הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר שאלה|כמה שאלות על ab של הפורטל

• פותח/ת השרשור nyeoNi
  • פורסם בתאריך

nyeoNi

משתמש קבוע
1,262
519
נק' מוניטין:
884
1,262
519
ביתי
התחלתי להתאמן בתכנית ab למסה שיש פה בפורטל -https://www.kilogram.co.il/570/תוכניות-אימונים-לתקופת-המסה/

ורציתי לדעת מה דעתכם
1.זה לא קצת מידי 2 סטים לכל תרגיל בחזה?
2. אני רוצה להוסיף שראגס מקבילים עם משקל ומתח עם משקל איך לסדר את זה?
3.המטרה הנא להגיע לכמות שרשום בחזרות לפחות למינימום לכשל? , אם כך אפשר להגדיל את הזמן מנוחה בין הסטים כי בדקה אנ לא מצליח להתאושש כל כך ..
4.כל כמה זמן אני אמור לנסות להעלות את המשקלים בab? ולפי מה לקבוע את משקלי העבודה לראות כמה אני מרים בהגעה לכשל למספר החזרות שרשום?

נערך לאחרונה:
1. אם זה היה קצת מדי היו שמים יותר סטים בפורטל
2. למה אתה צריך שראגס? מה אתה בילדר שעולה עוד מאט על במה וצריך לבודד טרפזים? רוצה להוסיף מקבילים? תוריד תרגיל אחר לחזה שים מקבילים. רוצה להוסיף מתח? תוריד תרגיל אחר לגב ותוסיף מתח.
3. מי אמר לך שצריך לנוח דקה מסט לסט? אני לפעמים מגיע גם ל5 דקות מנוחה אם יש צורך. סתם מיתוס של בילדרים
4. הצלחת 6 חזרות בתרגיל שבו היית אמור לעשות 6 חזרות? תוסיף משקל. רק תדאג שהטכניקה טובה. לא הצלחת? אל תעלה משקל. זה קל כמו שזה נשמע.
תקבע משקלי עבודה ממוצעים שנראה לך שתצליח להרים ותתחיל להתקדם משם

• פותח/ת השרשור
1. אם זה היה קצת מדי היו שמים יותר סטים בפורטל
2. למה אתה צריך שראגס? מה אתה בילדר שעולה עוד מאט על במה וצריך לבודד טרפזים? רוצה להוסיף מקבילים? תוריד תרגיל אחר לחזה שים מקבילים. רוצה להוסיף מתח? תוריד תרגיל אחר לגב ותוסיף מתח.
3. מי אמר לך שצריך לנוח דקה מסט לסט? אני לפעמים מגיע גם ל5 דקות מנוחה אם יש צורך. סתם מיתוס של בילדרים
4. הצלחת 6 חזרות בתרגיל שבו היית אמור לעשות 6 חזרות? תוסיף משקל. רק תדאג שהטכניקה טובה. לא הצלחת? אל תעלה משקל. זה קל כמו שזה נשמע.
תקבע משקלי עבודה ממוצעים שנראה לך שתצליח להרים ותתחיל להתקדם משם

הוא ממש בפיגור אצלי הטרפזים ואני רוצה לעבוד עליו חזק בתקופה הקרובה ..

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית