הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
נשמע כמו המדריך בחדר כושר שאמר לא לעבור את ה 60 דקות באימון ...
יש הבדל בינו לבין המדריך שהיה לי. מדריכים ביואל גבע הם מאוד חזקים. ספציפית המדריך הזה היה ממש חזק מהתרשמות שלי. מאמין שהוא מכיר יותר טוב מרוב האנשים איך מחשבים ציונים.

יש הבדל בינו לבין המדריך שהיה לי. מדריכים ביואל גבע הם מאוד חזקים. ספציפית המדריך הזה היה ממש חזק מהתרשמות שלי. מאמין שהוא מכיר יותר טוב מרוב האנשים איך מחשבים ציונים.
אני צוחק, בכל מקרה מתי ייתן בראש ויוציא 780 , אוי ואבוי לו אם לא !

זה לא עובד ככה. וגם אין שום הגיון בזה שזה יעבוד ככה.

זה לא עובד ככה. וגם אין שום הגיון בזה שזה יעבוד ככה.
הנושא של התקנון בין הנבחנים הוא זניח לגמרי. טעויות של היסח הדעת או סתם חוסר מזל על שאלה דפוקה הרבה יותר משמעותי
בהצלחה

הנושא של התקנון בין הנבחנים הוא זניח לגמרי.
ממש לא זניח.
אתה יכול לטעות בבחינה אחת 5 פעם ולקבל בחלק מסויים 140 ובבחינה אחרת לטעות 5 פעם ולקבל 130.
ברור לי שלהיות מרוכז זה מאוד חשוב, אבל אני מציין את זה just to make it clear.

ממש לא זניח.
אתה יכול לטעות בבחינה אחת 5 פעם ולקבל בחלק מסויים 140 ובבחינה אחרת לטעות 5 פעם ולקבל 130.
ברור לי שלהיות מרוכז זה מאוד חשוב, אבל אני מציין את זה just to make it clear.
לא לכל שאלה משקל זהה.

למיטב ידיעתי מאז ומעולם. בכל מקרה זה לא משהו שאתה צריך להתחשב בו
לי אמרו בקורס וככה גם קראתי באינטרנט שאתה מקבל ציון על תשובות נכונות.
הקושי של השאלות מתקדם ולכן הכי הגיוני זה לענות על כמה שיותר שאלות בהתחלה ואז לנחש בסוף במידה ולא מספיקים. כי הערך של השאלות בסוף היה יותר גבוה אנשים היו מתחילים מהסוף להתחלה.

לי אמרו בקורס וככה גם קראתי באינטרנט שאתה מקבל ציון על תשובות נכונות.
הקושי של השאלות מתקדם ולכן הכי הגיוני זה לענות על כמה שיותר שאלות בהתחלה ואז לנחש בסוף במידה ולא מספיקים. כי הערך של השאלות בסוף היה יותר גבוה אנשים היו מתחילים מהסוף להתחלה.
השאלות בוודאות לא בסדר קושי עולה כי יש תתי-פרקים.
לנחש תמיד כדאי כי אין מה להפסיד.
בכל מקרה כל נושא התקנון/יחסיות/שווי כל שאלה הוא חסר משמעות מבחינת אסטרטגיית הפתרון

הניקוד זהה לשאלות. לפחות זה מה שהיה המון שנים.
מתי אתה עדיין טועה בנוגע להסטוגרמה. היא מחושבת גם כמה שנים אחורה. זה שלך זה לא הגיוני לא אומר שלא עושים את זה.

דבר שני אין כזה דבר מועד מפגרים. זה לא שנבחנים בזה 10 אנשים.

השאלות בוודאות לא בסדר קושי עולה כי יש תתי-פרקים.
סדר עולה בכל תת-פרק גם.
נגיד במתמטיקה אין תתי פרקים אז שאלה 1 הכי קלה ו22(?) הכי קשה.
מתי אתה עדיין טועה בנוגע להסטוגרמה. היא מחושבת גם כמה שנים אחורה. זה שלך זה לא הגיוני לא אומר שלא עושים את זה.
ברור לך שזה לא פייר בשום צורה לבנות היסטוגרמה על סמך מספר בחינות?
דבר שני אין כזה דבר מועד מפגרים. זה לא שנבחנים בזה 10 אנשים.
זה בצחוק, חשבתי שזה די ברור.

ברור לך שזה לא פייר בשום צורה לבנות היסטוגרמה על סמך מספר בחינות?

זה פייר בכמות גדולה של אנשים. עושים שם לא היסטוגרמה בדיוק לפי כמה מבחנים אחורה. אבל מסתכלים על המון פרמטרים ממה שאני זוכר.

קיצור עזוב. תלך תיהיה פאורליפטר.

Matty עדכן/ה את הלוג ״לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!״:

אחלה אימון

הקדמה:
שעתיים~
חיכיתי לא מעט זמן להתחיל כל מידי תרגילים.

האימון:

אימון עצימות

Squat- 0X5 20X5 60X3 100X2 130X2 BELTED 145X1 BELTED 160X5 BELTED

קשה, אבל סביל. בינתיים אני מאמין שאני אוכל להתקדם עוד כמה שבועות. אני משבוע הבא לדעתי אתחיל לקחת קפאין, חייב להתחיל להזיז משקלים.

Bench Press- 20X5 50X4 70X3 80X2 92.5X5

הרגיש קצת קשה, יכול להיות שהסטאפ לא היה אידיאלי.

Deadlift- 60X3 100X2 140X2 BELTED 185X1 BELTED 207.5X5 BELTED

ואללה אחד הקלים. הרגיש ממש טוב.

Chinups- B.WX3 10X3 25X5

סבבה. לא כבד מידי.

ספאם:

סופ"ש אחרון לפני תחילת הלימודים, נקווה שאני אצליח להסתדר.
גם בינואר אני צריך לעבור כבר לאקטיב, נקווה שהמחיר יהיה אטרקטיבי.

קרא את שאר עדכון הלוג...

קיצור לי לא האמתנה. אבל ל 2 הגמדים אתה כן מאמין. WTF ?

קפאין זה אח.
מה זהו נמאס מהטכניון? לא יודע אם היית באקטיב (act), המכון בטכניון ברמה הרבה יותר גבוהה, אבל כמו שאתה יודע המדריכים, הליצנים והעומס יכולים להרוס את זה. כשהייתי באימון נסיון שם לפני איזה חודשיים אמרו לי 180 לחודש למנוי שנתי. אולי אפשר להוריד לא יודע... בסוף אני בדניה עם אנשי המעמד הגבוה 😁

קפאין זה אח.
מה זהו נמאס מהטכניון? לא יודע אם היית באקטיב (act), המכון בטכניון ברמה הרבה יותר גבוהה, אבל כמו שאתה יודע המדריכים, הליצנים והעומס יכולים להרוס את זה. כשהייתי באימון נסיון שם לפני איזה חודשיים אמרו לי 180 לחודש למנוי שנתי. אולי אפשר להוריד לא יודע... בסוף אני בדניה עם אנשי המעמד הגבוה 😁
דניה רחוק לי, ואני גם לא ממש אוהב את המכון שם.(מכיר קצת את המקום לפני כמה שנים)
אני עובר לאקטיב בלית ברירה כי נגמר לי המנוי, וכמו שאתה כנראה זוכר החידושים פה זה רק לשנה. יש לי רק חודשיים אחריי ינואר להמשיך להתאמן.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית