עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
*unlike*מורן אתה גבר כל הכבוד תמשיך ככה! @White Walker
מעניין באמת אם אפשר להביא באן למנהל... מממ....אני ממליץ שאתה תראה למורן מאיפה משתין הדג ולא לפייספולס ולפרס.
ולטנק....מורן אתה גבר כל הכבוד תמשיך ככה! @White Walker
כל עוד אני לא יודע מה משקלי העבודה שלך מבחינתי אתה עובד עם מוטות ריקים אז הנקודות שלו נכונות 😃מעניין באמת אם אפשר להביא באן למנהל... מממ....
ולטנק....
אתה מחמיא לי. אני מקווה לעלות למוט אולימפי ריק באימון הבא!כל עוד אני לא יודע מה משקלי העבודה שלך מבחינתי אתה עובד עם מוטות ריקים אז הנקודות שלו נכונות 😃
גם אם זה מוט ריק עד לאחרונה זה היה יותר ממך.כל עוד אני לא יודע מה משקלי העבודה שלך מבחינתי אתה עובד עם מוטות ריקים אז הנקודות שלו נכונות 😃
ועם המוטות הקלים לא האולימפייםאתה עובד עם מוטות ריקים
הלכתי לבכות בפינהגם אם זה מוט ריק עד לאחרונה זה היה יותר ממך.
אז מורן לא צודק כי יש לך התקדמות לינארית 😃אתה מחמיא לי. אני מקווה לעלות למוט אולימפי ריק באימון הבא!
הגם אתה ברוטוס? 😲ועם המוטות הקלים לא האולימפיים
בונא הילד חושב שהגיע לדדליפט 150 אז זהו, מרגיש גבר! צריך להזכיר לו מה זה כבוד למבוגריםהלכתי לבכות בפינה
😏😏😏בונא הילד חושב שהגיע לדדליפט 150 אז זהו, מרגיש גבר! צריך להזכיר לו מה זה כבוד למבוגרים
תשמע גם אני לא יודע את משקלי העבודה שלך, מבחינתי אתה בכלל לא מתאמן, כמו @incin שלא באמת מריםהגם אתה ברוטוס? 😲
קשישים מסריחים*😁למבוגרים
אני לא מבין מה אתה רוצה בכלל. אולי אני לא מרים, אבל אני בהחלט מוריד! היום כשבאתי היו שלוש פלטות מכל צד על המוט, מי אתה חושב פירק אותם?תשמע גם אני לא יודע את משקלי העבודה שלך, מבחינתי אתה בכלל לא מתאמן, כמו @incin שלא באמת מרים
תיזהר, שלא תקרה לך איזה "תאונה לא נעימה" במכון.קשישים
לפעמים אני מזיע יותר מדי באימון, אבל לא משתווה לאלכס 🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢מסריחים
איך אנשים ששוקלים כמו רגל אחת שלך מרשים לעצמם להתכרכר עליך, איך???תיזהר, שלא תקרה לך איזה "תאונה לא נעימה" במכון.
קודם כל אל תעליב את הרגל שלי, היא לא כזאת קטנה.איך אנשים ששוקלים כמו רגל אחת שלך מרשים לעצמם להתכרכר עליך, איך???
מה זה הבית זונות חסר ההיררכיה והסדר הזה שפתחתם שם בחיפה והקריות. רק גידולי פרא מוציא.
ולדחוף אותו לכמה ילדים איפה שהשמש לא זורחת.קודם כל אל תעליב את הרגל שלי, היא לא כזאת קטנה.
דבר ני אני גם לא מבין איפה טעינו בחינוך הדור הצעיר, הגיע הזמן להוציא את המקל