and then there is me..... looking like the cut was taken too far.נראים כמו חבורה של בהמות
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
and then there is me..... looking like the cut was taken too far.נראים כמו חבורה של בהמות
יאללה! פעם הבאה אני רוצה שנתארגן גם על איזה יום רביעי בעוד שבועיים 😃למה יעקב מסתיר את הפנים?😆
איזה חמודים אתם.. נראים כמו חבורה של בהמות שמחכות להמבורגר שלהם:lol:
פעם הבאה אני אגיע:79nb:
והפעם אתה מזמין משהו 🤩יאללה! פעם הבאה אני רוצה שנתארגן גם על איזה יום רביעי בעוד שבועיים 😃
מתאים, זה בדיוק ביום שאני מתאמן.. לא תזיק לי חתיכה או שתיים של פרה בקיבה עם קצת בירה ליד 😃יאללה! פעם הבאה אני רוצה שנתארגן גם על איזה יום רביעי בעוד שבועיים 😃
אנחנו צריכים מנהל בחבורה! 😁מתאים, זה בדיוק ביום שאני מתאמן.. לא תזיק לי חתיכה או שתיים של פרה בקיבה עם קצת בירה ליד 😃
מה עם דודי?☝️אנחנו צריכים מנהל בחבורה! 😁
then....אבל הוא לא היה..
אנחנו צריכים 2 מנהלים בחבורה! 😁
and an anorexic, u forgot that one...יש מנהל ראשי, יש מנהל רגיל, יש משתמש מתחיל, יש משתמש משקיע, יש משתמש פעיל, יש ספאמר. ממש כל הקהילה.
אכלת הכי הרבה מבין כולנו.. אל תדאג, אתה משתמש מתחיל:food-and-drink005-88:then....
and an anorexic, u forgot that one...
*cries a little more*
fucking metabolism lol..אכלת הכי הרבה מבין כולנו.. אל תדאג, אתה משתמש מתחיל:food-and-drink005-88:
תחשוב על זה ככה.. אתה יכול לאכול קופסה שלמה של בן אנד ג'רי ולא להרגיש רע עם זה.fucking metabolism lol..
מי לעזאזעל מרגיש רע אחריי בן אנד ג'רי?תחשוב על זה ככה.. אתה יכול לאכול קופסה שלמה של בן אנד ג'רי ולא להרגיש רע עם זה.
תחשוב על זה ככה.. בניגוד לאחרים, אתה עדיין יכול לראות את הזין שלך .
בדיוק מה שאמרתי במהלך המסה הקודמת שלי.מי לעזאזעל מרגיש רע אחריי בן אנד ג'רי?
כשאתה רוצה אתה יכול לכתוב בעברית אה? ☝️this is btr. 🍿
nah bro..