נק' מוניטין:
34,643
- 23,991
- 15,517
אז לא לפי הגירסא השלישית.מה זה לא משתמש באגן? אבל ככה עושים לפי הגרסה השלישית.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אז לא לפי הגירסא השלישית.מה זה לא משתמש באגן? אבל ככה עושים לפי הגרסה השלישית.
אגזבאר ליד שער נשר? רציני? אני גר שנה לידו ואף פעם לא הייתי שם, צריך לנסות לפני שאני עוזבאני גיי רציני על אגזבאר,אני אוכל שמה בכל הזדמנות.לך תזמין סלופי גו,לא תוכל ללכת שבוע
איפה את עוצר? למעלה או למטה?אז לא לפי הגירסא השלישית.
אז יאללה בוא נארגן איזה יציאה לגיי באר הזה של יעקב נשמע טוב 😃כן וכן.
גם אם זה יענה לחלק מהדרישות זה בסדר. הדרישות הכי חשובות לי הן 2 ו4, מעדיף לא לשלם 90 שקל כמו ששילמתי בבלאק ומעדיף לא לאכול 2000 קלוריות בארוחה. עם כל השאר אני יכול איכשהו לחיות.אני מתקשה לחשוב על משהו שיקיים את 1 ו 4. עם 3 זה בכלל בעיה.
אתה אמיתי????????????????????????? 😱😱😱אגזבאר ליד שער נשר? רציני? אני גר שנה לידו ואף פעם לא הייתי שם
מה 😭😭😭😭😭😭צריך לנסות לפני שאני עוזב
זה עולה 45 בערך.90 שקל
אגזבאר ליד שער נשר? רציני? אני גר שנה לידו ואף פעם לא הייתי שם, צריך לנסות לפני שאני עוזב
סוכות?יאללה מתי עושים משלחת ליפטרים לשם?
מעולה 😃זה עולה 45 בערך.
אני פנוי מחר ובשבת. שבוע הבא אני פנוי מיום רביעי. בואו נבחר יום שיהיה נוח לכולנוטוב צריך לנסות את אגזבאר, יאללה מתי עושים משלחת ליפטרים לשם?
עדיף שכל אחד יכתוב איזה ימים נוח לו וככה נבחרAKA כל השבוע וחצי הבאים. רק תודיעו מראש.
דיברנו על דברים שונים כנראה.איפה את עוצר? למעלה או למטה?
אני:כולם.עדיף שכל אחד יכתוב איזה ימים נוח לו וככה נבחר
🤯🤯🤯🤯🤯מבצע סטודנטים
איזה חשיבה של שמן יש לי, ישר חשבתי "סבבה אפשר לאכול שני כריכים ב 90"45 שח לכריך, ציפס ושתייה.
מבחינתי אפשרי נראה לי
איבדתי אותי, אתה עוצר למטה (לפי הגרסה השלישית) אבל לא משתמש באגן ? (כפי שכתוב בגרסה השלישית)דיברנו על דברים שונים כנראה.
אני חשבתי שאתה מדבר על ההיפ דרייב שהוא מסביר בסרטון האחרון שלו.
ואני אגב תמיד נשאר עוד שניה בנעילה, אישית אני מאבד ככה פחות כוח.
אבל לא יותר משניה, לא לנוח למעלה 😃
כן.יעקב, יש שם בירה?