עליתי מ 60 ל 125 בדד בלי בעיה כ״כ. מקווה שהריסט וכמה דברים קטנים בטכניקה יעזרואני עדיין עולה במשקלים כל אימון או שניים. לול
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עליתי מ 60 ל 125 בדד בלי בעיה כ״כ. מקווה שהריסט וכמה דברים קטנים בטכניקה יעזרואני עדיין עולה במשקלים כל אימון או שניים. לול
בשבילך אני אשים מוזיקה שלא תכאיב לאוזניים הרגישות שלךאתה לא יכול להגיד "מוזיקה טובה" ואז לשים בלאק
מצטער אבל מה ששמת דווקא כן (לא בגלל הגראולים)
Best ratio ever 10/10יאללה בקרוב 10 עמודים 0 עדכונים! באמת שברת את כל שיאי הפורום 😃
שונה חלקית 🤣"לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי יד 32"
*הולך לבדוק היקף יד*--->*בוכה בפינה*"לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי יד 32"
🤣🤣🤣🤣שונה חלקית 🤣
*הולך לבדוק היקף יד*--->*בוכה בפינה*
בשבילך אני אשים מוזיקה שלא תכאיב לאוזניים הרגישות שלך
גם בלאק מטאל כזה אתה לא אוהב? זאת הלהקה הכי אהובה עליי מכל הג'אנר וזה גם SYMPHONIC.נו באמת...
בלאק מטאל זה חרא לא בגלל הגראולים או בגלל שזה רועש או משהו (נראה לי אתה יודע שאני שומע מטאל רועש), אלא כי זה פשוט חרא
גם בלאק מטאל כזה אתה לא אוהב? זאת הלהקה הכי אהובה עליי מכל הג'אנר וזה גם SYMPHONIC.
אני בטוח שאפילו @WeaKid יאהב את זה
טוב כנראה זה לא הג'אנר בשבילך...מצטער... כאילו יש כמה רגעים נחמדים אבל לא יותר מזה
טוב כנראה זה לא הג'אנר בשבילך...
אני אביא לך משהו קצת יותר מלודי עם גראולים שאתה בטוח תאהב ונראה לי שלא שמעת
בשבילך אני יכול לארגן גם מטאל בלי צעקות תגיד לי אם אתה אוהב.ניסיתי לשמוע כמה שירים של הסגנון, פשוט לא מתחבר. מלא צעקות, לא מביו מה הם אומרים, כולם נשמעים אותו הדבר
בשבילך אני יכול לארגן גם מטאל בלי צעקות תגיד לי אם אתה אוהב.