עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה רוצה את הסמארף שלי הlem או את הראשי עם כול המשחקים?שלח פה את הסטים שלך
לא אכפת ליאתה רוצה את הסמארף שלי הlem או את הראשי עם כול המשחקים?
ממה ?@kosta בזמנו התלהב ממנו
יש פה זלזול באמינם ?Blank space @kosta
@yairro100 🙄יש פה זלזול באמינם ?
חס וחלילה לא מזלזל
זה יותר כמו לוג דיבורים אחי.12 עמודים בלי עדכון אחד, יפה יפה
אתה קורא לשחקן שלך פיפי? מה יש לך?http://steamcommunity.com/profiles/76561198120351184/ enjoy
כאן זה השחקן שלי שהוא MGE אם אתה רוצה את הסמארף שלי אני גם ישלח לך
חחחח אני דיי בטוח שזה פפה, על שם השחקן של ריאל מדריד.אתה קורא לשחקן שלך פיפי? מה יש לך?
זה פאפא אתה באמת לא מכיר את פאפא?אתה קורא לשחקן שלך פיפי? מה יש לך?
אני לא מכיר הרבה דברים. ביניהם שחקני כדורגל וצפרדעים.זה פאפא אתה באמת לא מכיר את פאפא?
פאפה הצפרדע
אבל אתה משחק LOL אתה מקהילת המחשב אתה חייב להכיר אותואני לא מכיר הרבה דברים. ביניהם שחקני כדורגל וצפרדעים.
אין קשר בין לול לצפרדעים. יש שם כמה צפרדעים מתאבדות במשחק לא יותר מזה 🫤חייב לציין עכשיו עשיתי 2 משחקים עם @Koller בקונטר דפקתי לו קארי:s28:
אבל אתה משחק LOL אתה מקהילת המחשב אתה חייב להכיר אותו
איזה עוד משחקים אתה משחק?אין קשר בין לול לצפרדעים. יש שם כמה צפרדעים מתאבדות במשחק לא יותר מזה 🫤
ת'אמת מאז שהתמכרתי ללול ויתרתי על כל SINGLE PLAYER שיצא וגם המחשב שלי לא מספיק חזק למשחקים חדשים אז אני לא משחק כלום אפשר להגיד. המשחקים האחרונים שעברתי שהם לא LOL היו שלושת הDRAGONAGEיםאיזה עוד משחקים אתה משחק?
גם אני הייתי כמוך משחק רק לול עד סוף season 3 ותחילת 4 שהרסו את המשחק קצת אז ניסיתי קונטר כבר יש לי על זה איזה 1000 שעות זה כמו לול זה בחיים לא ישעמם בקיצור ממליץ לך בחום על קונטרת'אמת מאז שהתמכרתי ללול ויתרתי על כל SINGLE PLAYER שיצא וגם המחשב שלי לא מספיק חזק למשחקים חדשים אז אני לא משחק כלום אפשר להגיד. המשחקים האחרונים שעברתי שהם לא LOL היו שלושת הDRAGONAGEים