה לא כואב לי בפציעה.

Bench Press- 20X20X4

עדיין מרגיש קצת. 😕

ספאם:

אני אתחיל לעשות בימים שאני לא במכון שכיבות סמיכה קצת כדי להזרים דם. נראה אם יעזור.

קרא את שאר עדכון הלוג...

Matty עדכן/ה את הלוג ״לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!״:

הגיע הזמן

הקדמה:
שעתיים ומשהו, סתם שרפתי זמן

האימון:

Squat- 0X5 20X5 60X3 100X5X5

קליל.

Bench Press- 20X20 25X20X3

ממש טוב, עם מוט ריק וגם עם התוספת משקל לא הרגשתי את הפציעה. לא יודע אם זאת הפגרה של העשרים חזרות או הולטרן, אבל אני אקח את זה בלי שאלות..

Deadlift- 60X3 100X2 140X2 180X1 BELTED 200X3 BELTED

קליל.

ספאם:

אז ככה;
בינתיים נחמד שהפציעה עוברת.

בהתאם לנסיבות ודרישת הקהל ביום שלישי סינגל דדליפט.
@incin , לתשומת לבך. 😆

התכנון כרגע הוא כזה, ביום ראשון לעבוד קל או אולי איזה 120 סקוואט לטיפה פחות חזרות, ביום שלישי סינגל דדליפט, אחריו תקופה של החזרת משקלים כמו עכשיו והעברת הפציעה. כשאני אחזור לעצמי בתקווה בערך עוד חודש אני אכנס לחיטוב. נראה כמה זמן זה יקח, אבל יש צה"ל במרץ, נראה איך זה ילך.

(אחריי האימון בספונטניות נאכל המבורגר 500 גרם בבלאק עם גאודה וסרט, איך אפשר שלא:s29:)

קרא את שאר עדכון הלוג...

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית