כן, אתה קולט בכלל שזה לוג של אימונים ותזונה?שמתי לב שמאז ש @Matty נהיה פעיל בפורום יש יותר מדי לוגים מוספמים, לדעתי המנהלים צריכים לעשות משהו עם התופעה הזאת
יש בלוגים של ילדות לפני בת-מצווש שמכילים יותר תוכן ופחות ספאם מזה.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן, אתה קולט בכלל שזה לוג של אימונים ותזונה?שמתי לב שמאז ש @Matty נהיה פעיל בפורום יש יותר מדי לוגים מוספמים, לדעתי המנהלים צריכים לעשות משהו עם התופעה הזאת
פתחת לוג? 😲יש בלוגים של ילדות לפני בת-מצווש שמכילים יותר תוכן ופחות ספאם מזה.
לא!!! זרוק את השוקולד ולך להכין חביטונה!!!כל הדיבורים עליך עשו אותי רעב הלכתי לאכול שוקולד.
האמת? לא. זתומרת נחמד שיש קצת חיים וצחוקים בלוגים אבל כאן למשל זה עובר את גבול הטעם הטוב.שששששששש אני יודע שאתה נהנה שהלוגים מלאי חיים.
תפנק אותי ואת סיימון במוניטין . מגיע לנרווגי הוא הפציץ בתחרות.טוב, חבריי הטרולים, אני מתנתק, מי שרוצה באן או מוניטין לרשום עכשיו - רק להבהיר מי רוצה מה שלא יהיו טעויות.
השוקולד זה הקינוח 😁לא!!! זרוק את השוקולד ולך להכין חביטונה!!!
👎האמת? לא. זתומרת נחמד שיש קצת חיים וצחוקים בלוגים אבל כאן למשל זה עובר את גבול הטעם הטוב.
תשמע, מוניטין לא צריך לבקש, צריך להרוויח על ידי הישגים במכון או הטרלות מוצלחותטוב, חבריי הטרולים, אני מתנתק, מי שרוצה באן או מוניטין לרשום עכשיו - רק להבהיר מי רוצה מה שלא יהיו טעויות.
את האמת שבשבוע האחרון בקושי היה פה ספאם. רק היום השתגענוהאמת? לא. זתומרת נחמד שיש קצת חיים וצחוקים בלוגים אבל כאן למשל זה עובר את גבול הטעם הטוב.
אז מסתבר שמתי הצליח להשתחל ל 12K מוניטין רק בזכות טרול חסר עניין וחסר טעם.תשמע, מוניטין לא צריך לבקש, צריך להרוויח על ידי הישגים במכון או הטרלות מוצלחות
נראה לי נהיה רק אני ואתה מהטכניון. ואני מקווה שאני כבר לא אהיה "מהטכניון" עד אז😃 .In December we are going to be at least 5 guys from the technion gym and total together at least 2500kg
שחררנו קצת קיטור...את האמת שבשבוע האחרון בקושי היה פה ספאם. רק היום השתגענו
קנאי1אז מסתבר שמתי הצליח להשתחל ל 12K מוניטין רק בזכות טרול חסר עניין וחסר טעם.
😭ואני מקווה שאני כבר לא אהיה "מהטכניון" עד אז
אני מבין שאני צריך למות.jake
גם מתיתיהוhaha, well hopefully u'll be still at the technion gym.
If all goes well and nobody get's injured, you, me, max, alon, jake..
משהו פה לא מסתדר ליnobody get's injured, you, me, max, alon, jake..
זה נראה, תכלס אני רוצה לחזור למעלות, הכל תלוי אם אמצא עבודה שם (בחיפושים עכשיו)haha, well hopefully u'll be still at the technion gym.
אה שכחתי את יעקב, אז שלושה. אלון נראה לי לא יתחרה, ומקס נראה לי עד דצמבר יחשוב שהוא לא מספיק חזק בשביל להתחרות.If all goes well and nobody get's injured, you, me, max, alon, jake..