הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
Matty עדכן/ה את הלוג ״לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!״:

גוסס

הקדמה:
שעתיים בערך.
מותש מהדדליפט..

האימון:

אימון ??

Squat- 0X5 60X4 100X3 140X5X5 BELTED

זה לא שהמשקל כבד, אבל 5X5 אחריי הסינגל דדליפט קצת לא במקום.

Press- 20X5 40X4 45X5X5

ממש קל.

Bench Press- 20X10 40X10X3

אולי קצת הגזמתי והייתי צריך לעשות 30, אבל הרגיש בסדר בסה"כ. טיפה הרגשתי את הפציעה.

ספאם:
מתלבט איך להחזיר משקלים לקראת החיטוב או אם בכלל, אולי זה בזבוז זמן?

קרא את שאר עדכון הלוג...

המחשבה שלי היא שצריך לעשות סוויץ בראש בזמן החיטוב , כי החיטוב בוחן כל מנגנון הגנה פסיכולוגי,וכל פיפס מדלדל לך את מאגר הדלק של כוח רצון . אם תנסה לשמור על משקלים שהיו לך באיזשהו שלב תתחיל להתבאס שאתה נחלש,יגמר לך כוח הרצון ,וזה מוביל לדברים (ירידה מהחיטוב ,פציעה במקרה הגרוע וכל מיני) .אישית המחשבה שלי היא פשוט לעבוד כבד ולא לשים לב למשקלים יותר ,ולשחרר את עצמך מהעניין הזה . בכל מקרה ,לאחר החיטוב ,אתה מתחיל לעלות במשקלי עבודה במהירות אסטרונומית ,וגם אם אתה לא מטפס בחזרה , אתה עדיין יותר חזק ממה שהיית (אנשים משחררים את העניין של כוח יחסי ,אבל זה די מטומטם,ומבחינתי זה כן משהו.בלי קשר לנוסחה ,אני מאמין שאתה כן יותר חזק אם אתה מרים למשל את אותו המשקל מלפני החיטוב,רק שאתה שוקל פחות) .

דעתי האישית ותעשה מה שאתה רוצה כמובן .

המחשבה שלי היא שצריך לעשות סוויץ בראש בזמן החיטוב , כי החיטוב בוחן כל מנגנון הגנה פסיכולוגי,וכל פיפס מדלדל לך את מאגר הדלק של כוח רצון . אם תנסה לשמור על משקלים שהיו לך באיזשהו שלב תתחיל להתבאס שאתה נחלש,יגמר לך כוח הרצון ,וזה מוביל לדברים (ירידה מהחיטוב ,פציעה במקרה הגרוע וכל מיני) .אישית המחשבה שלי היא פשוט לעבוד כבד ולא לשים לב למשקלים יותר ,ולשחרר את עצמך מהעניין הזה . בכל מקרה ,לאחר החיטוב ,אתה מתחיל לעלות במשקלי עבודה במהירות אסטרונומית ,וגם אם אתה לא מטפס בחזרה , אתה עדיין יותר חזק ממה שהיית (אנשים משחררים את העניין של כוח יחסי ,אבל זה די מטומטם,ומבחינתי זה כן משהו.בלי קשר לנוסחה ,אני מאמין שאתה כן יותר חזק אם אתה מרים למשל את אותו המשקל מלפני החיטוב,רק שאתה שוקל פחות) .

דעתי האישית ותעשה מה שאתה רוצה כמובן .
כאילו, סבבה יעקב, גם אני הגעתי למסקנה הזו לבד, אבל זה לא עוזר לי במה ששאלתי. 😆
או שזו הייתה רמיזה להיכנס עכשיו ישר לחיטוב?
בכ"מ אני חושב שאני אמשוך קצת את התקופה הזו עד שאני אחזור מחו"ל.(עוד חודש)

כן חח,תתחיל עכשיו..אבל עוד פעם,דעתי האישית בלבד .

אוכל זול וחצי ליטר בירה בחמש שח...... אכ פראג.. אחלה עיר.

מאיפה לי? 😲
כשבערך 4 חודשים אני חופר לך על זה שבמאי אני טס לתחרות בצ'כיה ומתאמן אליה אתה אמור לדעת. קצת סותר את האמת המוחלטת של חזק = חכם.
אה, רגע, בתחילת השנה לא היית חזק.

אתה טס עם החבר ?
אתה שופף 70 קילו עם כפפות ומדבר על בויפרנדס? מה השתבש בעולם?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית