הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
לאיזה חדר אתם הולכים? עשינו בעבודה את "שוד בנק", היה לא רע בכלל.
שוד בנק זה בתכנון אצלי.
עשיתי עם חברה שלי את-
הטינה (חיפה)
הצלצול (חיפה)
קרקס האימה (קריות)
עם חברים- מחלקה פסיכיאטרית (נשר)
עם האימהות היום- כור גרעיני (רמת ישי)

לא עשיתי יותר מידי חדרים שאני אוכל להמליץ לך אבל לפי ההרכב שלך אני יכול להמליץ על חדרים באזור.
אני לא יודע מה הייתה החוויה שלך אבל אני וחברה שלי כבר בונים רשימות לחדרים לעשות כל הארץ. 😃

שוד בנק זה בתכנון אצלי.
עשיתי עם חברה שלי את-
הטינה (חיפה)
הצלצול (חיפה)
קרקס האימה (קריות)
עם חברים- מחלקה פסיכיאטרית (נשר)
עם האימהות היום- כור גרעיני (רמת ישי)

לא עשיתי יותר מידי חדרים שאני אוכל להמליץ לך אבל לפי ההרכב שלך אני יכול להמליץ על חדרים באזור.
אני לא יודע מה הייתה החוויה שלך אבל אני וחברה שלי כבר בונים רשימות לחדרים לעשות כל הארץ. 😃

היה ממש אחלה, זה היה עם הצוות שלי בעבודה אז לא סביר שנעשה עוד אחד.

אני אולי אלך לעוד חדר עם אשתי בזמן הקרוב, מבין אלו שעשית על מה אתה ממליץ?

היה ממש אחלה, זה היה עם הצוות שלי בעבודה אז לא סביר שנעשה עוד אחד.

אני אולי אלך לעוד חדר עם אשתי בזמן הקרוב, מבין אלו שעשית על מה אתה ממליץ?
קרקס האימה- חדר מעולה, החדר היחידי שהייתי בו שהיה באמת מפחיד.
במידה ותצברו עוד קצת נסיון תוכלו ללכת גם לבית הנטוש (נשר) וגם לתעלומות דה וינצ'י. (מרכז כרמל)
וכל החדרים שהייתי בהם למעט הכור גרעיני ומחלקה פסיכיאטרית שדורש הרכב יותר גדול.

במידה והראש אצלכם על הכתפיים אתם ישר יכולים לקפוץ על ה "חדרים הגדולים" ואתם לא צריכים לעבור כמה חדרים ברמה בינונית-קלה עד שאתם נכנסים לזה.
אני אישית הלכתי על ההתחלה למחלקה פסיכיאטרית שנחשב חדר מאוד קשה (נותנים כמעט 90 דקות למשחק, לעומת 60 ברגילים)
ובסה"כ יצאנו ב70 וקצת דקות.
לעומת זאת כשהלכתי בפעם השנייה עם חברה שלי(זו הייתה הפעם הראשונה שלה) לקח לנו כמעט 70 דקות בצלצול כי לקח לחברה שלי זמן להבין מה הפואנטה בחדר ואיך בכלל קורים דברים, אז יצא את רוב החדר פתרתי לבד. היה מעט מסתכל, אז בגלל זה צריך לקחת את זה בחשבון. המטרה בחדרים היא החוויה. הכניסה לרעיון ההרגישה שאתה ממש בסיפור וזרימה של החידות זה מה שחשוב באמת. המטרה לא להראות שאתה הכי חכם, אלא לבחור את החדרים שהיו מספיק מאתגרים (אני הולך רק לחדרים קשים) אבל מנגד לא ללכת שגדולים עליך. שכלית אני משער שזה לא החלק המגביל אלא מבחינת הרכב. יש הרכבים קטנים מידי שאז קשה לפעול בחדרים עם חידות מקבילות (חידות שאפשר לפתור במקביל ללא תלות אחת בשניה) ומנגד הרכבים גדולים מידי יכולים לעכב/ לגרום לאי-פעילות מחלק מהקבוצה מה שמוריד להם מהחוויה.

חדרי בריחה זו תורה שלמה, אבל אני ממליץ לחלוטין להיכנס לקטע. אין יותר כיף מללכת לאיזה חדר טוב ואחריו לזלול איזה משהו. 😃

Matty עדכן/ה את הלוג ״לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!״:

אימון נורמלי לשם שינוי

הקדמה:
שעתיים~
קפאין

האימון:

אימון נפח

Squat- 152.5X5X5

המשקל נשאר משבוע שעבר כי זה מה שהאקסל אומר ולא מתווכחים .
בסה"כ הרגיש יותר קל משבוע שעבר.

Press- 55X5X5

סבבה.

Pullups- 20X5X5

הרגיש טיפה כבד, יכול להיות שהאחיזה במכון הזה לא אותו הדבר כמו בטכניון וזה מה שמפריע לי...

ספאם:

קיבלתי היום סמס שהתעדכנו לי הפרטים באתר של צה"ל,(נעזוב את העובדה שהאתר שלהם קרס איזה 30 פעם ולקח לי איזה חצי יום להיכנס) נכנס בציפייה לקבל תפקיד ואז מקבל עדכון שהתאריך שלי נשאר 13.03 וזה גיוס כללי אז בעצם אני לא יודע כלום.
נהדר. just צה"ל being צה"ל .

קרא את שאר עדכון הלוג...

Apply_cold_water_to_burned_area.jpeg

@incin סרגיי עוד מעט פותח חדר בריחה. אמר שיארגן לנו כניסה חינם לבדוק אותו 😃

א. זה בנוי בטקסס שאני עושה, לא התוכנית הרגילה. משמע- מתח/צ'ין אפס ברוטציה ודדליפט ביום עצימות.
ב. זה עם הדילאוד של התחילת תוכנית.

קבצים מצורפים

• Texas-Method-Rotation-Matty.xlsx
    KB 12.1 · צפיות: 70
א. זה בנוי בטקסס שאני עושה, לא התוכנית הרגילה. משמע- מתח/צ'ין אפס ברוטציה ודדליפט ביום עצימות.
ב. זה עם הדילאוד של התחילת תוכנית.
טבלה מאוד מושקעת אתה עשית?

שאלתי ברצינות. אני חובב טבלאות והסתקרנתי אם אתה בנית אותה.
לא אני בניתי, אני אימבציל גמור באקסל.
זו הטבלה שאתה בנית עם שינויים קטנים.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית