הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה איך להתחיל עם צ'וצות!

vithano אמר את זה בצורה הכי ברורה שאפשר.
כאחד שעבר לא מעט קורסים בפסיכולוגיה במסגרת לימודים לתואר ראשון,
יש הבדל משמעותי בין מה שנשים אומרות שהן רוצות לבין מה שהן מגיבות אליו ריגשית.
יש חוקי משיכה מאוד ברורים שאי אפשר להתווכח איתם, זה כמו להתווכח ש- 1+1 לא שווה ל- 2.
חוקי המשיכה הם שחור ולבן, פשוט לא ברורים ל- 99% מהאנשים.

יש מעט מאוד נשים שהכרתי שבאמת ידעו מה הן רצו.
99% מהנשים לא יודעות מה הן רוצות.
1% יודעות שזה הכל סובב סביב האתגר, המשיכה, התהייה, המתח המיני, הגעגוע וכו'...
יש משוואה עם ניצבים, ברגע שמציבים את הנתונים הנכונים במשוואה, אפשר ליצור משיכה אולטימטיבית.

אני לא צריך להכיר אותך כדי לדעת את מה שאני יודע.
אני אוהב נשים,ואין שום סיבה שאם אני מרגיש שאני לא מקרין את מי שאני באמת כלפי חוץ,שאני לא אלמד איך לעשות את זה נכון.
אין פה עניין של לשקר או לעבוד על מישהו,זה עניין שבן אדם שהוא ממש נחמד וחכם וחברותי לעולם לא תהיה לו ההזדמנות להראות את זה לבת הזוג שהוא מעוניין בה,כי היא לא מעוניינת בזה(שלא במודע).
רק שיש הבדל בין להגיד "אל תתכתב איתה יותר מ- 5 דקות, תראה לה שאתה עסוק, שיש לך חיים" (שכאן אתה כבר נכנס לכללים מדומיינים..) לבין העובדה שאתה חושב שכבר יש לך ביטחון עצמי ושאתה רק צריך לדעת איך להפגין אותו כלפי חוץ.

הייתי משנה את מה ש @Vile כתב, לסגנון יותר מעצים.. יותר בנייה של בטחון עצמי ללא תלות בחוקים. שזה משהו שכל אחד צריך. כי בטחון עצמי מזויף אפשר לנפץ בקלות.

רק שיש הבדל בין להגיד "אל תתכתב איתה יותר מ- 5 דקות, תראה לה שאתה עסוק, שיש לך חיים"
שכאן אתה כבר נכנס לכללים מדומיינים.. לבין לפתח ביטחון עצמי ללא תלות במשחקים האלה.. שזה משהו שכל אחד צריך.

הייתי משנה את מה ש @Vile כתב, לסגנון יותר מעצים.. יותר בנייה של בטחון עצמי ללא תלות בחוקים. כי בטחון עצמי מזויף אפשר לנפץ בקלות.

שוב,יש הבדל גם בין להסביר לבן אדם על רגל אחת מה הוא יכול לעשות במידי,לבין תהליך שיקח קצת יותר ידע וזמן,הבחור לא ביקש להתחיל תהליך,הוא ביקש טיפים שיוכל ליישם כבר עכשיו.
כמו שאני אתן לך מתכון לעוגה,אני אגיד לך שימי 2 זרעי וניל,ואני לא אסביר לך מה המטרה של זה,כי זה פחות רלוונטי לך בזמן הנתון.

שוב,יש הבדל גם בין להסביר לבן אדם על רגל אחת מה הוא יכול לעשות במידי,לבין תהליך שיקח קצת יותר ידע וזמן,הבחור לא ביקש להתחיל תהליך,הוא ביקש טיפים שיוכל ליישם כבר עכשיו.
כמו שאני אתן לך מתכון לעוגה,אני אגיד לך שימי 2 זרעי וניל,ואני לא אסביר לך מה המטרה של זה,כי זה פחות רלוונטי לך בזמן הנתון.
לא.. זה יותר כמו להגיד למישהו שכואבת לו היד בגלל שהיא שבורה לקחת משכך כאבים במקום לתקן את הבעיה. שבמקרה זה היא- חוסר הביטחון הכללי שלו.

אל תהפכו את זה לעוד דיון מפגר עם 50 עמודים שבסופו של דבר מגיע לפוליטיקה ונושאים לא קשורים 😣

לא.. זה יותר כמו להגיד למישהו שכואבת לו היד בגלל שהיא שבורה לקחת משכך כאבים במקום לתקן את הבעיה. שמקרה הזה היא- חוסר הביטחון הכללי שלו.
לא זה בכלל לא אותו הדבר,לבחור אין חוסר ביטחון עצמי,יש לו חוסר ידע ונסיון.
אם אני שמן בטטה אני אלך לחדר כושר אבל אם אני לא יודע מה לעשות ואיך לאכול אני מבזבז את הזמן שלי(בגדול).
אם אין לי חברה ואני רוצה חברה,אני אלך להתחיל עם בחורות,אבל אם אני לא יודע מה לעשות ואיך להתחיל עם בחורות,אני מבזבז את הזמן שלי(בגדול).
אז כן,אם תתחיל עם בחורה חדשה כל יום וכל יום תקבל את הלא,בסופו של דבר תגיע לרמה מסויימת שכבר פחות אומרות לך "לא",רק שעם ידע זה היה קורה פי 10 יותר מהר.

אל תהפכו את זה לעוד דיון מפגר עם 50 עמודים שבסופו של דבר מגיע לפוליטיקה ונושאים לא קשורים 😣
אני חושב שכל הבעיה של להתחיל עם בנות נובעת בראש ובראשונה מהשמאל הבוגדני/ימין פשיסטי/ערבים/חרדים/תל אביבים צפונבונים/חוסר לגליזציה (בחר את המתאים)

אני חושב שכל הבעיה של להתחיל עם בנות נובעת בראש ובראשונה מהשמאל הבוגדני/ימין פשיסטי/ערבים/חרדים/תל אביבים צפונבונים/חוסר לגליזציה (בחר את המתאים)
אני פרשתי 😵

קבצים מצורפים

• ש.PNG
    ש.PNG
    842 ביטים · צפיות: 113
הבעיה נובעת מזה שמכניסים לאידיוטים לראש ש"גבר שלא מזיין מספיק- הוא לא גבר אמיתי"
אז הם רצים לקנות ספרים שיעזרו להם.. זה משרת אינטרסים של כל מי שמתפרנס מהקורסים והספרים האלה..

הבעיה נובעת מזה שמכניסים לאידיוטים לראש ש"גבר שלא מזיין מספיק- הוא לא גבר אמיתי"
אז הם רצים לקנות ספרים שיעזרו להם.. זה משרת אינטרסים של כל מי שמתפרנס מהקורסים והספרים האלה..
בבקשה
לא
די
staph

או מקשיבים לעצות בסגנון "אם אתה רוצה אותה תשדר לה שאתה לא שם זין עליה ואז היא תרוץ אחריך" כמו שראינו כאן

האמת שהסיבה המרכזית שאנחנו חיים זה כדי לשרוד ולהתרבות, אז דווקא ה "אידיוטים" הם היחידים שמבינים משהו בחיים.

באמת מעניין אותי לדעת מה אחוז הגברים בפורום הזה שמתאמן רק כדי למשוך תשומת לב של בחורות,אני מתערב איתך שזה בסביבות ה90.

באמת מעניין אותי לדעת מה אחוז הגברים בפורום הזה שמתאמן רק כדי למשוך תשומת לב של בחורות,אני מתערב איתך שזה בסביבות ה90.
דווקא בפורום ספציפית לא נראה לי, כי כמו שזה נראה הרוב כאן שואפים להרים יותר, ולא ראיתי בחורה שבאמת אכפת לה אם הדדליפט שלי 120 או 220

לא בדקתי אם כבר הציעו, אבל אולי שווה לקחת את הנערה לדייט בפורום הזה..שתתרשם קצת ותתלהב.
נשמע הגיוני..

לוקח אותה לפורום אימונים,משם לפורום מתכונים ומקנח בפורום אוף טופיק

הייעוץ אישי זה הגבול..

@Vile
אם אני עונה לה אחרי "רק" 3 דקות,אני כבר אוטומטית בפרינדזון או שיש דרך חזרה????
חחחח לא, אתה לא בפרנד זון אם אתה עונה לה אחרי 3 דקות, אבל אם זה ימשיך ככה למשך שבוע - שבועיים, אתה פשוט משדר לה שאין לך שום דבר מעניין בחיים וכל מה שאתה עושה זה מחכה רק להודעות שלה כדי להכניס עניין לחיים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית