הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

עזרה איך להתחיל עם צ'וצות!

האמת שהסיבה המרכזית שאנחנו חיים זה כדי לשרוד ולהתרבות, אז דווקא ה "אידיוטים" הם היחידים שמבינים משהו בחיים.

באמת מעניין אותי לדעת מה אחוז הגברים בפורום הזה שמתאמן רק כדי למשוך תשומת לב של בחורות,אני מתערב איתך שזה בסביבות ה90.
נראה לי שלא הבנת.. לא מדברת על אלה שמחפשים בת זוג פוטנציאלית שתעשה להם ילד.. אלא על אלה שמחפשים להשכיב כמה שיותר נשים ולכתוב על זה סיפורים פה באוף טופיק כדי שיוכלו להרגיש "גברים אמיתיים".. כי בלי זה, הם בטח חסרי ערך..
ומי שרוצה להגשים את הייעוד שלו ולעשות כמה שיותר צאצאים.. יכול ללכת לתרום בבנק הזרע.. יעבוד יותר מקורס בנושא אומנות הפיתוי

נראה לי שלא הבנת.. לא מדברת על אלה שמחפשים בת זוג פוטנציאלית שתעשה להם ילד.. אלא על אלה שמחפשים להשכיב כמה שיותר נשים ולכתוב על זה סיפורים פה באוף טופיק כדי שיוכלו להרגיש "גברים אמיתיים".. כי בלי זה, הם בטח חסרי ערך..

שוב נכנס פה העניין של אחד בפה ואחד בלב.
אנשים שלומדים פיק אפ,רוב רובם מחפשים חברה,לא חברות,כי אלה בדרך כלל אנשים נחמדים שקיבלו הרבה אהבה מההורים שלהם,ובגלל זה מתייחסים טוב מדי לכל אדם שהם פוגשים(מה שלא בונה משיכה לצערנו),גם אני מישהו אמר לך "אני רוצה ללמוד פיק אפ ואז אני אזיין כל היום" אני בטוח שזה לא מה שהוא רוצה באמת,אבל תמיד יש יוצאים מהכלל.

לאומת זאת אנשים שלא למדו פיק אפ והם נטורלים(טובים בזה גם בלי ללמוד) לרוב קיבלו את הידע הזה מצפייה בהורים שלהם,אולי ההורים גרושים והאבא היה מביא מישהי חדשה כל שבוע,או קיבלו מכות מההורים שלהם והפסיקו לתת אמון באנשים,ואז הם יותר קרים ו"מסתוריים"(מה שיוצר משיכה).

תפלרטט איתה, תצק איתה, לא יותר מדי.
תשאל אותה שאלות, תוביל אתה את השיחה.
אל תתכתב איתה יותר מ- 5 דקות, תראה לה שאתה עסוק, שיש לך חיים, שהיא לא מרכז החיים שלך.

1. היא לא באמת "לא ראתה" את ההודעה, היא ראתה פשוט לא התלהבה לענות לה.
2. כשהיא שולחת לך הודעה, אל תענה לה מיד, קח גם אתה את הזמן.
ברגע שאתה עונה לבחורה מיד אחרי שהיא שולחת הודעה, מה שאתה בעצם משדר לה זה :
אין לי חיים, אני רק מחכה לך שתשלחי לי הודעה, את העדיפות הראשונה שלי.

אישה לעולם לא צריכה להיות העדיפות הראשונה של אף גבר.
מרכז החיים שלך הוא אתה, תתמקד בעצמך, בתחומים שלך ובמטרות שלך, הבחורות הן הבונוס לחיים שלנו, לא המטרה שלנו.

אחרי שאתה מתכתב איתה כמה דקות, תשאל אותה אם היא פנויה השבוע, אם היא תגיד לך כן, קבע יום ושעה.
אם היא תגיד לך לא, אז אל תלחץ, אל תשאל "מה לגבי שבוע הבא?", פשוט תגיד "אוקי", שנה נושא שיחה או שתגיד לה שאתה עסוק ושתחזור אליה.
תן לה לרדוף אחריך.

אל תשאל אותה "מה את עושה בערב?" כמו שאמרו לך, זה נשמע שאתה רק מחכה לה.
מצד אחד הוא אומר לך לא להתרגש ממנה או להתלהב ממנה, שזה נכון.
מצד שני הוא אומר לך לשאול אותה אם היא פנויה הערב, שזה נשמע שאתה סופר מתלהב ממנה ורק מחכה לה ומשדר לה שאין לך שום דבר מעניין בחיים שלך.
לא רשמתי פנויה "הערב"
אתה צריך להבין שזה לא משחק אגו.
זה פשוט אומר שיש לך חיים.

ברגע שאתה עונה לבחורה מהר אחרי שהיא שולחת הודעה, אתה משדר לה שאין לך שום דבר מעניין בחיים.
כשאתה עונה לה אחרי די הרבה זמן, אתה משדר לה שיש לך דברים יותר חשובים ממנה ואז מה שקורה זה :
1. היא מנסה להתאמץ בשבילך כדי שתראה אותי ותשים לב אליה.
2. היא מתחילה לתהות לגבייך, אם יש לך נשים אחרות, או מה אתה עושה כרגע.
3. התהייה בונה מתח מיני, מה שנקרא Sexual Tension & Anticipation.
4. היא תופסת ממך הרבה יותר חזק ולא כסמרטוט שמפחד לאבד אותה או כל מה שהוא רוצה לעשות זה להיפגש איתה.

כשאין לך חיים, מה שבעצם קורה זה, שאתה מחפש אותה כל הזמן, מחכה להודעות שלה כל הזמן, מחכה להיפגש איתה והיא מרגישה את זה.
אישה לא רוצה גבר שיהיה לחוץ עליה או יראה אותה כמרכז החיים שלו.
המשיכה המינית מתחילה לרדת כשהגבר לוחץ על האישה ולא משדר לה שיש לו חיים חוץ ממנה.

האמת שאני קצת מרחם עליך שאישה בגיל שלך עדיין לא יודעת מה היא באמת רוצה.
מה שנשים אומרות שהן רוצות לבין מה שהן מגיבות ריגשית אלו שני דברים שונים לגמרי.

אישה אומרת שהיא מחפשת גבר שכל הזמן יתן לה תשומת לב, שכל הזמן יהיה זמין לה, שכל הזמן יתמוך בה, שיהיה נאמן, יקשיב, לא ישחק איתה משחקים, לא יאתגר אותה.

מה שהיא אומרת שהיא מחפשת, זה בעצם סמרטוט \ משרת \ כלב \ כרית דובי להשען עליה.
וכשהגבר הזה כן מגיע לחיים שלהן, הן מיד מנפנפות אותו כי הן לא נמשכות אליו, ההתנהגות הזו מורידה משיכה.
ואז הן מתייחסות אליו כמו אל ידיד.
אין משיכה מינית, הן לא תוהות לגביו, הן רואות אותו כידיד כי הן מרגישות שהוא לחוץ עליהן, נואש ויעשה הכל כדי לרצות אותה.
זאת התנהגות של Beta וקוראים להתנהגות הזו Needy behavior.

אבל אז כשמגיע הגבר הקריזמטי, שיש לו חיים חוץ ממנה, שמאתגר אותה, גורם לה לתהות לגביו, היא פתאום מתחילה להמשך אליו ולראות אותו כאופציה רומנטית בגלל ה- Sexual Tension & Anticipation.
ואתה חושב שלא רואים שאתה מחובר לפייסבוק או לוואטסאפ או חושב שלא רואים מתי התחברת לאחרונה? רואים הכל ויודעים הכל.
ברגע שאתה מחובר ולא קורא את ההודעות ולא מגיב, מן הסתם שאתה משחק את המשחק הטיפשי שלך ולא, זה לא נראה שיש לך חיים אלא שאתה משחק כמו ילד קטן.
בכל מקרה, אין טעם למשוך כל כך הרבה זמן עד שאתה מציע דייט. גם אל תעשה שיחות ארוכות בטלפון\הודעות כי אז כשתגיע לדייט יהיה לך פחות דברים לדבר עליהם.
תפסיק לנתח יותר מידי.

לא רשמתי פנויה "הערב"

ואתה חושב שלא רואים שאתה מחובר לפייסבוק או לוואטסאפ או חושב שלא רואים מתי התחברת לאחרונה? רואים הכל ויודעים הכל.
ברגע שאתה מחובר ולא קורא את ההודעות ולא מגיב, מן הסתם שאתה משחק את המשחק הטיפשי שלך ולא, זה לא נראה שיש לך חיים אלא שאתה משחק כמו ילד קטן.
בכל מקרה, אין טעם למשוך כל כך הרבה זמן עד שאתה מציע דייט אלא אם כן אתה יוצא עם בחורות בנות 15 כמו שVILE אוהב.
תתחיל לתקוף, כן מתלהב, לא מתלהב, כל עוד הברזל חם - תכה! מה זה שיחות בפייסבוק? זה לא אמיתי, תיפגשו כמו אנשים נורמלים וככה יודעים הכי טוב אם זה זה או שלא.
תפסיק לנתח יותר מידי, מעניין לי את הביצה אם היא חושבת שאני מתלהב ממנה או לא, אם לא טוב לה שתלך תחפש! כאילו שחסרות בחורות בעולם.

אתה נשמע מתוסכל,אולי כדאי שתלמד פיקאפ.

לא רשמתי פנויה "הערב"

בכל מקרה, אין טעם למשוך כל כך הרבה זמן עד שאתה מציע דייט. גם אל תעשה שיחות ארוכות בטלפון\הודעות כי אז כשתגיע לדייט יהיה לך פחות דברים לדבר עליהם.
תפסיק לנתח יותר מידי.
בגלל זה צריך למצוא באמת חיים ולהיות עסוק עם חברים, תחביבים, מטרות ושאיפות לחיים במקום להיות כל היום בפייסבוק ולשחק אותה קשה להשגה.
זה לא אמור להיות משחק, זאת דרך חיים.
יש הבדל בין משחק לבין דרך חיים.
אתה לא אמור לשחק אותה.
אתה אמור לחיות את הדרך חיים הזאת וכברירת מחדל בצורה טבעית אתה תמשוך אליך את כל הבחורות מבלי לשחק אותה.

בגלל זה צריך למצוא באמת חיים ולהיות עסוק עם חברים, תחביבים, מטרות ושאיפות לחיים במקום להיות כל היום בפייסבוק ולשחק אותה קשה להשגה.
אתה לא אמור לשחק אותה.
אתה אמור לחיות את הדרך חיים הזאת וכברירת מחדל בצורה טבעית אתה תמשוך אליך את כל הבחורות מבלי לשחק אותה.
בדיוק.

שוב נכנס פה העניין של אחד בפה ואחד בלב.
אנשים שלומדים פיק אפ,רוב רובם מחפשים חברה,לא חברות,כי אלה בדרך כלל אנשים נחמדים שקיבלו הרבה אהבה מההורים שלהם,ובגלל זה מתייחסים טוב מדי לכל אדם שהם פוגשים(מה שלא בונה משיכה לצערנו),גם אני מישהו אמר לך "אני רוצה ללמוד פיק אפ ואז אני אזיין כל היום" אני בטוח שזה לא מה שהוא רוצה באמת,אבל תמיד יש יוצאים מהכלל.

לאומת זאת אנשים שלא למדו פיק אפ והם נטורלים(טובים בזה גם בלי ללמוד) לרוב קיבלו את הידע הזה מצפייה בהורים שלהם,אולי ההורים גרושים והאבא היה מביא מישהי חדשה כל שבוע,או קיבלו מכות מההורים שלהם והפסיקו לתת אמון באנשים,ואז הם יותר קרים ו"מסתוריים"(מה שיוצר משיכה).
אז זה אומר שמישהו שבטבעי הוא בנאדם נחמד אוהב ותומך צריך "לשחק את המשחק" בשביל למצוא בחורה ואז כשהוא באמת מוצא מישהי שהוא מעוניין בה הוא צריך להמשיך לשחק את המשחק, ואם הם יישארו ביחד ויתחתנו אז כל החיים לשחק, כי אם הוא חס וחלילה יראה שהוא נחמד אוהב ותומך היא תחשוב שהוא סמרטוט ותזרוק אותו?

אתה לא אמור לשחק אותה.
אוקיי.. זו כבר גישה שנשמעת טוב.. משמע לבנות לעצמך ביטחון עצמי ולהשקיע בעצמך ובמה שחשוב לך, מעבר לתכנון מדוייק איך אתה מכניס מישהי למיטה..

אז זה אומר שמישהו שבטבעי הוא בנאדם נחמד אוהב ותומך צריך "לשחק את המשחק" בשביל למצוא בחורה ואז כשהוא באמת מוצא מישהי שהוא מעוניין בה הוא צריך להמשיך לשחק את המשחק, ואם הם יישארו ביחד ויתחתנו אז כל החיים לשחק, כי אם הוא חס וחלילה יראה שהוא נחמד אוהב ותומך היא תחשוב שהוא סמרטוט ותזרוק אותו?

לא.
ה"משחק" הוא בדיוק 15 דקות הראשונות שאתה פוגש מישהי חדשה,זה לא משהו שאתה אמור להמשיך "לשחק" במשך כל הזוגיות,כל מה שזה בא לעשות זה לתת לך את האפשרות להכיר בן אדם חדש,שאחרת לא היה רוצה לפגוש אותך.
אתה יכול להיות הבן אדם ההכי נחמד בעולם ובן זוג מושלם,אבל אם אף אחת לא תתן לך את ההזדמנות להראות לה את זה,אתה בעצם מאכזב הרבה מאוד בנות.

לא.
ה"משחק" הוא בדיוק 15 דקות הראשונות שאתה פוגש מישהי חדשה,זה לא משהו שאתה אמור להמשיך "לשחק" במשך כל הזוגיות,כל מה שזה בא לעשות זה לתת לך את האפשרות להכיר בן אדם חדש,שאחרת לא היה רוצה לפגוש אותך.
אתה יכול להיות הבן אדם ההכי נחמד בעולם ובן זוג מושלם,אבל אם אף אחת לא תתן לך את ההזדמנות להראות לה את זה,אתה בעצם מאכזב הרבה מאוד בנות.
אני אישית לא מבין את הרעיון לעשות משחק בכלל.
כל הרעיון שבהתרשמות הראשונית הבן/בת זוג יקבלו כמה שיותר מידע עליי שהיה נכון ולא הסקה חסרת ביסוס.
אם אני אשחק את המשחק הבן אדם האחר יבנה ציפיות כלפי בהתאם להתרשמות הראשונית. וכמובן שההתנהגות האמתית שלי לא תהיה תואמת למציאות שהבן/בת זוג בנו.
מה שיגרום במהרה לפרידה.
אם הבן/בת זוג לא מעוניינים במה שאני מציג שילכו לחפש את החברים שלהם.
לא חסר אנשים בעולם.

אני אישית לא מבין את הרעיון לעשות משחק בכלל.
כל הרעיון שבהתרשמות הראשונית הבן/בת זוג יקבלו כמה שיותר מידע עליי שהיה נכון ולא הסקה חסרת ביסוס.
אם אני אשחק את המשחק הבן אדם האחר יבנה ציפיות כלפי בהתאם להתרשמות הראשונית. וכמובן שההתנהגות האמתית שלי לא תהיה תואמת למציאות שהבן/בת זוג בנו.
מה שיגרום במהרה לפרידה.

בן אדם תמיד צריך לשאוף להיות טוב יותר,אחרת אין טעם לקיום שלנו וכמו שסאנשיין אמרה לך תתרום לבנק הזרע(אבל מי יקח?) ותתאבד.
אם אתה מרגיש שאתה לא מספיק טוב כדי שמישהי תרצה להשאר איתך על סמך מי שאתה,אז תהיה אתה אבל יותר טוב.
ולא,המטרה של רושם ראשוני זה לא לספק כמה שיותר מידע בזמן מוגבל(זה נקרא ראיון עבודה),אפילו יותר מזה עדיף שתתן כמה שפחות מידע עליך,כדי שתהיה לה סיבה להפגש איתך ואולי לגלות עוד כמה פרטים עליך.
אם סיפרת לבחורה כל מה שיש לדעת עליך ב15 דקות הראשונות,למה שתהיה מעוניינת להפגש איתך שוב?

בן אדם תמיד צריך לשאוף להיות טוב יותר,אחרת אין טעם לקיום שלנו וכמו שסאנשיין אמרה לך תתרום לבנק הזרע(אבל מי יקח?) ותתאבד.
אם אתה מרגיש שאתה לא מספיק טוב כדי שמישהי תרצה להשאר איתך על סמך מי שאתה,אז תהיה אתה אבל יותר טוב.
ולא,המטרה של רושם ראשוני זה לא לספק כמה שיותר מידע בזמן מוגבל(זה נקרא ראיון עבודה),אפילו יותר מזה עדיף שתתן כמה שפחות מידע עליך,כדי שתהיה לה סיבה להפגש איתך ואולי לגלות עוד כמה פרטים עליך.
אם סיפרת לבחורה כל מה שיש לדעת עליך ב15 דקות הראשונות,למה שתהיה מעוניינת להפגש איתך שוב?
לא אמרתי כמה שיותר מידע אמרתי כמה שיותר מידע נכון.

אני חושב שכל הבעיה של להתחיל עם בנות נובעת בראש ובראשונה מהשמאל הבוגדני/ימין פשיסטי/ערבים/חרדים/תל אביבים צפונבונים/חוסר לגליזציה (בחר את המתאים)
חחחחחחחח חייב לך מוניטין
האמת שהסיבה המרכזית שאנחנו חיים זה כדי לשרוד ולהתרבות, אז דווקא ה "אידיוטים" הם היחידים שמבינים משהו בחיים.

באמת מעניין אותי לדעת מה אחוז הגברים בפורום הזה שמתאמן רק כדי למשוך תשומת לב של בחורות,אני מתערב איתך שזה בסביבות ה90.
לא בתור סיבה עיקרית, אבל אין ספק שכולם מתאמנים בשביל להראות טוב יותר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית