הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
700 וקצת.
עשיתי כבר קורס אחד שנה שעברה, הבנתי שזה ביזבוז כסף וזמן לא נורמלי. לא היה לי שמץ מה אני עושה עם עצמי ויצא שבקושי למדתי לבחינה וגם מה שלמדתי לא היה יותר מידי יעיל. (לא עבדתי בכלל על מהירות) יצא לי בסוף ציון סביר של 620. אני מאמין שעם הספרים שקניתי ועכשיו שיש לי טיפה יותר שמץ מה אני צריך ללמוד (אחריי שראיתי את התוצאות שלי "ללא למידה" בבחינה) אני יודע מה אני צריך לעשות.
בקיצור הכל עניין של עד כמה מוטיבציה יש לי עכשיו ללמוד מאשר יכולת.

לי הייתה חוויה שונה ממך בהקשר לקורס, עשיתי בהייקיו וחוץ מהזמן שישבתי שם להקשיב בשיעור לא תרגלתי כמעט כלום ועברתי בציון 666. אין לי ספק שתצליח להוציא 700, אבל בלימוד עצמי אתה תצטרך לקחת את עצמך בידיים.

נערך לאחרונה:
לי הייתה חוויה שונה ממך בהקשר לקורס, עשיתי בהייקיו וחוץ מהזמן שישבתי שם להקשיב בשיעור לא תרגלתי כמעט כלום ועברתי בציון 666. אין לי ספק שתצליח להוציא 700, אבל בלימוד עצמי אתה תצטרך לקחת את עצמך בידיים.
אין ספק. 😃

אתה יכול להתייעץ עם אגמי. למד לבד ועשה פעם אחת - קיבל 740 או משהו כזה. למד איזה חודשיים (השקיע איזה 4 שעות כל יום ממה שזכור לי).
אבל הוא בטופ 1% בIQ אם אני זוכר נכון אז אולי מה שהוא עשה בעצם לא יתאים לך. מה שאני זוכר בוודאות זה שהיו לו מלא דעות חד משמעיות על זה, מניח שתתעניין. דבר איתו.

אתה יכול להתייעץ עם אגמי. למד לבד ועשה פעם אחת - קיבל 740 או משהו כזה. למד איזה חודשיים (השקיע איזה 4 שעות כל יום ממה שזכור לי).
אבל הוא בטופ 1% בIQ אם אני זוכר נכון אז אולי מה שהוא עשה בעצם לא יתאים לך. מה שאני זוכר בוודאות זה שהיו לו מלא דעות חד משמעיות על זה, מניח שתתעניין. דבר איתו.
אחפור לסורי, תודה.

700 וקצת.
עשיתי כבר קורס אחד שנה שעברה, הבנתי שזה ביזבוז כסף וזמן לא נורמלי. לא היה לי שמץ מה אני עושה עם עצמי ויצא שבקושי למדתי לבחינה וגם מה שלמדתי לא היה יותר מידי יעיל. (לא עבדתי בכלל על מהירות) יצא לי בסוף ציון סביר של 620. אני מאמין שעם הספרים שקניתי ועכשיו שיש לי טיפה יותר שמץ מה אני צריך ללמוד (אחריי שראיתי את התוצאות שלי "ללא למידה" בבחינה) אני יודע מה אני צריך לעשות.
בקיצור הכל עניין של עד כמה מוטיבציה יש לי עכשיו ללמוד מאשר יכולת.

עזוב, אין לך סיכוי לשפר. פסיכומטרי מצביע על ה IQ.

עזוב, אין לך סיכוי לשפר. פסיכומטרי מצביע על ה IQ.
אפשר לעלות IQ.
just sayin
WAIS_Raw_Score_vs_Age.gif

(אבל אני יודע שזה לא באמת מייצג IQ)

אם זה עדיין רלוונטי- אני למדתי לבד עם הספרים של ניב רווח והוצאתי 732. הערכה המלאה עולה 1400 ש''ח, אבל אם אתה חזק במתמטיקה/אנגלית אתה יכול לקנות ערכה מוזלת בלעדיהם. ממליץ עליהם, לא הייתה לי יותר מדי משמעת עצמית אבל התכנית למידה שהם מציעים עזרה לי

אם זה עדיין רלוונטי- אני למדתי לבד עם הספרים של ניב רווח והוצאתי 732. הערכה המלאה עולה 1400 ש''ח, אבל אם אתה חזק במתמטיקה/אנגלית אתה יכול לקנות ערכה מוזלת בלעדיהם. ממליץ עליהם, לא הייתה לי יותר מדי משמעת עצמית אבל התכנית למידה שהם מציעים עזרה לי
קניתי את הספר מרתון+5 סימולציות שלהם.
חוץ מזה יש לי גם ספר של של תרגול של המילולי (אני די חלש במילולי 108 בבחינה)
וכל ספרי הלימוד של קידום מהקורס שעשיתי.

קניתי את הספר מרתון+5 סימולציות שלהם.
חוץ מזה יש לי גם ספר של של תרגול של המילולי (אני די חלש במילולי 108 בבחינה)
וכל ספרי הלימוד של קידום מהקורס שעשיתי.
שיהיה הרבה בהצלחה
נבחן בפברואר?

@godlin23
הפילוג הנורמלי של הציונים מבוצע פר בחינה. (לדוגמא כל הנבחנים ב20-21 בפברואר הציונים שלהם יפולגו בהתאם לתוצאות המבחן הנ"ל) אין שום הגיון בפילוג הציונים על סמך בחינות קודמות כי זה לא הוגן בשום צורה.
נבחן בפברואר?
כן, זה המועד האחרון שלי לפני הגיוס במרץ.
ותודה לכולם. 😃

@godlin23
הפילוג הנורמלי של הציונים מבוצע פר בחינה. (לדוגמא כל הנבחנים ב20-21 בפברואר הציונים שלהם יפולגו בהתאם לתוצאות המבחן הנ"ל) אין שום הגיון בפילוג הציונים על סמך בחינות קודמות כי זה לא הוגן בשום צורה.

כן, זה המועד האחרון שלי לפני הגיוס במרץ.
ותודה לכולם. 😃
בזמנו המדריך פסיכומטרי הסביר לי שזה נעשה כמה שנים אחורה. וזה לא רק ספציפית לאותה בחינה.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית