תודה 😃
מבחינת מידה הן קצת קטנות עליי ולוחצות טיפה בקצה, הייתי כנראה צריך ליתר בטחון לקחת חצי מידה יותר. אבל אפשר להסתדר ואני אתרגל 😃
מרגיש יציבות הרבה יותר טובה בהן לאומת אולסטארס
תתחדש!
איזו מידה לקחת ואיזו מידה אתה באולסטאר?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה 😃
מבחינת מידה הן קצת קטנות עליי ולוחצות טיפה בקצה, הייתי כנראה צריך ליתר בטחון לקחת חצי מידה יותר. אבל אפשר להסתדר ואני אתרגל 😃
מרגיש יציבות הרבה יותר טובה בהן לאומת אולסטארס
לקחתי 9.5 שבמחשבון מידות זה 42-43 וזאת גם המידה שלי באולסטארס. היה עדיף אם הייתי לוקח 10 אבל אני אסתדר גם עם אלה.תתחדש!
איזו מידה לקחת ואיזו מידה אתה באולסטאר?
לקחתי 9.5 שבמחשבון מידות זה 42-43 וזאת גם המידה שלי באולסטארס. היה עדיף אם הייתי לוקח 10 אבל אני אסתדר גם עם אלה.
ותודה 😃
לצערי לא. לא נורא אני אסתדרכן, היה עדיף אם היית לוקח חצי מידה מעל אולסטארס - לא ראית שזו ההמלצה? כתבתי את זה כבר כמה פעמים בעבר.
אני מפעיל את הקשרים ומוריד לך 10 מהקבא על כאלה מיליםסיימתי צו ראשון בע"ה.
מקום דוחה לצה"ל אין תקציב.
סיימתי צו ראשון בע"ה.
סיימתי צו ראשון בע"ה.
סיימתי צו ראשון בע"ה.
כן. והוא עבר לי מול הפנים.אני מפעיל את הקשרים ומוריד לך 10 מהקבא על כאלה מילים
מצאת את התחנה של 112?
הוא כל 10 דק.. אתה עדיין בתחנה?כן. והוא עבר לי מול הפנים.
עכשיו עליתי.הוא כל 10 דק.. אתה עדיין בתחנה?
תגיד אתה מדבר עם עצמך? שואלים אם אתה בתחנה ואתה כותב על המבחןהמבחן היה קל בצורה מפחידה. 🫤
😡תגיד אתה מדבר עם עצמך? שואלים אם אתה בתחנה ואתה כותב על המבחן
שמע אם אתה לא מקבל 90 אני מרביץ לך אחרי שאמרת שהיה קל.. טוב נו נתפשר על 80.. אבל לא 40 😆
היה לי מלא זמן לבדוק. אפילו בכמותי היה לי איזה חמש דקות ספר.שמע אם אתה לא מקבל 90 אני מרביץ לך אחרי שאמרת שהיה קל.. טוב נו נתפשר על 80.. אבל לא 40 😆
גם לי.. רציתי לברוח משם כמה שיותר מהר ולא התחברתי לזה שאין עכבר אז עברתי שלב 😆היה לי מלא זמן לבדוק. אפילו בכמותי היה לי איזה חמש דקות ספר.
אני באמת לא הבנתי את הקטע שאין עכבר זה ממש מעצבן. 🤬גם לי.. רציתי לברוח משם כמה שיותר מהר ולא התחברתי לזה שאין עכבר אז עברתי שלב 😆
אני לא מבין איך לא ראית את המספרים.. אנחנו נכנסנו 3 בבת אחת ופשוט הקראנו אחד אחרי השני כבר זכרתי אותם בעל-פה אפילו לפני שהסתכלתי..אני באמת לא הבנתי את הקטע שאין עכבר זה ממש מעצבן. 🤬
נקווה שהם לא יזיינו אותי על העיוורון צבעים 👎
הייתי לבד מה זה שכונה 3 ביחד?אני לא מבין איך לא ראית את המספרים.. אנחנו נכנסנו 3 בבת אחת ופשוט הקראנו אחד אחרי השני כבר זכרתי אותם בעל-פה אפילו לפני שהסתכלתי..
אה נפלת על יום טוב. אנחנו נכנסו בשלשותהייתי לבד מה זה שכונה 3 ביחד?