אם יש לך את הסקופ של הפח הקודם אז למה ניסית שיטות? 😲ניסיתי את שני השיטות ולא עזר :confused001:ואני כולי מריח עכשיו כמו שוקולד.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם יש לך את הסקופ של הפח הקודם אז למה ניסית שיטות? 😲ניסיתי את שני השיטות ולא עזר :confused001:ואני כולי מריח עכשיו כמו שוקולד.
כי אני אדיוט? סתם, באלי סקופ חדש.אם יש לך את הסקופ של הפח הקודם אז למה ניסית שיטות? 😲
what I used to do was to put a plastic bag over my hand and then just put my hand inside the box and move it around, takes max 15sec to do... and cuz of the plastic bag u won't get any on ur hands and won't get shit on the protein.ואין לי מושג איפה הסקופ. ואין לי כוח לעשות חקר בתוך בפח איפה הוא.
אני אנסה מחר. תודה 😃what I used to do was to put a plastic bag over my hand and then just put my hand inside the box and move it around, takes max 15sec to do... and cuz of the plastic bag u won't get any on ur hands and won't get shit on the protein.
#LPT
if u don't find it within 15sec the way I said, then it's probabyl safe to say they forgot to put a scoop in.. has happened to me before with some diff brand
אני יוצא עוד 5 דקות מסיים את הקפה, וכן צריך בנץ וצריך אותך 😃אני פה.
כמה זמן אתה פה? ואתה צריך את הבנץ'?
מחכה לך. 😍אני יוצא עוד 5 דקות מסיים את הקפה, וכן צריך בנץ וצריך אותך 😃
אני יהיה שם ב 11:30 גג.
😆אין לי כרטיס סטודנט 😭
אימון בוקר רצחני 😴
Bench Press-80X4 80X4 80X4F ?PR
אימוני בוקר זה מזעזע גם אם לוקחים קפאין לפני. מאמין שביום ראשון אצליח לסגור חמישיות. נקווה. 🫤
Squat-100X5 100X5 100X5 סבבה לגמרי תאמת. PR וזה. כאב לי התחת אחריי הסקואט כאילו אנסו אותי. 🥴
בייספס עם דאמבלים וזה 3 סטים 16 קילו?? חזרות. 😍
טרייספס סט אחד של ?? חזרות.
כאבו לי ממש הכתפיים אחריי הסט מסיבה מסוימת אז החלטתי שאין...
כאב לי התחת אחריי הסקואט כאילו אנסו אותי
היה אימון יחסית ארוך כי התעצלתי ללכת לאוטובוס אז חיכיתי להבא אז בליתי איזה שעתיים וחצי
בליתי בדיבורים עם ארקאדי בזמן שהאוטובוס הבא בא.היה אימון יחסית ארוך כי התעצלתי ללכת לאוטובוס אז חיכיתי להבא אז בליתי איזה שעתיים וחצי
😘מתי יתותח 🙄