ואז אומר "היום אי אפשר לעשות את זה, יש מצלמות אבטחה בכל מקום""בתקופה שלי עם 5 שקל היית קונה *הכנס רשימת מוצרים מופגזת*"
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ואז אומר "היום אי אפשר לעשות את זה, יש מצלמות אבטחה בכל מקום""בתקופה שלי עם 5 שקל היית קונה *הכנס רשימת מוצרים מופגזת*"
אירו?!
😆
ואז אומר "היום אי אפשר לעשות את זה, יש מצלמות אבטחה בכל מקום"
כוח הקניה הולך וגדל עם השנים, כלומר אותם 5 שקלים באמת הספיקו לקניית חולצה, אבל עבדת בשבילם שבוע שלם 😃. דירות הן כמובן היוצא הגדול מן הכלל הזה.בתקופה שלי עם 5 שקל היית קונה *הכנס רשימת מוצרים מופגזת*"?
כוח הקניה הולך וגדל עם השנים, כלומר אותם 5 שקלים באמת הספיקו לקניית חולצה, אבל עבדת בשבילם שבוע שלם 😃. דירות הן כמובן היוצא הגדול מן הכלל הזה.
דירות זה משהו..כוח הקניה הולך וגדל עם השנים, כלומר אותם 5 שקלים באמת הספיקו לקניית חולצה, אבל עבדת בשבילם שבוע שלם 😃. דירות הן כמובן היוצא הגדול מן הכלל הזה.
זה לא שייך להמרת המטבע אלא לאינפלציה המטורפת שקדמה לו ולמשכנתאות שלא היו צמודות למדד.משכנתאות שלמות של אנשים הפכו לחוב של 10 ש"ח....
סתם היה לי חשק לציין את זה, ולשמוע מה דעתך על זה.זה לא שייך להמרת המטבע אלא לאינפלציה המטורפת שקדמה לו ולמשכנתאות שלא היו צמודות למדד.
שקל של פעם זה לא שקל של היום. גם הדולר למשל פעם היה שווה הרבה הרבה יותר.אז תענה לי על משהו:זה נכון שכל מבוגר אומר לי "בתקופה שלי עם 5 שקל היית קונה *הכנס רשימת מוצרים מופגזת*"?