עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
Agreed. I really don't see why a success in psycho indicates a success in the deegre.I'm not complaining for myself, I didn't do shit in highskl and I could pull off a pretty good grade in the psycho if I had cared, I'm complaining on behalf of ppl that I know..
נמאס לי להתווכח עם הילדי כספ. כל מתאמן מתחיל שם עושה ab ואז אני מתווכח איתם שעתיים למה עדיף לעשות fbw/ssאני בא לLBS כדי להתנתק מFXP ואני לא יודע איפה יותר גרוע 😆
יש לך יותר מדי מוניטין מספאם טהור.Agreed. I really don't see why a success in psycho indicates a success in the deegre.
בא לך 100000 מוניטין שלילי?חברה אולי ניתן למתי קצת מוניטין שלילי לאזן פה את המצב?
אני אוכל לחיות עם זהבא לך 100000 מוניטין שלילי?
קנאי.חברה אולי ניתן למתי קצת מוניטין שלילי לאזן פה את המצב?
איזה חפרן.. תראה לי תגובה שבכיתי חוץ מזאת שציטטת. את המוניטין שלי הרווחתי ביושר מPR נטו ומתגובות.. את שלך אתה סוחר בשוק האפור 😘קנאי.
מאז שאני עקפתי אותך במוניטין אתה בוכה. 😛
טוב עחי.את המוניטין שלי הרווחתי ביושר מPR נטו
שוק החלבונים.שלך אתה סוחר בשוק האפור
אגב זה לא בסדר שעדיין לא העלת שום סרטון של הרמות שלך. העם רוצה סרטונים!טוב עחי.
שוק החלבונים.
צודק. ב150 דד אני אעלה.אגב זה לא בסדר שעדיין לא העלת שום סרטון של הרמות שלך. העם רוצה סרטונים!
אהם. מחר יש בנץ 72.5 וסקוואט 85.לא.
מחר אני דורש סרטונים.
מאוד מעניין.אהם. מחר יש בנץ 72.5 וסקוואט 85.
לא מעניין.
איזה?מאוד מעניין.
מאוד מעניין.. לראות אותך מרים.. אני נכנס ללוג, שיהיה בו ספאם איכותי ולפחות סרטוני טכניקהאיזה?
הבאנצ׳ קרוב מדי לסקוואטאהם. מחר יש בנץ 72.5 וסקוואט 85.
לא מעניין.