ברור שכן,תפסיק כבראני בחיים לא אוכל לתת 150 בנץ'
זה יצא לך פי2 ממשקל גוף. זה לא מופרך מדי
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ברור שכן,תפסיק כבראני בחיים לא אוכל לתת 150 בנץ'
נו אז זו בדיוק היתה הפואנטה שלי, אני בחיים לא אוכל לתת 150 בנץ' ולמשל 100 בנץ' יהיה הישג מאוד מאוד מאוד משמעותי בשבילי וכנראה המקסימום אי פעם שאני אצליח זה 110-120 וגם זה רק אם אני מתאמן הכי אופטימלי שיש ומשקיע עשר שנים בזה
כי אלחנן מתאמן הרבה יותר שנים ממךלהרים פי 2 משקל גוף בבנץ' אני לא רואה את זה אפשרי אם אתה ואלחנן מרימים ככה ושוקלים 90-100 ואתה עוד לא טבעי
לא הבנתי איך זה קשור.ואתה עוד לא טבעי
אם אתה ואלחנן מרימים ככה ושוקלים 90-100 ואתה עוד לא טבעי
יש פה הרבה הצהרות, כל מי שיעשה X יגיע לפי 1.5 מ"ג בנץ (מה שאלחנן אמר) , ומה שאתה אמרת כרגע.
כמה אנשים ראיתם/אימנתם שהגיעו לפי 1.5 מ"ג בבנץ'?
בדיוק בגלל התגובה מעלי לקחתי מקרה של 110 קילו.
אתם נותנים הצהרות חד משמעיות ואז אומרים "אה,רגע,לא כולל 100 קילו"
בבית,לבד.לא יודע איפה אתם מתאמנים
לא יודע איפה אתם מתאמנים אבל הכי חיות אצלי נותנים אולי 140 בנץ' וגם זה כי הם שוקלים 100+- יכול להיות שבאמת אפשרי זה כן, ריאלי לא.
זה אפשרי רק אם אני אשקיע את כל חיי ואהפוך את המכון לעבודה שלי ובתור מתאמן נורמלי שכן יודע מעל הממוצע בידע תיאורטי ולא סתם אחד שבא עושה אימון שעה בלי להבין מה הוא עושה והולך אני חושב ש120 יהיה כנראה השיא שלי מבחינה ריאלית שוב פעם, אולי תוארטית אפשרי 150 למרות שאני עדיין לא חושב שכן אבל פה כבר אין לנו יותר מידי איך להתווכח
למה אתה מגזים תגיד לי?זה אפשרי רק אם אני אשקיע את כל חיי
למה אתה מגזים תגיד לי?
אתה לא חושב שאתה יכול לשפר את הבנץ עשר קילו בשנה בלי הרבה מדי מאמץ? כמה שנים ותגיע ליעד. זה הכל
1.תחרותיש סיבה לעבור ל-RM1?
אני אישית לא נתתי שום דוגמה רק שאלתי כמה אתה מכיר.ואתם לקחתם דוגמה קיצונית, אין שום סיבה שמתאמן ממוצע(שנשאר על א"ש סביר) ומתקדם עם תכניות בסיסיות(וכן, אני מכיר כמה, יש גם הרבה בפורום), לא יצליח להגיע לבנץ פי 1.5
לבנאדם ששוקל 70 זה כולה 105
80?120
90?135
אחרי שיעור מתמטיקה קל, אתם מוזמנים גם להסתכל בלוגים בפורום ולראות כמה מגיעים לזה.
אם תיקחו דוגמה של מישהו שהוא 30 א"ש, שוקל 25 קילו מעל הגובה וצריך להגיע ל150 בנץ, הוצאתם אותו מה"תבנית" שטענתי אבל השארתם את אותה מטרה.
אני אישית לא נתתי שום דוגמה רק שאלתי כמה אתה מכיר.
ולמה שאלתי, כי לי לקח לא מעט זמן להגיע ל 1.5 ולא ראיתי הרבה אנשים מסביבי שהגיעו ליעד הזה בקלות
לכן אני לא כל כך מתחבר ל "כל אחד יכול" וממה שאני ראיתי זה ממש לא המצב ונעזוב לרגע את הדוגמאות הקיצוניות בצד.
שיהיה,זה לא מה שאני רואה סביבי.וכדוגמה אישית נגד(דוגמה אנקדוטלית לא ממש תופס)אותי,שליפטינג היה תמיד תחביב צד ולא העיקר והגעתי לבנץ פי 1.5 ממזמן כבר(וזה באמת תרגיל מוזנח אצלי)?גם רוב האנשים שאני מכיר בחדר הכושר שלי(שעם מושג באימונים וגם אלו שלא יודעים להבין מה זה התאוששות) לוחצים פי 1.5(חלק גם יותר אבל הם פריקים גנטיים בעניין) ללא ניהול עומסים או דילואדים.
זה לא מונפץ,זה לא נפוץ אם האוכלוסייה שאתה מצרף לבדיקה היא אוכלוסיית המתאמן שלא יודע דבר,אבל כל בנאדם שקורא טיפה ומעוניין להשתפר(ויכול להשתמש בפורום הזה כפלטפורמה לזה) יכול להגיע לבנץ 1.5 מ.ג
אני מרים פי שניים ממשקל גופי בבנץ', ואני טבעי. אני שוקל בערך 83 ודוחק לא תחרותי בערך 170.אם הוא בגובה שלי ושוקל 70 והבן אדם מוזרק אלף אחוז מה הסיכוי שלי? ברור שאני יכול להשמין ולשקול 80 אף פעם לא טענתי אחרת אבל לשקול 75 על פחות מ15 א.ש ואני מכוון ל10-12 לא רואה את זה קורה אף פעם בלי חומרים, אנשים עולים 25 קילו כל החיים שלהם וזה כשהם שוקלים וגובה יותר ממני אז אני באופן יחסי בטח יכול לעלות 15-20 קילו מסת שריר כל החיים
עכשיו גם אם נצא מנקודת הנחה שכן, אנחנו דיברנו פה על 150 בנץ' איך יש לי סיכוי להרים פי 2 משקל גוף בבנץ' אני לא רואה את זה אפשרי אם אתה ואלחנן מרימים ככה ושוקלים 90-100 ואתה עוד לא טבעי
אלחנן,איך היית מגדיר אוברהד פרס מכובד?
(בקילו)
מה באמת??😳אני לא אלחנן
אני חושב שדווקא טיפה יותר ממ.ג. אולי 1.2 כזהאבל מעניין אם הוא יסכים איתי שמשקל גוף לחזרה זה די מכוב
האמת שפחות ממה שאני חושב שיכולים.@elchonon, כמה מתאמנים שלך הצלחת להביא לבנץ' של פי 1.5 משקל גוף ?
אלחנן,איך היית מגדיר אוברהד פרס מכובד?
(בקילו)
מסכים.אני לא אלחנן אבל מעניין אם הוא יסכים איתי שמשקל גוף לחזרה זה די מכובד (ו5 מכובד מאוד!)