לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
this shouldn't happen just cuz he does powerlifting wtf? most normal powerlifters rn't fat, a lot of the elite r.
Powerlifting should give a better looking body than some ABCDEF shit, assuming he also does some chinups or something like that (which I assume he does)z...
אני לא שמן 😲

אני שחיף כמו סיימון ואני מתבייש להודות בכך
עוד פחות מ12 שעות המבחן שלי
a12.jpg

a12.jpg
pussy אתה יכול לגשת לעוד חמש מועדים חלאס להיות לחוץ
מילא אימון עצימות בטקסס שאי אפשר לחזור עליו והוא חד פעמי..

pussy אתה יכול לגשת לעוד חמש מועדים חלאס להיות לחוץ
כן ולשלם עוד 600 שקל ועוד פעם לעבור את כל הסבל של הלמידה ועוד פעם חזרות ועוד פעם לחץ. כן אה מתי, אתה סתם.
מילא אימון עצימות בטקסס שאי אפשר לחזור עליו והוא חד פעמי..
זה בחיים לא מפספסים.

לא סופר קלוריות
זאת הטעות שלך, תחרות זה לא הכל בחיים, אולי כשתהיה ברמה גבוהה יותר (לא שעכשיו זה לא מכובד), יש עוד דברים לעשות בגיל 15/16 חוץ מפאוורליפטינג ובכל מקרה אין סיבה מוצדקת לטחון כמויות (לפי התיאורים שלך)

זאת הטעות שלך, תחרות זה לא הכל בחיים, אולי כשתהיה ברמה גבוהה יותר (לא שעכשיו זה לא מכובד), יש עוד דברים לעשות בגיל 15/16 חוץ מפאוורליפטינג ובכל מקרה אין סיבה מוצדקת לטחון כמויות (לפי התיאורים שלך)
וואי תן לחיים לעשות מה שבא לו.

מעניין מה זה בשבילך "לטחון" אני לא חושב שביום יום אני עובר את ה 3000
a12.jpg
אבל סיימון חזק

כן ולשלם עוד 600 שקל ועוד פעם לעבור את כל הסבל של הלמידה ועוד פעם חזרות ועוד פעם לחץ. כן אה מתי, אתה סתם.

זה בחיים לא מפספסים.
הבאתי את זה בתור דוגמא למה לא להיות לחוץ. אתה לחוץ כאילו זה משהו חד פעמי. לא תצליח, תגש למועד הבא. אבל אתה תצליח 🤭 בתנאי שתלך לישון(לא לשכוח קוטג')

a12.jpg
do we have to go over this again? I might b skinny, but at least I still have clavicles and can c my own dick.
my sexy > ur sexy.

good luck on the psycho, nervousness is good, but at the same time go in there with the mentality that it's easy as fuck and that u'll get 750, it will help more than u think...

הבאתי את זה בתור דוגמא למה לא להיות לחוץ. אתה לחוץ כאילו זה משהו חד פעמי. לא תצליח, תגש למועד הבא. אבל אתה תצליח 🤭 בתנאי שתלך לישון(לא לשכוח קוטג')
do we have to go over this again? I might b skinny, but at least I still have clavicles and can c my own dick.
my sexy > ur sexy.

good luck on the psycho, nervousness is good, but at the same time go in there with the mentality that it's easy as fuck and that u'll get 750, it will help more than u think...
😍😍😍😍😍 מוניטין לשניכם אתם לא מבינים כמה זה עוזר

*מסיימי תיכון עילאים ומתנשאים*
אהההה חזרת לבצפר לא ?

ותגיד אתה מעדכן רק לפעמים? או שלא התאמנת משישי?

IMAG2842.jpg

The joys of being skinny 😁😁😁
אמא שלך עלייייייי סימוןןןןןןןןןןןןןןןןןן מה עכשיו אתה מביא לי את זה *הולך לאכול חבילת שוקולד בפינה*
*מסיימי תיכון עילאים ומתנשאים*
אהההה חזרת לבצפר לא ?

ותגיד אתה מעדכן רק לפעמים? או שלא התאמנת משישי?
תמות 🤬

אה אופס עדכנת אתמול
כבוד על ה105

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית