לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
since I can't actually give monitin anymore...
here u go

*gives monitin*

according to Rip...

"An adult male weighs at least 200 pounds."

u need to gain at least another 8kg
I'm on it 😁
מתי לא נכנס לlbs שעה..

קבצים מצורפים

• Screenshot_2015-08-30-21-47-04.png
    Screenshot_2015-08-30-21-47-04.png
    KB 95.9 · צפיות: 84
Matty עדכן/ה את הלוג ״הלוג של מתתיהו החשמונאי!״:

אני על סף נכות.

מאודדדדדד מאוכזב מהבנץ' אפילו שוקל לא לכתוב אותו... מעוצבן ברמות מהכיווץ שלי. 🤦‍♂️🤬😵
Bench Press-80X4 80X4 80X3 פשוט מזעזע. נהרס לי הכיווץ כל הזמן באמצע ורציתי להתאבד נהרסו לי כל הסטים. ביום ראשון אנסה לעשות את הכל טוב ונכון וזה יעלה. סיימון אמר שהיה לי את החמש חזרות ותכלס הוא צודק.. זה לא שהיה לי כוח פשוט נהרס הכיווץ וזה לא עלה. 😭
לפחות הסקוואט פיצה על הבכי..
Squat-105X5 105X5 105X5 PRRR 😁אין מה...

קרא את שאר עדכון הלוג...

כל הכבוד על ה pr!

תזכיר לי באיזו תןכנית אתה ? ss?

כל הכבוד על הסקוואט!! אל תתבאס יותר מדי על הבנץ', קורים דברים כאלה, עם הנסיון הטכניקה שלך תהיה יותר מדוייקת.
ומי זה אלכס הצעיר?

כל הכבוד על הסקוואט!!
תודה 😛
אלכס הצעיר?
איזה בחור שלומד מדמ"ח הוא נחמד והכל כבר כתבתי עליו 2-1 עדכונים אחורה.. יש לו משקלים טובים אבל טכניקה קצת פח והוא לא מבין יותר מידי אבל יש לו את הגוף לליפטינג ואת הרצון.
אין תוכנית מסודרת?
אני עולה במשקלים אז אתה מוזמן להיחנק. נמאס לי כבר הבנתי שאתם לא אוהבים שאין לי תוכנית אבל אני מרוצה ממנה אז אני לא נוגע ומשנה כלום.

תודה 😛

איזה בחור שלומד מדמ"ח הוא נחמד והכל כבר כתבתי עליו 2-1 עדכונים אחורה.. יש לו משקלים טובים אבל טכניקה קצת פח והוא לא מבין יותר מידי אבל יש לו את הגוף לליפטינג ואת הרצון.

אני עולה במשקלים אז אתה מוזמן להיחנק. נמאס לי כבר הבנתי שאתם לא אוהבים שאין לי תוכנית אבל אני מרוצה ממנה אז אני לא נוגע ומשנה כלום.
אני מוזמן להיחנק?

יש לו את הגוף לליפטינג ואת הרצון.
יאללה צריך להכיר אותו ולשכנע לבוא להתחרות.
תירגע, בנאדם כולה בא לשאול שאלה ולתת עצה, תנשום עמוק

אני מוזמן להיחנק?
לא במקום. אבל זיינו לי את השכל עם זה שאין לי תוכנית.
תירגע, בנאדם כולה בא לשאול שאלה ולתת עצה, תנשום עמוק
סליחה.
יאללה צריך להכיר אותו ולשכנע לבוא להתחרות.
הוא מוזר. אני אומר לו בוא להתאמן איתנו בשבע ללמוד קצת טכניקה ולהשכיל ואז היום אני רואה אותו במקום לבוא להתאמן איתי שאני אגיד לו מילה או שניים על הטכניקה הוא הולך לכלוב השני כי הוא לא אוהב "חפירות"

הוא מוזר. אני אומר לו בוא להתאמן איתנו בשבע ללמוד קצת טכניקה ולהשכיל ואז היום אני רואה אותו במקום לבוא להתאמן איתי שאני אגיד לו מילה או שניים על הטכניקה הוא הולך לכלוב השני כי הוא לא אוהב "חפירות"
אה אם ככה אז עזוב, לא צריך להכיר אותו...
סיפרת לו על הפורום המדהים הזה?

לא במקום. אבל זיינו לי את השכל עם זה שאין לי תוכנית.
פעם ראשונה שאני שואל אותך את זה.
יש לך מזל שאני באמת מחבב אותך ושהבנתי שנגעתי בנקודה רגישה, אבל אני ממליץ לך בחום להרגיע עם הדיבור הזה.

אם כולם מדברים איתך על זה, כנראה שזה מרצון לעזור.

פעם ראשונה שאני שואל אותך את זה.
יש לך מזל שאני באמת מחבב אותך ושהבנתי שנגעתי בנקודה רגישה, אבל אני ממליץ לך בחום להרגיע עם הדיבור הזה.

אם כולם מדברים איתך על זה, כנראה שזה מרצון לעזור.
מתי עוד רגע שולח עוגה בדואר

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית