עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה מה?מתי אתה לא ישן בלילה?
פרסמת פה משהו באיזה שלוש וחצי בלילה ובתשע בבוקר, 6 שעות שינה? 🙁למה מה?
לא נרדמתי ויש לי היום בגרות מפגרת באנגלית. 🤬פרסמת פה משהו באיזה שלוש וחצי בלילה ובתשע בבוקר, 6 שעות שינה? 🙁
כי אתה יכול יותר 😃 בהצלחה..לא נרדמתי ויש לי היום בגרות מפגרת באנגלית. 🤬
אין לי מושג בכלל למה אני ניגש יש לי 89 😕
אני לא מוצא באינטרנט את המבנה לחיבור המפגר הזה וכולם מסננים אותי אפילו המורה.😭כי אתה יכול יותר 😃 בהצלחה..
WTF ראית את מודול F? מיחזרו שאלות משנים קודמות.. איזה קל זה היה. מצטער שלא ניגשתי ✋🛑✋אני לא מוצא באינטרנט את המבנה לחיבור המפגר הזה וכולם מסננים אותי אפילו המורה.😭
טקסט זה החלק הקל החיבור זה הסיפור..WTF ראית את מודול F? מיחזרו שאלות משנים קודמות.. איזה קל זה היה. מצטער שלא ניגשתי ✋🛑✋
תקווה שבG ימחזרו איזה טקסט שעשיתם כבר 😆
לא יכול כבר חילקתי 15 היום...@yujinius פרגן במוניטין אני רוצה להגיע לכוכב כסוף היום 🤪
לא מגיע לי על העידכון? 😭לא יכול כבר חילקתי 15 היום...
ובכלל מוניטין צריך להרוויח לא לסחוט 😛
אבל קח לייק
פשיי איזה מפנק 😍אה נכון רציתי למנטן אותך על העדכון ושכחתי... טוב כשאני אוכל לתת שוב אני אמנטן אותך, בינתיים קח עוד לייק
מזל טוב על הכוכב החדש 😃
תודה 👑אה נכון רציתי למנטן אותך על העדכון ושכחתי... טוב כשאני אוכל לתת שוב אני אמנטן אותך, בינתיים קח עוד לייק
מזל טוב על הכוכב החדש 😃
מודה אני קצת מאוכזב מהאימון אבל יש תירוצים משכנעים.😃
Press-3X5X35 KG נו טוב אני ופרס לא חברים טובים.
Deadlift-2X130 1X130 KG לא עשיתי דדליפט כבר שבועיים ואני קצת חלוד ולא בכושר.היה מתוכנן חמישיה.
עשיתי פעמיים והרגשתי שאולי לא התחלתי טוב או אולי קצת עקום אז עזבתי את זה אחרי 2 חזרות בכוונה שאולי אחרי זה אני יצליח עוד פעם.אז זהו שלא. נסיתי לעשות עוד פעם עלה פעם אחת וזהו . לא התנתק מהרצפה איבדתי את הקצב והכל הלך נוראי.😭
אחרי זה עשיתי 5 דקות הליכה באירובי.אין לי מושג למה עשיתי את זה כנראה...
מה שיוצא אני מרוצה?🤣איזה תוכנית אתה בכלל עושה
שאל את @Kollerאיזה תוכנית אתה בכלל עושה
חבר שלי אולי?מה הוא כאילו כפכף שלו?