- פותח/ת השרשור
- #3,321
מתי תבינו שאני עם קונטר על המחשב עוד לפני דוטא רק שאני לא משחק בקונטר.מתי השמועות אומרות שאתה מוריד קונטר בקרוב?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מתי תבינו שאני עם קונטר על המחשב עוד לפני דוטא רק שאני לא משחק בקונטר.מתי השמועות אומרות שאתה מוריד קונטר בקרוב?
תקפיץ את זה עוד חצי שעה שאני אשאל את אמא שלי. היא עסוקה כרגע.מתי כמה עלתה העפקה?
ניסיתה לשחק בזה בראנק בכלל לפני שאתה פוסל?מתי תבינו שאני עם קונטר על המחשב עוד לפני דוטא רק שאני לא משחק בקונטר.
א. אני גרוע בזה ואני לא אוהב משחקי יריות.ניסיתה לשחק בזה בראנק בכלל לפני שאתה פוסל?
מתי שיחק קומפ והיה מקום אחרון והפסיד לנו את הקומפ. מאז הוא לא מורשה לשחק בזה.ניסיתה לשחק בזה בראנק בכלל לפני שאתה פוסל?
כמעט שקורה לי כל משחק איתך:sweatingbullets:מתי שיחק קומפ והיה מקום אחרון והפסיד לנו את הקומפ. מאז הוא לא מורשה לשחק בזה.
😕 אולי מקום 3 לא הייתי מקום אחרון. בית אתה ראנק הרבה יותר גבוה ממני זה ברור שתיהיה ראשון ✋🛑✋כמעט שקורה לי כל משחק איתך:sweatingbullets:
את האמת שדיברתי על עצמי בציניות:s49:😕 אולי מקום 3 לא הייתי מקום אחרון. בית אתה ראנק הרבה יותר גבוה ממני זה ברור שתיהיה ראשון ✋🛑✋
אם כבר מדברים רוצה קומפ?את האמת שדיברתי על עצמי בציניות:s49:
חברים קונטר זה לא מעניין. לכו ללוג של אלון.
אני עושה משחק אחד בלול ואז בידיוק לפני שעה ירד לי הבאן כל כך בא לי לשחק:crazy:אם כבר מדברים רוצה קומפ?
Mind blowחברים קונטר זה לא מעניין. לכו ללוג של אלון.
באן בלול? מה עשית LOL?אני עושה משחק אחד בלול ואז בידיוק לפני שעה ירד לי הבאן כל כך בא לי לשחק:crazy:
Mind blow
באן בקונטר היה לי לשבוע ירד לי לפני כמה דקותבאן בלול? מה עשית LOL?
זורם לך לעשות לי מחר קרי בלול? נתקעתי בפרומושנס לפלאטינום 3באן בקונטר היה לי לשבוע ירד לי לפני כמה דקות
אני בידיוק עליתי לפלאט שלוש היום שלח את השם נוסיףזורם לך לעשות לי מחר קרי בלול? נתקעתי בפרומושנס לפלאטינום 3
😲 כל שבוע אתה מקבל באן לשבוע אחרי משחק אחד :Sבאן בקונטר היה לי לשבוע ירד לי לפני כמה דקות
כן בEUNEאני בידיוק עליתי לפלאט שלוש היום שלח את השם נוסיף
אתה EUNE נכון?
כן אבל יש לי את הסמארף ואני כבר SUPREME שמה😲 כל שבוע אתה מקבל באן לשבוע אחרי משחק אחד :S
הוספתיכן בEUNE
השם שלי הוא HecarimOfLove
מחר צהריים/ערב אני אתחבר כנראה היום כבר אין כוח