לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
I have friends who could easily have gone to Atuda but decided to go to Kravi instead because they wanted to have a certain life experience that is once in a lifetime, I kinda recommend u consider that instead of deciding to go study or sit in a room doing intelligence work...
If I was Israeli and had to go to the army I'd try to get into Talpiot or aviator and if that didn't happen then just go to some relatively random Kravi unit... but well, I don't have to, so I haven't thought it thru as much as some other ppl here have...
אם אתה הולך לקרבי וזה לא סיירת מתכ"ל/טייס או משהו ברמה הזאת אתה פשוט עושה שמירות כל השירות, מוזר לי שאנשים הולכים לקרבי רגיל בשביל "נסיון חיים" כשתאכלס חוץ מההכשרה שום חלק מהשירות שלהם לא יתן להם שום נסיון חיים מיוחד, אלה אם השרות שלהם יפול על איזו מלחמה

בחירה חופשית
this exact "element" is what made me stop believing in God haha

but jokes aside.. I agree, I for example thought I wanted to live in Israel for the rest of my life like 1 year ago and now I'm fairly certain I don't want to.. mentality changes and with Atuda that mentality change will much more easily clash with something else...
אם אתה הולך לקרבי וזה לא סיירת מתכ"ל/טייס או משהו ברמה הזאת אתה פשוט עושה שמירות כל השירות, מוזר לי שאנשים הולכים לקרבי רגיל בשביל "נסיון חיים" כשתאכלס חוץ מההכשרה שום חלק מהשירות שלהם לא יתן להם שום נסיון חיים מיוחד, אלה אם השרות שלהם יפול על איזו מלחמה
u get treated to some degree like shit.. pretty good life experience

אני רוצה מודיעין....

אני רוצה מודיעין....
Then just try to get into the good units like Gamma and what not..
I can say that most of my friends in Modiin do pretty boring or depressing work (tho they got AC) so unless u get into a good program, I don't think it's going to b as cool as u think it will b....

לא אמרתי שעתודה זאת בחירה מושלמת. הציקה לי השלילה העיוורת הזאת, זה הכל. מי שקרא את התגובה שלי באופן בוגר הבין שהיא אובייקטיבית לחלוטין. אני האחרון שישכנע מישהו לבחור בעתודה. לא מתכוון לשפוך את סיפור חיי על גבי הפורום אבל אם היית מכיר אותי @Matty , לא היית רושם מה שאתה רושם. לגבי תלפיות וחבצלות יש אינסוף מידע באינטרנט אז אני לא הולך להסביר לך פה. רק מציע לך לקרוא ולהשכיל לפני שאתה שאתה שוקל ללכת על אחד המסלולים האלה (שזה בפני עצמו לא אומר כלום, להתקבל זה לא הדבר הכי פשוט שיש בין אם תרצה ובין אם לא).

@Tank אם אחיך עשה את התואר השני בטכניון ובזמן שירות החובה, זה לא היה אמור לעלות לו שקל. לא יודע מתי הוא עשה את זה, אולי פעם זה לא היה ככה, היום זה כן. אין פה עניין לספק כי זאת עובדה. אני מבין יפה מאוד למה לא בחרת בעתודה, וכמו שכבר אמרתי, זה סופר לגיטימי.

@Tank אם אחיך עשה את התואר השני בטכניון ובזמן שירות החובה, זה לא היה אמור לעלות לו שקל. לא יודע מתי הוא עשה את זה, אולי פעם זה לא היה ככה, היום זה כן. אין פה עניין לספק כי זאת עובדה. אני מבין יפה מאוד למה לא בחרת בעתודה, וכמו שכבר אמרתי, זה סופר לגיטימי.
למיטב זכרוני הוא התחיל לפני כ3 שנים אולי קצת יותר כשהיה בסדיר וסיים לפני כמה חודשים. הוא אמר לי שזה עלה כמו שנת לימודים בטכניון, והוא שילם מהפיקדון. יכול להיות שזה השתנה אולי אין לי מושג

לא מסכים איתך. אני לא הייתי בקרבי, אבל מכיר מכיר מספיק חבר'ה שהיו, גבעתי בעיקר. אז נכון שזה לא כמו בסרטים, רמבו עם סכין בין השיניים, ונכון שרוב השירות זה לטחון שמירות, אבל יש פה ושם דברים כמו לירות באיזה מחבל, להיכנס לבית בעזה כי יש מידע מוגיעיני עליו, לראות פצמ"ר מתפוצץ כמה מטרים ממך וחרא כזה, שזה נסיון חיים שלא תשיג במקום אחר. ויש גם את העניין הזה:
u get treated to some degree like shit.. pretty good life experience

לא מסכים איתך. אני לא הייתי בקרבי, אבל מכיר מכיר מספיק חבר'ה שהיו, גבעתי בעיקר. אז נכון שזה לא כמו בסרטים, רמבו עם סכין בין השיניים, ונכון שרוב השירות זה לטחון שמירות, אבל יש פה ושם דברים כמו לירות באיזה מחבל, להיכנס לבית בעזה כי יש מידע מוגיעיני עליו, לראות פצמ"ר מתפוצץ כמה מטרים ממך וחרא כזה, שזה נסיון חיים שלא תשיג במקום אחר. ויש גם את העניין הזה:
נשמע כיף חיים לירות במחבלים...
ותשנה את התמונה חזרה. זה הסימן היכר שלך.

נורווגי מסריח
ahhhhh, imagine if u were norwegian..

brb no army
brb don't have to make important decisions at an early stage in life
brb can work without education and live a good life
brb get scholarship to study abroad
brb u jelly?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית