יש שמועה שאומרת שהוא יותר גריאטרי ממני אז אל תצפה לראות סרטונים 😆היי
@stitch כמו שאומרים, לתלה. עד שלא נקבל סרטון אתה לא מרים
יש גם שמועה שאומרת שהוא סלות'
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש שמועה שאומרת שהוא יותר גריאטרי ממני אז אל תצפה לראות סרטונים 😆היי
@stitch כמו שאומרים, לתלה. עד שלא נקבל סרטון אתה לא מרים
הייתי נותן, אבל אז שאר המנהלים יקנאו...@stitch עד שאתה לא נותן באן לחיים אתה לא באמת מנהל.
אבל לטנק אין לי בעיה לתת!יש שמועה שאומרת שהוא יותר גריאטרי ממני אז אל תצפה לראות סרטונים 😆
יש חיה כזאת?הוא יותר גריאטרי ממני
לא חיה שנושמת עדיין, לא.יש חיה כזאת?
אני עדיין מנסה להבין איך ההודעה הזאת אמורה לעקוץ אותי. תן לי עוד 5 דקות 😣אבל לטנק אין לי בעיה לתת!
אין סיכוי שאני מקבל לפנייך 🤡@stitch עד שאתה לא נותן באן לחיים אתה לא באמת מנהל.
Good luck mate.אין סיכוי שאני מקבל לפנייך 🤡
אם כבר אני הולך להיות הראשון. ביומיים הצלחתי לעצבן 2 מנהלים ראשיים 😃אין סיכוי שאני מקבל לפנייך 🤡
מי השני? 🤣אם כבר אני הולך להיות הראשון. ביומיים הצלחתי לעצבן 2 מנהלים ראשיים 😃
שחר ואבקכוכבים 😃מי השני? 🤣
טוב את אבקכוכבים זה קל לעצבן..שחר ואבקכוכבים 😃
בחיים לא.ביסט
אין סיכוי שיבוא יום שבו אעצבן את האליל שליוביסט
*מת לתייג אותו פה*אין סיכוי שיבוא יום שבו אעצבן את האליל שלי
HAIL BEAST!!
*בקרוב שינוי כינוי לTank And Cheat*
אין לך מושג כמה אני מתאפק איתך 😃 אתה ב-ט-ו-ח שאתה רוצה שאני אתחיל לעקוץ אותך?אני עדיין מנסה להבין איך ההודעה הזאת אמורה לעקוץ אותי. תן לי עוד 5 דקות 😣
אבל מה עם screawyouhippies ו dontfeedthetrolls ????אין סיכוי שיבוא יום שבו אעצבן את האליל שלי
HAIL BEAST!!
*בקרוב שינוי כינוי לTank And Cheat*
אז אתה אומר לי שלא עקצת אותי בהודעה הקודמת וסתם שברתי את הראש??? יאללה שלח את הסרטון אז 😄אין לך מושג כמה אני מתאפק איתך 😃 אתה ב-ט-ו-ח שאתה רוצה שאני אתחיל לעקוץ אותך?
מה זה השני?אבל מה עם screawyouhippies ו dontfeedthetrolls ????
don't feed the trollsאז אתה אומר לי שלא עקצת אותי בהודעה הקודמת וסתם שברתי את הראש??? יאללה שלח את הסרטון אז 😄
מה זה השני?
הוא לא ציין משקלIsn't there a rule that unless someone posts a video within a certain amount of time they get banned? So... @stitch better hurry up with improving ur clean ;)
אני מתכוון שהראשון היה כינוי שלי, השני זה סתם משפטdon't feed the trolls