ולא משנה לך הא.ש שומן שתהיה בו במשקל המטרה?90 קילו אולי קצת פחות
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ולא משנה לך הא.ש שומן שתהיה בו במשקל המטרה?90 קילו אולי קצת פחות
לאולא משנה לך הא.ש שומן שתהיה בו במשקל המטרה?
אם אתה עושה חיטוב בשביל להיראות יותר חטוב/לא שמן אז כן.לא
אמור לשנות לי?
אני יורד כדי להתקדם על מ.ג יותר נמוך+ ללבוש בגדים נורמלייםאם אתה עושה חיטוב בשביל להיראות יותר חטוב/לא שמן אז כן.
אתה צריך לרדת ל 85 לדעתיאני יורד כדי להתקדם על מ.ג יותר נמוך+ ללבוש בגדים נורמליים
הקדמה:
שעה וחצי~
צהריים.
האימון:
אימון נפח
Squat- 20X5 60X5 100X3 125X4X5
זה אימון נפח אחרון בלי חגורה, שבוע הבא יהיה 140 עם חגורה.
בסה"כ היה בסדר.
Press- 50X4X5
הרגשתי קצת לא משהו בפלג גוף עליון, לא יודע.
Pullups- 10X4X5
קליל.
ספאם:
נמאס מהפאקינג האוטובוסים המזדיינים האלו מה הקטע אוטובוס אחרון ב2!?!?!?!
למה לי אם אני לא רעב?מתי אולי היקום מראה לך שתתחיל לעשות קצת אירובי בכך שהוא מבטל לך אוטובוסים. רציני אבל, תעשה הליכה הלוך חזור לחדר כושר לשרוף קצת קלוריות תוכל להרשות לעצמך לאכול יותר.
האמת שאני נוטה להסכים עם מתי. אני מאוד בעד לעשות אירובי (או מטקונים או משהו), בכללי לעשות עוד דברים מעבר לסקוואט בנץ' ודדליפט ל rm1-3 (לא מדבר על מישהו שהמטרה העיקרית שלו היא תחרויות פאוורליפטינג אלא על מתאמן "רגיל"), אבל בשביל הכושר, לא בשביל החיטוב. בחיטוב הייתי מעדיף לשמור על ההתאוששות כמה שאפשר ולעשות רק את מה שצריך כדי לשמר הכי הרבה מסת שריר. במיוחד לבנאדם שלא עשה אירובי לפני החיטוב לא הייתי ממליץ להתחיל עכשיו.מתי אולי היקום מראה לך שתתחיל לעשות קצת אירובי בכך שהוא מבטל לך אוטובוסים. רציני אבל, תעשה הליכה הלוך חזור לחדר כושר לשרוף קצת קלוריות תוכל להרשות לעצמך לאכול יותר.
אגב שחיה זה אירובי 😛אם הייתי רוצה לשפר סיבולת לב ריאה הייתי שוחה, אבל בטוח לא אירובי.
כשאני אומר אירובי אני מתכוון ללרוץ על ההליכון.אגב שחיה זה אירובי
קוראים לזה ריצה 😛😛כשאני אומר אירובי אני מתכוון ללרוץ על ההליכון.
אני יודע 😛😛😛קוראים לזה ריצה 😛😛
או שלא תעשה בנץ' בכלל כי זה עושה חזה גדול ומוריד גמישות ואז אי אפשר לתפוס את המוט בקלין.
#מבוסס_על_סיפור_אמיתי
#טרגדיה
#ווייטליפטרים_לוגיים
הקדמה:
40 דקות~
התחיל סמסטר, אז במכון נהפך לבית זונות.
האימון:
אימון התאוששות
Squat- 90X2X5
עדיין קצת תפוס.
Bench Press- 60X2X5
קליל.
Chinups- B.WX2X5
בדיחה.
ספאם:
מחר עבודה צריך לקום מוקדם :(
הזמנתי חלבון, 5 קילו בדרך אליי. 😁
ומה תאכל מחר?הזמנתי חלבון, 5 קילו בדרך אליי. 😁
מסכיםהזמנתי טירמיסו שוב כי זה היה מושלם
מחכהכמובן שאני אעדכן אתכם כשזה יגיע.
תחזור עוד חודש בכיף. 😆אני מת על הלוג של מתי. ממש התגלמות הפתגם veni, vidi, vici. באתי, ראיתי, הטרלתי.