עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא הוא לאאוקיי. הלוג ננעל מילולית עד האימון הבא.
עושה פשוט לא היה ממש אפשרות לעשות במכון הקודם סקוואט אז כרגע המשקל בסקוואט זה 40 😕 זה רק בישביל טכניקה.למה אתה לא עושה סקוואט
זה כנראה עובד על פי השעון של משה.🤣 כי הייתי מוגבל למוניטינים בגלל אתמול עד עכשיו.החוב נשכח
אבל איך יש? עדיין לא עבר יום, מעל 12 כביכול
כנראה שיש שעון העולם ויש שעון משה..אין ספק שמשה משהו מיוחד 😄עושה פשוט לא היה ממש אפשרות לעשות במכון הקודם סקוואט אז כרגע המשקל בסקוואט זה 40 😕 זה רק בישביל טכניקה.
אני ישתפר בטכניקה ולא היה עקום ואז נתחיל לעלות משקלים במהרה.
זה כנראה עובד על פי השעון של משה.🤣 כי הייתי מוגבל למוניטינים בגלל אתמול עד עכשיו.
אני מוסיף קצת פפריקה לאשכול 🤫אלון תפיץ לפחות ספאם רלוונטי.
אתן*
in your face
תתחדש על הכוכב השני 😉
תודה 👏👏תתחדש על הכוכב השני 😉
טוב נו, יש לך את יבגניעושה פשוט לא היה ממש אפשרות לעשות במכון הקודם סקוואט אז כרגע המשקל בסקוואט זה 40 😕 זה רק בישביל טכניקה.
אני ישתפר בטכניקה ולא היה עקום ואז נתחיל לעלות משקלים במהרה.
זה כנראה עובד על פי השעון של משה.🤣 כי הייתי מוגבל למוניטינים בגלל אתמול עד עכשיו.
נקווה שנגיע ל3 פלטות במהרה 🆘טוב נו, יש לך את יבגני
לא לפני 👹אני מתחיל לגעת בכוכב הכסוף.
#סימןשאתהמספים
נקווה שנגיע ל3 פלטות במהרה 🆘
לפני הריסט היה לי 130 לסינגל (היה אימון אמור להיות 5 ו2 אימונים עלה 1) עכשיו ריסט #$%^^₪$####$אבל אני יגיע ל3 פלטות בדד לפניך 🕴
אני עדיין עולה במשקלים כל אימון או שניים. לוללפני הריסט היה לי 130 לסינגל (היה אימון אמור להיות 5 ו2 אימונים עלה 1) עכשיו ריסט #$%^^₪$####$