עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
The power of spam.39 עמודים ו6 עדכונים ? מה לעזאזל ?
בזבוז זמן. אתה צריך מילים רק ל6 שאלות באנלוגיות שגם בהן את ה3-4 הראשונות אפשר לעשות בלי ללמוד מילים כי הן ברמה קלה. עדיף תשקיע את הזמן שלך בללמוד את כל שאר הפסיכו ולא תלמד מילים בכלל. אני עשיתי את הבחירה שלי והקרבתי 2-3 שאלות באנלוגיות כדי להצליח בכל השאר ולא להשתגע על הדרך מלמידה של משהו שאני לא אצטרך אף פעם בחיים וישרוף לי שעות רבות מהחיים סתםלמדתי 50 מילים בעברית לפסיכומטרי.
מרגיש גיבור. 😁
אני לא בטוח שאי פעם שמעתי אפילו על המילים האלה .😵
אבל מה יש עוד ללמוד חוץ מיזה??בזבוז זמן. אתה צריך מילים רק ל6 שאלות באנלוגיות שגם בהן את ה3-4 הראשונות אפשר לעשות בלי ללמוד מילים כי הן ברמה קלה. עדיף תשקיע את הזמן שלך בללמוד את כל שאר הפסיכו ולא תלמד מילים בכלל. אני עשיתי את הבחירה שלי והקרבתי 2-3 שאלות באנלוגיות כדי להצליח בכל השאר ולא להשתגע על הדרך מלמידה של משהו שאני לא אצטרך אף פעם בחיים וישרוף לי שעות רבות מהחיים סתם
אין הרבה מה ללמוד. אבל יש המון המון המון מה לתרגל. גם אם נראה לך שאתה טוב בהכל תמיד צריך פשוט לפתור עוד ועוד מבחנים, ספרים וחומרים ולתרגל כמה שיותר. עדיף לך פי 100 לשבת ולפתור 50 שאלות של השלמת משפטים ולהשתפר בזה (בעיקר במהירות) מהאשר ללמוד 50 מילים סמוך עלייאבל מה יש עוד ללמוד חוץ מיזה??
כל השאר לא קשה יותר מידי..
לא היה לי בעיה של זמן בבחינות הספקתי הכל...אין הרבה מה ללמוד. אבל יש המון המון המון מה לתרגל. גם אם נראה לך שאתה טוב בהכל תמיד צריך פשוט לפתור עוד ועוד מבחנים, ספרים וחומרים ולתרגל כמה שיותר. עדיף לך פי 100 לשבת ולפתור 50 שאלות של השלמת משפטים ולהשתפר בזה (בעיקר במהירות) מהאשר ללמוד 50 מילים סמוך עליי
במבחן האמיתי יש לך 8 פרקים של 20-24 שאלות. אתה תתעייף ותאבד ריכוז לא פעם. אתה צריך לפתור פרקים שלמים. אתה צריך לשבור את הראש ולתרגל כמה שיותר מקצים של מילולי ושל כמותי כי יכולה ליפול עליך שאלה שאתה פשוט לא יודע איך לענות עליה (בכמותי בעיקר) אז אתה צריך לפתור כמה שיותר דברים כדי ששום דבר לא יפתיע אותך. אין דבר כזה שאין בעיה של זמן במילולי, אולי קיבלת פרק קל במבחן פתיחה, יש פרקים קשים שבהם השאלות האחרונות שלפני פרק הבנת הנקרא (16-18) יכולות לקחת גם 5 דקות ולכן שומרים אותם לסוף. צריך לדעת לנהל את הזמנים ככה שתתחיל ממה שאתה חזק בו ותסיים עם מה שאתה יותר חלש בו. תאמין לי שאם המבחן כל כך קל לך אתה מוזמן עכשיו לגשת ולקבל את ה800 שלך אני בטוח שזה לא באמת העניין ואני בספק אם תעבור את ה500-550 במבחן פתיחה.לא היה לי בעיה של זמן בבחינות הספקתי הכל...
והלוואי שזה היה רק 50 מילים זה איזה 300+......
ממש לא אמרתי שזה קל אמרתי שהחומר נטו לא קשה.במבחן האמיתי יש לך 8 פרקים של 20-24 שאלות. אתה תתעייף ותאבד ריכוז לא פעם. אתה צריך לפתור פרקים שלמים. אתה צריך לשבור את הראש ולתרגל כמה שיותר מקצים של מילולי ושל כמותי כי יכולה ליפול עליך שאלה שאתה פשוט לא יודע איך לענות עליה (בכמותי בעיקר) אז אתה צריך לפתור כמה שיותר דברים כדי ששום דבר לא יפתיע אותך. אין דבר כזה שאין בעיה של זמן במילולי, אולי קיבלת פרק קל במבחן פתיחה, יש פרקים קשים שבהם השאלות האחרונות שלפני פרק הבנת הנקרא (16-18) יכולות לקחת גם 5 דקות ולכן שומרים אותם לסוף. צריך לדעת לנהל את הזמנים ככה שתתחיל ממה שאתה חזק בו ותסיים עם מה שאתה יותר חלש בו. תאמין לי שאם המבחן כל כך קל לך אתה מוזמן עכשיו לגשת ולקבל את ה800 שלך אני בטוח שזה לא באמת העניין ואני בספק אם תעבור את ה500-550 במבחן פתיחה.
אם אתה טוב במתמטיקה הכמותי לא אמור לאתגר אותך חוץ מה 3-5 שאלות האחרונות.ממש לא אמרתי שזה קל אמרתי שהחומר נטו לא קשה.
וכנראה באמת נפלתי על שאלות קלות כי זה לא היה קשה בכלל השאלות בכמותי.😕
אני לא הבנתי זה מסודר לפי הקושי?אם אתה טוב במתמטיקה הכמותי לא אמור לאתגר אותך חוץ מה 3-5 שאלות האחרונות.
כה, בכמותי זה מסודר לפי קושי חוץ מהפרק של הגרפים. במילולי זה מחולק לחלקים וכל חלק מחולק לפי רמות קושי (אנלוגיות 1 הכי קל 6 הכי קשה, השלמת משפטים גם מהקל לקשה ובעיות ההגיון גם כן). במילולי ובכמותי יש גם קטע של סדר, לדוגמא אם אחרי אנלוגיות באות שאלות של השלמת משפטים אז ההשלמות יהיו קלות, אם אחרי האנלוגיות באות שאלות הגיון ורק אז השלמת משפטים אז ההשלמות משפטים יהיו קשות, בהתאם למספר השאלה.אני לא הבנתי זה מסודר לפי הקושי?
לא עניתי על איזה 2 שאלות סתם באמצע .
ואני לא כזה טוב במתמטיקה אבל אני מעולה+- בחישובים מהירים .
תרגע. ילדי הטכניון הם הרכוש שלי. רק לי מותר לרדת עליהם 😡רק מזכיר לך יא אפס,
שאתה = סחלה.
שבת שלום,
לורד הייטר.
אני מחכה כבר שילמדו איך לפתור אנלוגיות כי זה נראה לי כמו ארמית אני לא בכלל מה הקשר בין כל מילה ולמה צריך לבחור כל שטות.כה, בכמותי זה מסודר לפי קושי חוץ מהפרק של הגרפים. במילולי זה מחולק לחלקים וכל חלק מחולק לפי רמות קושי (אנלוגיות 1 הכי קל 6 הכי קשה, השלמת משפטים גם מהקל לקשה ובעיות ההגיון גם כן). במילולי ובכמותי יש גם קטע של סדר, לדוגמא אם אחרי אנלוגיות באות שאלות של השלמת משפטים אז ההשלמות יהיו קלות, אם אחרי האנלוגיות באות שאלות הגיון ורק אז השלמת משפטים אז ההשלמות משפטים יהיו קשות, בהתאם למספר השאלה.
באנלגית השלמת משפטים מ1 עד 8 כש1 הכי קל ו8 בד"כ מכיל מילים באנגלית שבחיים לא שמעת עליהם, כל השאר גם לפי רמת קושי, כולל 2 הטקסטים כשהראשון קל יותר והשני קשה יותר.
תרגע. ילדי הטכניון הם הרכוש שלי. רק לי מותר לרדת עליהם 😡
תגוון זאת כבר פעם שניה שאתה משתמש במים הזה.👎