הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סרטון PR Squat 165kg + טכניקה בפווארקלין

• פותח/ת השרשור Ori.S
  • פורסם בתאריך

Ori.S

משתמש משקיע
2,609
2,646
נק' מוניטין:
11,371
2,609
2,646
ניסיון לשלשה הסתיים בכשל, אבל גם 2 חזרות עם המשקל הזה הן PR שלי.
מה חושבים על העומק בחזרה השניה, תקין?

והתחלתי ללמוד פווארקלין, אשמח לקבל דגשים לשיפור:

העומק גבולי מאד בחזרה השניה.
אבל יפה :}
ופוואר קלין נראה טוב, נחכה למבינים יותר.

העומק בסדר גם בשני, בכל אופן שברת מקביל בצורה תקינה..אם כי אכן גבולית 😃
תותח!

עומק בסדר גמור יא מלך סקוואט ממש יפה 😃
לא מבין הרבה בקלין אבל אני רואה שמה שאתה עושה זאת לא הרמה אנכית. אז לפני שאני מקבל מלא שליליים מהתומכים של מייק אני רוצה להגיד שמה שאתה עושה זה בסדר 😃

אל תשאל לגבי עומק באמצע הסט, אתה סתם יוצא מריכוז.. חוץ מזה שבשלישית ירדת ממש נמוך כדי לוודא ששברת מקביל ונכשלת בגלל זה..

יפה מאוד משקלים מרשימים. 😃
ואני חושב שאסור להעביר ביקורות על קלינים יותר בפורום הזה זה פשוט אסון כל פעם מחדש.🤣

• פותח/ת השרשור
אל תשאל לגבי עומק באמצע הסט, אתה סתם יוצא מריכוז.. חוץ מזה שבשלישית ירדת ממש נמוך כדי לוודא ששברת מקביל ונכשלת בגלל זה..

צודק ב100%. בסקוואט לפני שבועיים נשחטתי בסט ואז גיליתי שהעומק לא היה מספיק, זה הטריד אותי יותר מדי באמצע הסט במיוחד החזרה השניה.

עומק בסדר גמור יא מלך סקוואט ממש יפה 😃
לא מבין הרבה בקלין אבל אני רואה שמה שאתה עושה זאת לא הרמה אנכית. אז לפני שאני מקבל מלא שליליים מהתומכים של מייק אני רוצה להגיד שמה שאתה עושה זה בסדר 😃

ההנחה שמוט צריך לעלות בקו ישר היא מצוינת, אבל המשקל בקלין לא מאתגר בשלב הניתוק מהרצפה והעיקר הוא התאוצה שאתה מצליח לצבור ברגע שעברת את הברך, ועד שאתה מקפיץ את המוט למעלה. אני עוד לא יודע מה עובד בשבילי יותר טוב, אבל אני אנסה את 2 השיטות.

הפווארקלין נראה סבבה בנתיים תעלה ביקורת למשקל יותר כבד בעתיד ונוכל להגיב על התרגיל כמו שצריך , כמה דגשים
חזה בחוץ כל הזמן.
תנסה כמה שפחות למשוך עם הידיים (בעתיד זה ישתלם לך)
תקבל את המוט תמיד שהתחת אחורה והחזה בחוץ כמו בהתחלה של הפרונט סקוואט שלא יצא מצב שמשקל כבד ימעך אותך ויפצע אותך בגב.
בהצלחה

אני לא אוהב להיות party pooper
אבל לא שברת מקביל באף אחת מהחזרות. כאן מוסבר איך העומק נמדד.

הפאוורקלין לא רע, הדבר הראשון שהייתי מתקן זה את רוחב העמידה, צריך להיות צר יותר, זה צריך להיות רוחב עמידה של vertical jump (קלין זו קפיצה עם מוט בידיים). כל חזרה לחזור לרוחב העמידה של הקפיצה, כי את המוט אתה תופס תוך כדי הרחבה קטנה של העמידה (וככה זה גם צריך להיות. זה אומר שכל חזרה מחזירים את הרגליים למקום מחדש). בנוסף, הייתי עובר לשלשות במקום חמישיות.
עוד דבר, צריך להקפיד גם יותר על חזה זקוף, תכניס את זה כהרגל לבצע תמיד חצי שנייה לפני ההרמה, לא תוך כדי, ככה זה לפעמים מתפספס טיפה.

ובנוגע לנושא השנוי במחלוקת של מסלול המוט. קודם כל אתה אולי לא שמת לב אבל מה שאתה עושה הרבה יותר קרוב למה שריפטו מלמד ממה שאתה חושב. אבל בהחלט צריך לקחת את המוט מעט אחורה יותר כדי שיתחיל מעל מרכז כף הרגל.

• פותח/ת השרשור
אני לא אוהב להיות party pooper
אבל לא שברת מקביל באף אחת מהחזרות. כאן מוסבר איך העומק נמדד.

הפאוורקלין לא רע, הדבר הראשון שהייתי מתקן זה את רוחב העמידה, צריך להיות צר יותר, זה צריך להיות רוחב עמידה של vertical jump (קלין זו קפיצה עם מוט בידיים). כל חזרה לחזור לרוחב העמידה של הקפיצה, כי את המוט אתה תופס תוך כדי הרחבה קטנה של העמידה (וככה זה גם צריך להיות. זה אומר שכל חזרה מחזירים את הרגליים למקום מחדש). בנוסף, הייתי עובר לשלשות במקום חמישיות.
עוד דבר, צריך להקפיד גם יותר על חזה זקוף, תכניס את זה כהרגל לבצע תמיד חצי שנייה לפני ההרמה, לא תוך כדי, ככה זה לפעמים מתפספס טיפה.

ובנוגע לנושא השנוי במחלוקת של מסלול המוט. קודם כל אתה אולי לא שמת לב אבל מה שאתה עושה הרבה יותר קרוב למה שריפטו מלמד ממה שאתה חושב. אבל בהחלט צריך לקחת את המוט מעט אחורה יותר כדי שיתחיל מעל מרכז כף הרגל.

איישם את כל הטיפים, ואני קרוב למה שריפ מלמד לא בטעות. 😃

לגבי הסקוואט, כנראה תקופה ארוכה מדי לא ביקרתי את עצמי והתרגלתי לעומק לא מלא, צפו לPR אמיתי בקרוב 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית