עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אל תשאל לגבי עומק באמצע הסט, אתה סתם יוצא מריכוז.. חוץ מזה שבשלישית ירדת ממש נמוך כדי לוודא ששברת מקביל ונכשלת בגלל זה..
עומק בסדר גמור יא מלך סקוואט ממש יפה 😃
לא מבין הרבה בקלין אבל אני רואה שמה שאתה עושה זאת לא הרמה אנכית. אז לפני שאני מקבל מלא שליליים מהתומכים של מייק אני רוצה להגיד שמה שאתה עושה זה בסדר 😃
אני לא אוהב להיות party pooper
אבל לא שברת מקביל באף אחת מהחזרות. כאן מוסבר איך העומק נמדד.
הפאוורקלין לא רע, הדבר הראשון שהייתי מתקן זה את רוחב העמידה, צריך להיות צר יותר, זה צריך להיות רוחב עמידה של vertical jump (קלין זו קפיצה עם מוט בידיים). כל חזרה לחזור לרוחב העמידה של הקפיצה, כי את המוט אתה תופס תוך כדי הרחבה קטנה של העמידה (וככה זה גם צריך להיות. זה אומר שכל חזרה מחזירים את הרגליים למקום מחדש). בנוסף, הייתי עובר לשלשות במקום חמישיות.
עוד דבר, צריך להקפיד גם יותר על חזה זקוף, תכניס את זה כהרגל לבצע תמיד חצי שנייה לפני ההרמה, לא תוך כדי, ככה זה לפעמים מתפספס טיפה.
ובנוגע לנושא השנוי במחלוקת של מסלול המוט. קודם כל אתה אולי לא שמת לב אבל מה שאתה עושה הרבה יותר קרוב למה שריפטו מלמד ממה שאתה חושב. אבל בהחלט צריך לקחת את המוט מעט אחורה יותר כדי שיתחיל מעל מרכז כף הרגל.
איזה מעצבן זה עם החולצה הלבנה
בשביל זה יש מוטות בטחון, למה סתם ליצור מהומהלמה? כולם בוהים בחוסר מעש והוא נתן ספרינט כדי לנסות לעזור
הכוונה הייתה טובה בסה"כ, ועד היום לא ראיתי שם מישהו שבאמת משתמש בהם בזמן כשלבשביל זה יש מוטות בטחון, למה סתם ליצור מהומה
קרעת את הבתולי מוטות ביטחון מזל טוב.הכוונה הייתה טובה בסה"כ, ועד היום לא ראיתי שם מישהו שבאמת משתמש בהם בזמן כשל