- פותח/ת השרשור
- #2,281
מבטים זאת לא מילה..הוא לרוב דופק בנו מבטים מאוד מוזרים
קראתי איפשהוא שיבגני/יעקב כתבו שהוא ארמני.אבל לא הייתי קורא לו ארמני.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מבטים זאת לא מילה..הוא לרוב דופק בנו מבטים מאוד מוזרים
קראתי איפשהוא שיבגני/יעקב כתבו שהוא ארמני.אבל לא הייתי קורא לו ארמני.
אני אמשיך לקרוא לו המפטרל. 😆 לפעמים אני מרגיש הוא חש את עצמו במתקן סודי של הצבא ולא בחדר-כושר, הוא מסתכל כל כך חשדנימבטים זאת לא מילה..
קראתי איפשהוא שיבגני/יעקב כתבו שהוא ארמני.
אני תמיד מרגיש שעשיתי משהו רע כשהוא מסתכל .🥷אני אמשיך לקרוא לו המפטרל. 😆 לפעמים אני מרגיש הוא חש את עצמו במתקן סודי של הצבא ולא בחדר-כושר, הוא מסתכל כל כך חשדני
שמח לשמוע.היי
אחרי גיהינום סוף סוף הגענו לברצלונה.. המלון בול ב down town
כל אחד אומר את הימים שנוח לו ובסוף בוחרים. 🙄When are we going to the pub?
יעקב נראה לי אמר, אבל אני די בטוח שהוא התכוון לדוד. נמוך ושחום זה כנראה עופרקראתי איפשהוא שיבגני/יעקב כתבו שהוא ארמני.
אה אופס.יעקב נראה לי אמר, אבל אני די בטוח שהוא התכוון לדוד. נמוך ושחום זה כנראה עופר
כן עופר הוא סבבה לגמרי. גם דוד בסדר, חוץ מהמבטים שהוא נועץ לפעמים...אה אופס.
אז זה כנראה עופר. 😃 בכ"מ הוא נחמד. ולא דופק מבטים.
Roger that.😄פעם הבאה שאתה רואה שיט מצחיק ,תצלם
היו אנשים.ואם מישהו מוכן לשים עלי כסף
טוב בוא נחכה שכולם התעוררו ויגיבו ויגידו יום.בכל מקרה , אני פנוי רק החל משבוע הבא
בוא שאני לא ארגיש זקן איתםפעם הבאה שאתה רואה שיט מצחיק ,תצלם . בסוף יתבעו את הפורום על הוצאת דיבה או משהו .
בכל מקרה , אני פנוי רק החל משבוע הבא ,ואם מישהו מוכן לשים עלי כסף LOL (לא קיבלתי משכורת החודש 😭 ) .
לוג החפירות זה כאן לא אצל מקס 😆אה.
לא חשבתי שזאת בדיחה . לול.
קבל מוניטין פיגור.
I'll give u some money, first get a webcam and a grapefruit....פעם הבאה שאתה רואה שיט מצחיק ,תצלם . בסוף יתבעו את הפורום על הוצאת דיבה או משהו .
בכל מקרה , אני פנוי רק החל משבוע הבא ,ואם מישהו מוכן לשים עלי כסף LOL (לא קיבלתי משכורת החודש 😭 ) .
התכוונת מתי כמו השם של בעל הלוג או מתי כמו מילת שאלה שפירושה "באיזו נקודת זמן"?
התכוונת מתי כמו השם של בעל הלוג או מתי כמו מילת שאלה שפירושה "באיזו נקודת זמן"?
I'll give u some money, first get a webcam and a grapefruit....
#G4P
149eg:149eg:149eg:149eg:149eg:149eg:149eg:149eg:149eg:149eg:149eg:🙁יצאתי עוד פעם לאגאדיר כי אני שמןןןןןן:91: