נעשה איתו סטנדאפ זוגי, כמו אלי ומריאנו, אסי וגורי (אם אתה יודע בכלל מי אלה בגילך הצעיר).זה רק יעקב.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נעשה איתו סטנדאפ זוגי, כמו אלי ומריאנו, אסי וגורי (אם אתה יודע בכלל מי אלה בגילך הצעיר).זה רק יעקב.
יודע. דיי לפגוע בגילי הרך. 😡נעשה איתו סטנדאפ זוגי, כמו אלי ומריאנו, אסי וגורי (אם אתה יודע בכלל מי אלה בגילך הצעיר).
אסי וגורי 😍נעשה איתו סטנדאפ זוגי, כמו אלי ומריאנו, אסי וגורי (אם אתה יודע בכלל מי אלה בגילך הצעיר).
כע עחי למה לא.למה אתה לאמתקדם ב 5?
did he just tell u to increase the DL weight by 5kg every session isntead of 2.5kg? did I get this right?כע עחי למה לא.
וואי מתי למה הדדליפט שלך יותר גבוה משלי.
כן. 😣did he just tell u to increase the DL weight by 5kg every session isntead of 2.5kg? did I get this right?
+למה אני עושה ריסט מליון פעם.כע עחי למה לא.
considering the huge difference between ur squat and deadlift I'm surprised u r even able to still do 2.5kg jumps, 5kg? wtf...someone would probably have some good from reading a little about programming and lifting in general :/כן. 😣
אחי זה דדליפט ואין שום בעיה להתקדם ב 5 ועוד שבועיתכע עחי למה לא.
א.אני לא עושה סס.(נראה לי זה 5 תוספת בסס)אחי זה דדליפט ואין שום בעיה להתקדם ב 5 ועוד שבועית
🤦♂️🤦♂️🤦♂️אחי זה דדליפט ואין שום בעיה להתקדם ב 5 ועוד שבועית
u obviously don't know what u r talking about, just because it's a deadlift doesn't mean he can increase it as much as he wants. @Matty isn't balanced in his lifts, he is a noob in squats but close to an intermediate in deadlifts, he can't increase the deadlift by as much as some ppl can anymore. progress has to slow down after a while...אחי זה דדליפט ואין שום בעיה להתקדם ב 5 ועוד שבועית
Super imbalanced . 🙁isn't balanced in his lifts,
עידכון קטן: עכשיו נשקלתי ואני עדיין יושב על 82 קילו.(בערך שבוע עבר מאז שקילה שעברה)
שוקל להישאר קצת ככה על התפריט ולא להמשיך לעלות כי אני לדעתי עולה מהר מידי.
ולתת לעצמי איזה שבוע~שבועיים של עלייה במשקלים בלי עלייה במשקל גוף.
דעות?
גם לייק לא נתתי 😛לראות שעדכנתי וסתם לעשות לייק לא עוזר לי. (למרות שזה גם נחמד לראות שיש fans )
הקטע המוזר אצלי שאני אכלתי כמו שאכלתי ופשוט עליתי בצורה מטורפת ואז "פוף" נעצר .זה מה שאני מנסה לעשות מאז שסיימתיהפסקתי את החיטוב. בינתיים זה די עובד לי. לדעתי אם אתה לא רוצה לעלות במשקל גוף אז תנסה ככה, אבל שים לב שאפשר להיתקע במשקלים מהר בלי מספיק אוכל.
הקטע שאני אוכל.לדעתי תעלה במסה
אמרתי את דעתי. החלטה שלך איך להתקדם מפה 😃הקטע המוזר אצלי שאני אכלתי כמו שאכלתי ופשוט עליתי בצורה מטורפת ואז "פוף" נעצר .
לפי ההגיון זה היה אמור להיות עלייה מטורפת ואז עלייה מאוזנת לתקופה ואז תקיעה...
בכ"מ אני יראה אולי סתם לגוף שלי לא בא לעלות במשקל אני יבדוק עוד יום יומיים ואם אין שינוי אני אעלה בתפריט.
הקטע שאני אוכל.
והרבה. ואני קצת תראומטי לעלות מלא במשקל ולהשמין את כל החיטוב שעשיתי שבגללו מלכתחילה נרשמתי למכון.
אני מנחש שאני רוצה להשיג 2 ציפורים במכה.אמרתי את דעתי. החלטה שלך איך להתקדם מפה 😃