עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה צריך להתחיל ללמוד מה זה מוזיקה טובה
מצטער אבל מה ששמת דווקא כן (לא בגלל הגראולים)זאת לא מוזיקה שעושה כאב באוזניים. אתה פשוט כוסית.
הדאט מטאל הזה עושה לי חשק להתאבד. איך אתם שומעים את החרא הזהאתה לא יכול להגיד "מוזיקה טובה" ואז לשים בלאק
עושה חשק לחיותהדאט מטאל הזה עושה לי חשק להתאבד. איך אתם שומעים את החרא הזה
עושה חשק לחיות
טוב תקשיב, מה שמקס שם זה פשוט רעש, מה שאני שמתי (מה שציטטת) זה יצירת אומנות, תן לזה שמיעה מהתחלה עד הסוף, תקשיב לא רק לצעקות, תקשיב למוזיקהעכשיו ברצינות, איך אפשר לשמוע את זה? הוא פשוט צורח.
היא שם! בחיי! תכבה את הרמקולים ותראה! 🤢טוב תקשיב, מה שמקס שם זה פשוט רעש, מה שאני שמתי (מה שציטטת) זה יצירת אומנות, תן לזה שמיעה מהתחלה עד הסוף, תקשיב לא רק לצעקות, תקשיב למוזיקה
?היא שם! בחיי! תכבה את הרמקולים ותראה! 🤢
*זאת, לא זהטוב תקשיב, מה שמקס שם זה פשוט רעש, מה שאני שמתי (מה שציטטת) זה יצירת אומנות, תן לזה שמיעה מהתחלה עד הסוף, תקשיב לא רק לצעקות, תקשיב למוזיקה
אין לי כוח להתעסק עם זה, חפש ביוטיוב...תשלח סרטון לייריקס אני לא מצליח להבין מה הוא אומר
מה ציפית? זה לוג. גולשים גם לנושאים אחרים..🚬🤪🚬אני שוקל לבטל מעקב ללוג בגלל הספאם שהולך פה.. ☝️ תרגיעו חברה
כנ"ל (למרות שאני חלק מהספאם)אני שוקל לבטל מעקב ללוג בגלל הספאם שהולך פה.. ☝️ תרגיעו חברה
איפה הסקוואט? איפה הרייג'? איפה הPRים? איפה הסרטונים?כנ"ל (למרות שאני חלק מהספאם)
איפה האימונים?
לוג של מתי..אין מה לצפות ליותר מידי עדכונים.איפה הסקוואט? איפה הרייג'? איפה הPRים? איפה הסרטונים?