מעמיס פחמימות? *אסוציאציות של מחטב מסכן*מתי המעמיס
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מעמיס פחמימות? *אסוציאציות של מחטב מסכן*מתי המעמיס
חחחחחח לא זה בדיחה פנימית על זה שאסור להעמיס במשקלים למה זה פוגע לך בגוף. 🤣🤣מעמיס פחמימות? *אסוציאציות של מחטב מסכן*
אה אז לא מוצלח, תכלס חשבתי מעמיס בנותחחחחחח לא זה בדיחה פנימית על זה שאסור להעמיס במשקלים למה זה פוגע לך בגוף. 🤣🤣
הבן אדם שאמר את זה , הבן אדם האחרון בעולם שיעמיס בנות.אה אז לא מוצלח, תכלס חשבתי מעמיס בנות
מסכים איתועוקב ! אבל למה לא SS אתה תוכל להתקדם הרבה יותר מהר
נחייה ונראה.מסכים איתו
תודה!! 😆בהצלחה יא טרול על!
🤩
העובדה שהגעת לגבול הזה מראה שאתה נמצא פה יותר מדי זמן... לא היה לי מושג שיש בכלל גבול כזה...תודה!! 😆
יש באפשרותך לחלק עד 15 מוניטין ליום. 🥷 (סורי מורן)
ידעתי שיש וזה לא שאני נמצא יותר מידי זמן זה העובדה שפתחתי לוג ואני התחלתי לחלק לאנשים מוניטין.העובדה שהגעת לגבול הזה מראה שאתה נמצא פה יותר מדי זמן... לא היה לי מושג שיש בכלל גבול כזה...
אני מאוד קפדני עם המוניטינים שלי. רק מי שבאמת מגיע לו מקבל (ויבגני, מורן ומרום בכל עדכון לוג סתם כי בא לי)ידעתי שיש וזה לא שאני נמצא יותר מידי זמן זה העובדה שפתחתי לוג ואני התחלתי לחלק לאנשים מוניטין.
למרות שאני חושב שזה באג כי אני מ12 בלילה חילקתי אולי איזה 3 מוניטינים.
זה איכשהוא לקח גם אתה המוניטינים מאתמול כנראה.
אני גם קפדני אבל פתחתי לוג אז אני מפרגן לעוקבים 😃אני מאוד קפדני עם המוניטינים שלי. רק מי שבאמת מגיע לו מקבל (ויבגני, מורן ומרום בכל עדכון לוג סתם כי בא לי)
כשאגיע ל 3 פלטות סקוואט/דדליפט תתן לי מוניטין? 🙄אני מאוד קפדני עם המוניטינים שלי. רק מי שבאמת מגיע לו מקבל (ויבגני, מורן ומרום בכל עדכון לוג סתם כי בא לי)
גם אני יתן 😃כשאגיע ל 3 פלטות סקוואט/דדליפט תתן לי מוניטין? 🙄
ברור 😃כשאגיע ל 3 פלטות סקוואט/דדליפט תתן לי מוניטין? 🙄
יום ראשון תבוא ב7 ותביא את אלון! 😏גם אני יתן 😃
יאלה עכשיו יש לי מוטיבציה להצליח אחרי הריסט 🤯גם אני יתן 😃
ברור. 😄ברור 😃
יום ראשון תבוא ב7 ותביא את אלון! 😏
בהצלחה 😃יאלה עכשיו יש לי מוטיבציה להצליח אחרי הריסט 🤯