תגיד אתה שיכור? מתי ענה לך ואני אמרתי ^^.. 🤦♂️@Koller אתה חתיכת מניאק בכוונה? שואלים אותך שאלה פשוטה, אתה נוסע לפולין בשישי לאוקטובר? כן כן לא לא. לא מבין מה מסובך שאתה לא יכול לענות.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תגיד אתה שיכור? מתי ענה לך ואני אמרתי ^^.. 🤦♂️@Koller אתה חתיכת מניאק בכוונה? שואלים אותך שאלה פשוטה, אתה נוסע לפולין בשישי לאוקטובר? כן כן לא לא. לא מבין מה מסובך שאתה לא יכול לענות.
שרלוק ומשחקי הכס.סיימתי לראות שובר שורות וכרגע אין לי מה לראות 😭
מתי זרוק שם של סדרה טובה
משחקי כס הגעתי לעונה 3 ואז נהיה משעמם רצח אז הפסקתישרלוק ומשחקי הכס.
צא מהלוג ואל תחזור. משחקי הכס זו ה-סדרה. 😛משחקי כס הגעתי לעונה 3 ואז נהיה משעמם רצח אז הפסקתי
וכשאני משתמש בזה זה לא בסדר?ה-סדרה
🙁צא מהלוג ואל תחזור. משחקי הכס זו ה-סדרה. 😛
רמת הומור:אפסוכשאני משתמש בזה זה לא בסדר?
באמת, בעונה השלישית זה נהיה יותר ויותר טוב. איך אפשר? אני מבין בעונה הראשונה והשנייה שהיה להם פחות כסף אבל בעונה השלישית????
כן לקראת העונה השלישיתרמת הומור:אפס
באמת, בעונה השלישית זה נהיה יותר ויותר טוב. איך אפשר? אני מבין בעונה הראשונה והשנייה שהיה להם פחות כסף אבל בעונה השלישית????
עכשיו אתה חוזר לעונה שלישית.תתבושש לך.כן לקראת העונה השלישית
נעעכשיו אתה חוזר לעונה שלישית.תתבושש לך.
אני כבר עשיתי רשימה באיזה עמוד 100. לול.נו באמא שלך מתי תן שם של סדרה בסגנון של נמלטים/שוברמיטות
מסטול חלקית.תגיד אתה שיכור? מתי ענה לך ואני אמרתי ^^.. 🤦♂️
*הולך לצפות*מסטול חלקית.
ואם בסדרות עסקינן אז תראו חסרי בושה ואז תדבר איתי
תצפה אבל מההתחלה מהעונה הראשונה!*הולך לצפות*
לא חשבתי לצפות מהאמצע 🤦♂️תצפה אבל מההתחלה מהעונה הראשונה!
אימון נפח בבוקר זה דוחה. הרגשתי שאני עושה מרתון.
Squat-60X5 70X5 80X5 90X5 100X5 קליל.
Chinups-5KGX5 5KGX5 פסדר
Pullups-5KGX5 זה היה אמור להיות סט שלישי של מתח בנות אבל למשהו החזקתי כמו במתח,אדיוט. 😣
Bench Press-70X5 70X5 70X5 סבבה.בלי ספוטר ובלי נעליים.
Facepulls-55LBSX10 55LBSX10 גם בסדר כנראה אני צריך לעלות במשקל כי זה קל.
זהו בסה"כ עדיין מבולבל מהתוכנית החדשה מקווה שעוד מעט אבנה אותה סופית.
האימון עצמו...
יש מתחכמים שצופים בעונה האחרונה באותו הזמן ויוצאים ידי חובה.לא חשבתי לצפות מהאמצע 🤦♂️