הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ מאיפה להתחיל?(פאוורליפטינג)

• פותח/ת השרשור dandi2
  • פורסם בתאריך

dandi2

משתמש מתחיל
14
2
נק' מוניטין:
10
14
2
היי, אני חדש בפורום.
אני רוצה לעלות במשקל ולהתאמן על כוח (פאוורליפטינג) אבל גם אכפת לי איך שאני נראה, ואני לא רוצה להיות על אחוזי שומן גבוהים וכל זה.
אני יודע שזה אפשרי להיות חזק ובו זמנית להראות טוב- זאת המטרה שלי.
אני לא יודע מאיפה להתחיל, אני לא יודע כמעט כלום, לא על תזונה נכונה, לא על האימונים, על פאוורליפטינג ואימונים עצמם..
מאיפה להתחיל?
אה ואגב, אני בן 14, גובה 1.70 משקל 55 בערך ואני מתכנן להירשם לחד"כ הרקולס בפתח-תקווה, ידוע לי שיש שם פאוורליפטרים שמבינים בעניין...
תודה מראש.🙄

אני יודע שזה אפשרי להיות חזק ובו זמנית להראות טוב- זאת המטרה שלי.
אפשרי, אני גם מחפש איך 😆
אני בן 14, גובה 1.70 משקל 55 בערך
המשקל שלך נמוך יחסית לגובה לכן אני לא חושב שאתה צריך כרגע לדאוג לגבי אחוזי שומן, אלא לאכול הרבה במטרה לעלות משקל גוף ולהתחזק. הרבה זה לא אומר ממש להגזים, אבל שוב, לא לדאוג יותר מדי לגבי זה. תתחיל מלקרוא את המדריך לעליה במסה, יש שם מידע מועיל, ותקרא על התכנית SS, אם אתה רוצה להתחזק זו ה-תכנית להתחלה (אם מבצעים אותה כמו שצריך). שים לב שבשביל לבצע את התכנית אתה צריך לדעת את הטכניקה של תרגילי הבסיס, גם בשביל להכנס לפאוורליפטינג אתה חייב לדעת לבצע אותם נכון.
כשתדע לבצע את התרגילים, ותגיע למיצוי של ה SS אז תוכל לעבור לתכנית כוח מתקדמת יותר, אבל לא נקדים את המאוחר, כשיגיע הזמן תפתח כאן פוסט ותקבל עזרה. או שתשאל את החבר'ה בהרקולס 😃

אני רוצה לעלות במשקל ולהתאמן על כוח (פאוורליפטינג) אבל גם אכפת לי איך שאני נראה, ואני לא רוצה להיות על אחוזי שומן גבוהים וכל זה.
אתה לא יכול להיות 'הכי טוב' בשני עולמות שונים ביחד.
תחשוב מה יותר חשוב לך - הכוח או המראה.
כמובן שאם אתה מעדיף את שניהם, אתה תמיד יכול לחטב.
אבל אתה לא יכול להגיע לשיא בכוח כשאתה מחפש מראה ועושה תוכניות נפח, ואותו דבר הפוך.
בתור התחלה, אני ממליץ לך לקרוא את שני המאמרים הבאים, וליישם בהם את מה שכתוב:
1. המדריך השלם להעלאה במסת השריר - לחץ כאן
2. שאלות ותשובות לתוכנית האימונים SS - לחץ כאן

אתה לא יכול להיות 'הכי טוב' בשני עולמות שונים ביחד.
תחשוב מה יותר חשוב לך - הכוח או המראה.
כמובן שאם אתה מעדיף את שניהם, אתה תמיד יכול לחטב.
אבל אתה לא יכול להגיע לשיא בכוח כשאתה מחפש מראה ועושה תוכניות נפח, ואותו דבר הפוך.
בתור התחלה, אני ממליץ לך לקרוא את שני המאמרים הבאים, וליישם בהם את מה שכתוב:
1. המדריך השלם להעלאה במסת השריר - לחץ כאן
2. שאלות ותשובות לתוכנית האימונים SS - לחץ כאן
אל תגיד לא יכול.
ראית את אלברו? גם חטוב כמו בילדר וחזק כמו ליפטר

אל תגיד לא יכול.
ראית את אלברו? גם חטוב כמו בילדר וחזק כמו ליפטר
אם אלברו לא היה מחטב את הכרס הוא היה חזק יותר עכשיו, אז טכנית הילד צודק 😃

כן ,פשוט צריך להשקיע יותר

הוא עדין חזק
לא אמרתי שהוא לא, אבל הוא יכול היה להיות עוד יותר, והוא בעצמו מודה שהוא עכשיו כנראה יותר חלש ממה שהוא היה בתחילת החיטוב, כלומר מכאן ניתן להסיק שהוא אכן בנאדם, עובדה שקשה לי מאוד לקבל 😃

לא אמרתי שהוא לא, אבל הוא יכול היה להיות עוד יותר, והוא בעצמו מודה שהוא עכשיו כנראה יותר חלש ממה שהוא היה בתחילת החיטוב, כלומר מכאן ניתן להסיק שהוא אכן בנאדם, עובדה שקשה לי מאוד לקבל 😃
הוא רק מפלצת שלובשת צורה של אדם

הכוונה שלו הייתה שהוא רוצה להיות חזק אבל לא אכפת לו לוותר קצת על החוזק בשביל להראות טוב.. (ז"א לעשות חיטוב)

הכוונה שלו הייתה שהוא רוצה להיות חזק אבל לא אכפת לו לוותר קצת על החוזק בשביל להראות טוב.. (ז"א לעשות חיטוב)
ועמית טען שלא ניתן להיות הטוב ביותר בשני העולמות, כלומר, תצטרך להקריב כוח כדי להראות חטוב ותצטרך להקריב חיטוב על מנת להיות חזק. אתה יכול להיות תותח בשני העולמות אבת תוכל להיות הכי טוב רק באחד מהם שבו תחליט להתמקד.

ועמית טען שלא ניתן להיות הטוב ביותר בשני העולמות, כלומר, תצטרך להקריב כוח כדי להראות חטוב ותצטרך להקריב חיטוב על מנת להיות חזק. אתה יכול להיות תותח בשני העולמות אבת תוכל להיות הכי טוב רק באחד מהם שבו תחליט להתמקד.
הוא לא חייב להיות הכי טוב בשניהם (יחסית אליו)
הוא יכול להיות גם חזק וגם חטוב (ועם זאת להקריב קצת מהכוח)

עם הטענה הזאת אני לא מתווכח כי זאת בסופו של דבר גם המטרה שלי 😃

זאת גם המטרה שלי (וגם של רוב האנשים אני מניח), אבל אני לא יכול לממש אותה כי אני משחק כדורסל בעצימות גבוהה (שעצם ההתקדמות בה היא המטרה העיקרית שלי), אז אני לא יכול לשלב אימוני כוח (כמו SS) עם הכדורסל כי יהיה קשה להתאושש, ולכן אני נאלץ לעבור לאימוני נפח (FBW).

• פותח/ת השרשור
בסדר אני קודם אנסה לגמור SS ואז אני אראה לאן אני רוצה ללכת, אני יודע שלא יהיה לי אכפת רק ממשקל על המוט. ואני מודע לזה שאני לא יכול להיות הכי טוב בשניהם.

Back
למעלה תחתית