לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

לוג החפירות של מתתיהו החשמונאי!

• פותח/ת השרשור Matty
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
כנ״ל2.
ואתה רוצה את זה, אתה חייב את זה.
אתה לא מבין איך זה ישנה את החיים שלך.
#לאמפגריםאחרייהכל1
ואתה רוצה את זה, אתה חייב את זה.
אתה לא מבין איך זה ישנה את החיים שלך.
כי? אין לי מושג איפה לעזאזעל אני יעשה עם זה בחיים.. ואני גם רוצה ללכת ללמוד פסיכולוגיה בעתיד לא מזרחנות ועוד משהו.. כאילו זה יהיה כנראה לא קשה יותר מידי כי אני טוב עם זיכרון במיוחד אם אני אוהב את זה .

#לאמפגריםאחרייהכל1
זה מצחיק כי הפסיכוטכני הלך לי ממש גרוע ובגלל הקיץ המחורבן הזה כל הזמן הזעתי בריאיון אישי.
כי? אין לי מושג איפה לעזאזעל אני יעשה עם זה בחיים.. ואני גם רוצה ללכת ללמוד פסיכולוגיה בעתיד לא מזרחנות ועוד משהו.. כאילו זה יהיה כנראה לא קשה יותר מידי כי אני טוב עם זיכרון במיוחד אם אני אוהב את זה .
ולמה אתה חושב עכשיו שזה להיות פסיכולוג? זה מודיעין לכל דבר ועניין.
מדברים על קרבי כשירות משמעותי? זה שירות משמעותי במלוא מובן המילה.

זה מצחיק כי הפסיכוטכני הלך לי ממש גרוע ובגלל הקיץ המחורבן הזה כל הזמן הזעתי בריאיון אישי.
לי יהיה ממש קל.. לעומת הפסיכומטרי זה בדיחה.
ולמה אתה חושב עכשיו שזה להיות פסיכולוג?
מה? איך בדיוק הבנת את זה מהמשפט? אמרתי שאני רוצה ללכת ללמוד בעתיד פסיכולוגיה .
מדברים על קרבי כשירות משמעותי? זה שירות משמעותי במלוא מובן המילה.
זה ממש לא פקטור בישבילי.

מתי, רק קרבי. אני גם ילחץ עלייך.

וואי נו בשריון ותותחנים ואיסוף קרבי אפשר לשרת עם חבר באותו מחזור ואותה פלוגה. איזה נאחס אתה.
כי זאת ממש הפואנטה בצבא. לשרת עם חבר שלך כבר, ולא להכיר אנשים חדשים ולהיפתח קצת לחברה חדשה.

כי זאת ממש הפואנטה בצבא. לשרת עם חבר שלך כבר, ולא להכיר אנשים חדשים ולהיפתח קצת לחברה חדשה.
זה שאתה משרת עם חבר מבטל את העובדה שתכיר אנשים חדשים? 😳

זה שאתה משרת עם חבר מבטל את העובדה שתכיר אנשים חדשים? 😳
כן. כי אתה אוטומטית תנסה להיות כמה שיותר קשור לחבר שלך ופחות לאנשים האחרים. זה ידוע.

כן. כי אתה אוטומטית תנסה להיות כמה שיותר קשור לחבר שלך ופחות לאנשים האחרים. זה ידוע.
לפי ההגיון שלך, כשאני עולה לתיכון אני אמור לנתק קשר עם כל החברים הקודמים שלי מהחטיבה בשביל להיות פתוח לחברויות חדשות? עכשיו הבנתי למה אין לי עוד חברים חוץ ממך 😭

לפי ההגיון שלך, כשאני עולה לתיכון אני אמור לנתק קשר עם כל החברים הקודמים שלי מהחטיבה בשביל להיות פתוח לחברויות חדשות? עכשיו הבנתי למה אין לי עוד חברים חוץ ממך 😭
דוגמא מזעזעת. כל התיכון שלנו ערסים מפגרים. אתה רק חבר של האנשים השפויים בשכבה.

דוגמא מזעזעת. כל התיכון שלנו ערסים מפגרים. אתה רק חבר של האנשים השפויים בשכבה.
יש לי "חבר" לא שפוי אחד.. דוגמא לא טובה נתת 😆(מקווה שהבנתי למי אני מתכוון).

למה? לא מעביר ביקורת, סתם מעניינת אותי הסיבה
לא מוכן לסכן את עצמי. ואני בן אדם מפונק שבוכה על כל דבר. אני ממש לא בנוי לזה. בעיקר פיזית ונפשית מבחינה שלא יהיה לי זין לזה. זה לא קשה לי נפשית לעשות את כל השטויות הללו.
יש לי "חבר" לא שפוי אחד.. דוגמא לא טובה נתת 😆(מקווה שהבנתי למי אני מתכוון).
אתה קורא לו חבר? אני קורא לו יצור מציק שצריך להיכחד.

Matty עדכן/ה את הלוג ״הלוג של מתתיהו החשמונאי!״:

אני עייףףףףףףףףףףףףףףףףףף ורע ליייייייייייי

מצטער מראש על הבכי אני פשוט מרגיש מזעזע .
הקדמה: ישנתי בלילה בערך 3 שעות והיום בבית הספר הייתי מרבע לשמונה עד ל4. רציתי למות. בנוסף על כך נגמרה לי הבטרייה בפלא באמצע היום אז רציתי להתאבד בשיעורים. בקיצור חרא יום . בניתי על לישון אולי קצת בצהריים לא היה לי מספיק זמן. לפני האימון לקחתי קפאין ולא הרגשתי שום דבר עדיין הרגשתי כמו פגר. 😭😭😭😭😭😭
בגלל שהבנץ' היה תפוס מאיזה מפגרים עם 20 סטים אז הייתי צריך לעשות סקוואט בהתחלה מה שאני לא רגיל.
...

קרא את שאר עדכון הלוג...
שכחתי לציין שכואב לי התחת כרגיל כאילו אנסו אותי. והפעם ארקאדי לא היה. 😉

כמו שאמרתי לך במכון, הייתי ממליץ להחליף לך תוכנית לפחות בבנץ-פרס, אבל איך שבא לך. כל הכבוד על הSQ, 110 מכובד ביותר 🤭

כמה בייספס אתה עושה לעזאזל

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית