הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון דדליפט לביקורת

• פותח/ת השרשור יהב
  • פורסם בתאריך
אני לא יכול להגיד שהוא נתקע מכיוון שהוא הרגיש שמן וחיטב באזור ה90 סקוואט בנוסף הטכניקה שלו הייתה רעה וזאת סיבת איבוד המוטיבציה אבל הוא בהחלט אכל המון, 20 קילו ב5 חודשים הוא העלה בסס הזה. עם טכניקה טובה יותר הוא היה ממשיך סס ומתקדם לדעתי אז, אבל זה לפני הרבה זמן
השאלה שצריכה להשאל במקרה הזה היא לא אם הוא אכל מספיק. אלא איך במשך 5 חודשים שבהם הוא כן אכל מספיק, הוא התקדם רק עד 90 ק"ג סקוואט? מכמה התחיל, בכמה העלה כל פעם, מה התוכנית המדוייקת שהוא עשה (כולל דברים מחוץ לתוכנית), איפה הוא נתקע, מה עשה כשנתקע וכו'.
אנשים נוטים לחשוב שSS זה רק אוכל + רשימה של 3 תרגילים כל אימון. זה לא. SS זה להתאמן. צריך לעשות את זה נכון.

התשובות לשאלות ששאלתי, כמובן לא נמצאות אצלי. נחכה שיגיב.

• פותח/ת השרשור
השאלה שצריכה להשאל במקרה הזה היא לא אם הוא אכל מספיק. אלא איך במשך 5 חודשים שבהם הוא כן אכל מספיק, הוא התקדם רק עד 90 ק"ג סקוואט? מכמה התחיל, בכמה העלה כל פעם, מה התוכנית המדוייקת שהוא עשה (כולל דברים מחוץ לתוכנית), איפה הוא נתקע, מה עשה כשנתקע וכו'.
אנשים נוטים לחשוב שSS זה רק אוכל + רשימה של 3 תרגילים כל אימון. זה לא. SS זה להתאמן. צריך לעשות את זה נכון.

התשובות לשאלות ששאלתי, כמובן לא נמצאות אצלי. נחכה שיגיב.
אני לא יודע, במבט לאחור זה קרקס. אני לא מאשים את SS היום אבל אני גם לא מת עלייה. התחלתי מסביבות ה40 קילו סקוואט כמובן שנפצעתי גם בדרך הייתי ילד בן 14 בלי שערה אחת בשפם בר מצווה עכשיו השפם בר מצווה קצת גדל 🤣
זה כבר לא רלוונטי כי אני לא בקטע עכשיו של SS, ובכל מקרה בתוך פחות מחודש אני כבר מחליף תוכנית ככה שאין זמן. (אלא אם אתה ממליץ לי לשלב SS בזמן עונת הפוטבול, אני נפצע רק מלחשוב על זה)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית