אז אני מקווה שיש לך לפחות איזה סנדוויץ' ביד ברגע זה.1.71~~
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אז אני מקווה שיש לך לפחות איזה סנדוויץ' ביד ברגע זה.1.71~~
מבטיח לפתם אותו אצלי בכיפור. 😁אז אני מקווה שיש לך לפחות איזה סנדוויץ' ביד ברגע זה.
האמת ברגע זה היה לי עכבר מחשב לא נראלי כלכך טעיםאז אני מקווה שיש לך לפחות איזה סנדוויץ' ביד ברגע זה.
וואי רק לא שתי סלטים גדולים שאני לא יעלה הכל בחזרה #ביאוסמבטיח לפתם אותו אצלי בכיפור. 😁
זה לא בנוי לקריאה,זה אם אתה נמצא בצ'אט באותו רגע. אחריי 5 דקות זה כבר לעינייני.ואי איך אפשר לקרוא פה משהו ,זה זוועה ...
אני יודע, כתבתי את זה בעדכון לוג. תודה שטרחת לקרוא.בכל מקרה,מסתבר שבשלישי המכון פתוח עד 12:00 ,אז כל משכימי מאוחר ,קחו את זה בחשבון .
זה לא בנוי לקריאה,זה אם אתה נמצא בצ'אט באותו רגע. אחריי 5 דקות זה כבר לעינייני.
אני יודע, כתבתי את זה בעדכון לוג. תודה שטרחת לקרוא.
בדיוק.אולי עדיף לקרוא את העידכונים וזה .
exactly @yujinius.. so do I, anything u want to say to me and my sixpack abs?היי אני שוקל 65 יש בעיות? 🤬
btw, in the cable "machines" there is a leverage play, i.e 200lbs could be the same as 100lbs(pretty sure it's closer to 130lbs or so by looking at it). Not saying that to belittle your 85lbs as I assume (and hope) that u don't give 2 shits about how much weight u actually do in it. The reason is that the leverages change between each "machine" and while I haven't checked out if they r equal in the two big machines or even on each side of the machines, it's probably a good idea to assume that they r different and try to stick to the same exact cable machine when doing Face Pulls.
just a little tip that maybe u haven't thought about that might help u make progress in the FP.
exactly @yujinius.. so do I, anything u want to say to me and my sixpack abs?
inb4:
![]()
Yes they do biatchbtw, in the cable "machines" there is a leverage play, i.e 200lbs could be the same as 100lbs(pretty sure it's closer to 130lbs or so by looking at it). Not saying that to belittle your 85lbs as I assume (and hope) that u don't give 2 shits about how much weight u actually do in it. The reason is that the leverages change between each "machine" and while I haven't checked out if they r equal in the two big machines or even on each side of the machines, it's probably a good idea to assume that they r different and try to stick to the same exact cable machine when doing Face Pulls.
just a little tip that maybe u haven't thought about that might help u make progress in the FP.
exactly @yujinius.. so do I, anything u want to say to me and my sixpack abs?
inb4:
![]()
לא, לא הם לא.Yes they do biatch
כמה עולה? נשמע מאוד אטרקטיבילא, לא הם לא.
מכל הכיוונים!!!!!!!
אני מביא רק לאריאל,הוא צריך עוד קצת חיטוב.כמה עולה? נשמע מאוד אטרקטיבי
אה אני בסדר? תודה על המחמאהאני מביא רק לאריאל,הוא צריך עוד קצת חיטוב.
אתה צריך לחזור לשפוף משקל כבדאה אני בסדר? תודה על המחמאה
אתה שק חרא שמן ומכוער ואף אחת לא תתקרב אליך.אה אני בסדר? תודה על המחמאה
אתה צריך לחזור לשפוף משקל כבד
אבלאתה שק חרא שמן ומכוער ואף אחת לא תתקרב אליך.
וגם:
באמת מה קורה עם הסקוואט דד ובנץ ?אבל
אבל
אבל
אמרת שאני לא צריך את הטריפל דיאט? אז יש פה ניגוד..
הוא לא.אתה מתקדם בהם שנים