עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
😘הנה, מינטנתי את כל הבכיינים. יש מישהו שעוד לא קיבל? מהר, לפני שאני הולך.
אני לא צריך את הטובות שלך.הנה, מינטנתי את כל הבכיינים. יש מישהו שעוד לא קיבל? מהר, לפני שאני הולך.
זה אפשרי? 😱אני אמנטן את עצמי.
זה אפשרי? 😱
אתה בתוך המטריקס שלנו, אז אתה יכול להמשיך לחשוב ככה.
🤣🤣🤣 מזכיר לי סרט כחול שראיתי. אתה רק צריך להיות גמיש מספיק, ואז לא תצטרך גם את הטובות של אישתך.אני לא צריך את הטובות שלך.
אני אמנטן את עצמי.
חחחחnחחחחחחחחnחחחחחחחחnחחחחחחחחnחחחחחחחחnחחחחחחחחnחחחחחחחחnחחחחחחחחnחחחח🤣🤣🤣 מזכיר לי סרט כחול שראיתי. אתה רק צריך להיות גמיש מספיק, ואז לא תצטרך גם את הטובות של אישתך.
🤣🤣🤣 מזכיר לי סרט כחול שראיתי. אתה רק צריך להיות גמיש מספיק, ואז לא תצטרך גם את הטובות של אישתך.
😳🤣🤣🤣 מזכיר לי סרט כחול שראיתי. אתה רק צריך להיות גמיש מספיק, ואז לא תצטרך גם את הטובות של אישתך.
וגם לאחרים? 🤘חלק מאיתנו יכולים להוסיף לעצמם 20000 נקודות מוניטין בלחיצת כפתור..אהמ אהמ..
וגם לאחרים? 🤘
טוב שאני לא מנהל ראשי. 😛כן, אני יכול לערוך את הפרטים של כל המשתמשים, אבל באותה מידה אני יכול להוריד 8477 נקודות 😃
באמת אף פעם לא קלטתי איך לעזאזל הגעת ל-19 אלף 😳חלק מאיתנו יכולים להוסיף לעצמם 20000 נקודות מוניטין בלחיצת כפתור..אהמ אהמ..
אז מה זה אומר עלייך אם אתה הגעת ל29 אלף? 😛באמת אף פעם לא קלטתי איך לעזאזל הגעת ל-19 אלף 😳
You know nothing Kartalajanאז מה זה אומר עלייך אם אתה הגעת ל29 אלף? 😛
ועליי?אז מה זה אומר עלייך אם אתה הגעת ל29 אלף? 😛
ועליי? 🤣🤣ועליי?
☝️