עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
I'm studying and i'm too lazy to take a shower. I promise next time.
או שווארמה או שליליI'm studying and i'm too lazy to take a shower. I promise next time.
אתה הולך? 😲 אם כן אז אני יכול ללכת להתקלח מהר וניקח גם את אריאל.או שווארמה או שלילי
לא הבנתי מה הקטע עם המקלחתאתה הולך? 😲 אם כן אז אני יכול ללכת להתקלח מהר וניקח גם את אריאל.
תביא על הדרך את חברה שלך ועוד כמה חברות שלה שלא נהפוך את זה למסיבת בולבולים.אתה הולך? 😲 אם כן אז אני יכול ללכת להתקלח מהר וניקח גם את אריאל.
שאני חזיר יבלות ואני צריך ללכת להתקלח. איזה עוד קטע יש פה להבין.לא הבנתי מה הקטע עם המקלחת
החברה בת"א היום.תביא על הדרך את חברה שלך ועוד כמה חברות שלה שלא נהפוך את זה למסיבת בולבולים.
i'm too lazy to take a showerשאני חזיר יבלות ואני צריך ללכת להתקלח. איזה עוד קטע יש פה להבין.
מאז שביום ראשון נכנסו לי עתידימניקים לחדר אני כבר לא בקטע.שאני חזיר יבלות ואני צריך ללכת להתקלח. איזה עוד קטע יש פה להבין.
החברה בת"א היום.
וחשבתי אתה בקטע של מסיבת בולבולים.
ונרווגיה משלמת על כולנו, כן?
הם כולם נראים ערבים. 😕מאז שביום ראשון נכנסו לי עתידימניקים לחדר אני כבר לא בקטע.
"gf"....החברה בת"א היום.
וחשבתי אתה בקטע של מסיבת בולבולים.
דווקא יש לו חברה והיא נראת ממש טוב, גם אני הופתעתי."gf"....
sure...
"in tel aviv"...
sure...
😉
does anyone know of a good shawarma place?
the one in the student building is ok, but not exceptionally good
יש לי רעיון.. נלך לשופרסל נקנה קג בשר אחרי זה נבוא אלייך הביתה נכין שווארמה נאכל נראה סרט זה יהיה גיבוש בבית שלך"gf"....
sure...
"in tel aviv"...
sure...
😉
does anyone know of a good shawarma place?
the one in the student building is ok, but not exceptionally good
I would have no problem with that if anyone actually knew how to make shawarma and had everything needed hahahaיש לי רעיון.. נלך לשופרסל נקנה קג בשר אחרי זה נבוא אלייך הביתה נכין שווארמה נאכל נראה סרט זה יהיה גיבוש בבית שלך
"gf"....
sure...
"in tel aviv"...
sure...
😉
hahaha, y so surprised, Matty has good facial bone structureדווקא יש לו חברה והיא נראת ממש טוב, גם אני הופתעתי.
השווארמה בבית הסטודנט לא רעה אבל אם לא אהבת יש אחלה של שווארמה בזיו
חברה של מתיI would have no problem with that if anyone actually knew how to make shawarma and had everything needed hahaha
who brings the cocaine?
ת'אמת אני מעדיף משהו קרוב למה יש לי לימודים מחר והמון ש"ב לצערי :(יש לי רעיון.. נלך לשופרסל נקנה קג בשר אחרי זה נבוא אלייך הביתה נכין שווארמה נאכל נראה סרט זה יהיה גיבוש בבית שלך