שלום,הרבה יותר כיף שאין בצפר ואתה לא צריך להיות בשיעורים שלא מעניינים לך תביצה.
אני צה״ל ובאתי לבאס.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שלום,הרבה יותר כיף שאין בצפר ואתה לא צריך להיות בשיעורים שלא מעניינים לך תביצה.
🤣🤣🤣🤣 בוקר טובשלום,
אני צה״ל ובאתי לבאס.
בוקר חרא ליום חרא וחיים חרא🤣🤣🤣🤣 בוקר טוב
את זה אני אגיד אחריי הבחינה. בינתיים אני אופטימי. (ואין היום בית ספר :D )בוקר חרא ליום חרא וחיים חרא
lmfao u r taking melatonin, caffeine AND PROTEIN (jk) at 16!בוא נגיד שאני לוקח קפאין בערך בחמש בערב ולא נרדם עד איזה 2.
בהצלחה דושבגאת זה אני אגיד אחריי הבחינה. בינתיים אני אופטימי. (ואין היום בית ספר :D )
אני גם מסניף אפקות ניפוח ומעשן טסט מה יש בעיה?lmfao u r taking melatonin, caffeine AND PROTEIN (jk) at 16!
אה, ודפקתי בגט עם צ'יפס ושניצל אחריי הבחינה. 😁
קפצתי על הבגט הזה כאילו הוא חמצן..זה PR ? שבוע הבא אני רוצה שלשה לפחות.
רעש עאלק.. אני כבר שבוע סובל מטרקטורים בכל השכונה כי ראש העיר החליט שיש יותר מדי כסף בקופת העירייה.אוקיי אז ככה חזרתי עכשיו מהבחינה סיכום קצר של מה שהיה.
חיבור היה קליל לגמריי זה החלק הכיפי.
אחריו הם כמו זונות נתנו 2 פרקים של אנגלית זה הדבר הכי קל בעולם. בקושי נשארו לי אנרגיות לפרקים אחרונים של מילולי.
מילולי היה קשה מאוד יחסית. השאלות של ההגיון שאני צודק ב100% אפילו שם היתה שאלה שניחשתי כי זה היה פשוט מסובך מידי.
יצאתי באנגלית לאיזה 3 טיולים למלא בקבוק ולהשתין היה לי מלא זמן.
אני שוקל להגיש עירעור בהמלצת המדריך שלי כי בבחינה היה לי המון רעש החלק המילולי ולא יכולתי להיתרכז. ככל הנראה זה יזכה אותי בבחינה נוספת בחינם. (מדהים, עוד קצת סבל)
זהו בסה"כ ניחשתי קצת במילולי בסוף ובכמותי איזה 2 שאלות גג. נקווה לטוב ונראה מה יהיה.
אה, ודפקתי בגט עם צ'יפס ושניצל אחריי הבחינה. 😁
וואלה אני שמעתי מערכון שלם של אסי וגורי מחוץ לחלון באמצע המילולי.רעש עאלק.. אני כבר שבוע סובל מטרקטורים בכל השכונה כי ראש העיר החליט שיש יותר מדי כסף בקופת העירייה.
נכון. כפרס קיבלת בחינה נוספת בדצמבר על חשבון אסי. תהנה.וואלה אני שמעתי מערכון שלם של אסי וגורי מחוץ לחלון באמצע המילולי.
לדעתי ניצחתי.
תודה. 🤦♂️נכון. כפרס קיבלת בחינה נוספת בדצמבר על חשבון אסי. תהנה.
stop being so Israeli... my dad visited some university in France (10+ years ago as a norwegian prof) and without them knowing he was jewish, some professor there pointed out how he hated the students from Israel because they always had something to complain about...בבחינה היה לי המון רעש
fortunately it's all calculated based on a curve, so if it actually was hard then it shouldn't matterמילולי היה קשה מאוד יחסית.
so 145 in math and english (or more) then u shouldn't need too high of a verbal to get over 700 😃בכמותי איזה 2 שאלות גג
כולם אמרו שמילולי היה קשה אז אולי יש סיכויstop being so Israeli... my dad visited some university in France (10+ years ago as a norwegian prof) and without them knowing he was jewish, some professor there pointed out how he hated the students from Israel because they always had something to complain about...
fortunately it's all calculated based on a curve, so if it actually was hard then it shouldn't matter
so 145 in math and english (or more) then u shouldn't need too high of a verbal to get over 700 😃
congrats, maybe u won't have to do psycho again:)
u'll get used to that feeling when u start at uni (assuming u'll study something worthwhile), hoping to hear from ppl that it went total shit cuz that means factor, it's kinda sociopathic, but... factor is nice.כולם אמרו שמילולי היה קשה אז אולי יש סיכוי
אני מאוד מקווה שתצליח אבל יצא לי לפגוש הרבה שיצאו בהרגשה של 700 והתאכזבו, ואני אומר את זה בתור תלמיד קידום לשעבר. אם הסימולציות שלך לא עברו את ה80 אחוז ה700 היחיד שתראה זה הערך הקלורי של השווארמה.כולם אמרו שמילולי היה קשה אז אולי יש סיכוי
אני מאוד מקווה שתצליח אבל יצא לי לפגוש הרבה שיצאו בהרגשה של 700 והתאכזבו, ואני אומר את זה בתור תלמיד קידום לשעבר. אם הסימולציות שלך לא עברו את ה80 אחוז ה700 היחיד שתראה זה הערך הקלורי של השווארמה.
מצאתי סרטון יפה למי שמתעניין בסקוואט לטווח חזרות גבוה
238 קילו ל23 חזרות
מעניין אם מישהו בארץ מסוגל לעשות את זה