ייעוץ מתאמן מתחיל לא ידוע מה לעשות מסה או חיטוב (18) *יש תמונות*

מה היית ממליצ/ה?

• מסה

• חיטוב

• אחר

תוצאות הסקר יוצגו רק לאחר הצבעתכם.

ShaiBelo

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
אהלן.
קוראים שי בן 18 , אני דיי חדש פה אז מקווה שיהיה מועיל ונחמד במהלך השהות שלי כאן 😃

הסיפור שלי הוא כזה אני שקלתי לא מזמן משהו כמו 112-114 קילו התחלתי לאכול בריא לרוץ טיפה והגעתי למשקל נכון להיום של 92-93 קילו השאלה שלי היא מה לעשות , אני רואה שהרזיתי מאז אבל עדיין אני נראה כמו אורנג גוטנג, הגובה שלי 1.87 מטר ואין לי מושג מה לעשות ?

11715298_518375554981815_1573644722_o.jpg

11724652_518375548315149_57989365_o.jpg

תודה לעוזרים

אני הייתי מתחיל מסה ממקום נקי יותר והרבה יותר רזה.
לדעתי כדאי להמשיך חיטוב עוד קצת, ואח"כ להתחיל מסה.

דבר ראשון כל הכבוד על ההורדה של 20 קילו!!
אני גם חושב שכדאי להמשיך חיטוב עוד כמה קילו ואז להתחיל מסה

• פותח/ת השרשור
אני הייתי מתחיל מסה ממקום נקי יותר והרבה יותר רזה.
לדעתי כדאי להמשיך חיטוב עוד קצת, ואח"כ להתחיל מסה.

דבר ראשון כל הכבוד על ההורדה של 20 קילו!!
אני גם חושב שכדאי להמשיך חיטוב עוד כמה קילו ואז להתחיל מסה

עד לאיפה הייתם ממליצים לרדת?
תודה yujinius 😃

עד לאיפה הייתם ממליצים לרדת?
תודה yujinius 😃
קשה לי להגיד עד לאיפה, לדעתי עד שיירד עוד קצת מהצדדים ובטן, לא יותר מדי כי אז סתם תיראה שלד. אם לא תהיה בטוח תעלה תמונה שוב עוד כמה שבועות.

גם אני אומר עוד קצת חיטוב שמתי לב שיש לך עקמת אני צודק ?

שמתי לב בגלל שאני די מבין בתחום הזה אל תדאג תעשה עוד קצת חיטוב אתה אמור לשקול בערך 78 אני חושב אתם מוזמנים לתקן אותי
ואז מסה ! אתה תראה יותר טוב העקמת שלך די קלה נראה לי
תשלב שחייה או רכיבה על אופניים

שמתי לב בגלל שאני די מבין בתחום הזה אל תדאג תעשה עוד קצת חיטוב אתה אמור לשקול בערך 78 אני חושב אתם מוזמנים לתקן אותי
ואז מסה ! אתה תראה יותר טוב העקמת שלך די קלה נראה לי
תשלב שחייה או רכיבה על אופניים

למה שירד 15 קילו?
שיחטב כמו שצריך הפעם(עם שילוב של אימונים ודגש על חלבון וכו') ואני מבטיח שגם ב85 הוא ייראה מספיק טוב למסה(המספר פה לא משנה אבל לרדת ל78 כשאתה 1.93 זה פשוט לא הגיוני)

לא הצלחתי לפתוח אבל זה נראה כחישוב BMR/BMI וכל חרטא אחרת שיש כיום.
אין שום בעיה בלהגזים,רק תדאג לבדוק מדי פעם כמה הוא שוקל כרגע,הבעיה שלו הייתה שהוא לא חיטב הוא הרזה(כן יש הבדל)

צודק לגבי ה1.87,טעות שלי במספר אבל לא בכוונה,עדיין לשקול 9 קילו מתחת לגובה זה די חסר טעם לדעתי.

הוא 1.87 לא 1.93
כה אני יודע אם אתה עושה חיטוב כלומר גרעון קלורי עם אימוני משקולות אז אתה גם עולה במסת שריר כלומר אם אתה מתחיל
לזה התכוונת?

הוא 1.87 לא 1.93
כה אני יודע אם אתה עושה חיטוב כלומר גרעון קלורי עם אימוני משקולות אז אתה גם עולה במסת שריר כלומר אם אתה מתחיל
לזה התכוונת?

יש לך כפתור עריכה,אין צורך להגיב מיליון פעמים אחת אחרי השנייה.
לא,התכוונתי לעובדה שאתה נותן לגוף סיבה לשמר שריר,אחרת במהלך חיטוב כולנו נחים בבית וסובלים בלי אוכל.
כשאתה נותן גירוי לשריר במהלך חיטוב אתה מסמן לגוף שאתה כן זקוק לו והוא פחות יפרק(לא יפסיק לגמרי) את השריר,בהרזיה עם ריצה אתה פשוט יורד במשקל,לא בהכרח בשומן בעיקר.
כל זה הסבר די הדיוטי מהידע שלי,אל תסתמכו עליו כאל תורה מסיני.

יש לך כפתור עריכה,אין צורך להגיב מיליון פעמים אחת אחרי השנייה.
לא,התכוונתי לעובדה שאתה נותן לגוף סיבה לשמר שריר,אחרת במהלך חיטוב כולנו נחים בבית וסובלים בלי אוכל.
כשאתה נותן גירוי לשריר במהלך חיטוב אתה מסמן לגוף שאתה כן זקוק לו והוא פחות יפרק(לא יפסיק לגמרי) את השריר,בהרזיה עם ריצה אתה פשוט יורד במשקל,לא בהכרח בשומן בעיקר.
כל זה הסבר די הדיוטי מהידע שלי,אל תסתמכו עליו כאל תורה מסיני.
לא הבנתי 😃

לא הבנתי 😃

אוקיי אז ככה:כשאתה רץ עם מאזן שלילי בלי אימונים אתה לא מביא לגוף שום סיבה לשמר שריר(שריר דורש יותר מדי מאמץ לשמר) ולכן הגוף על הדרך נפטר מיותר שריר.
כשאתה מספק לגוף אימונים של התנגדות(משקולות או כל דבר אחר) אתה בעצם נותן לגוף סיבה לשמר שריר,אין לי מושג איך להסביר את זה ביותר פשוט ואת האמת הפסקתי להבין כבר על מה אני מדבר.

אוקיי אז ככה:כשאתה רץ עם מאזן שלילי בלי אימונים אתה לא מביא לגוף שום סיבה לשמר שריר(שריר דורש יותר מדי מאמץ לשמר) ולכן הגוף על הדרך נפטר מיותר שריר.
כשאתה מספק לגוף אימונים של התנגדות(משקולות או כל דבר אחר) אתה בעצם נותן לגוף סיבה לשמר שריר,אין לי מושג איך להסביר את זה ביותר פשוט ואת האמת הפסקתי להבין כבר על מה אני מדבר.
אני יודע זה מה שרשמתי מקודם:

אם אתה עושה חיטוב כלומר גרעון קלורי עם אימוני משקולות אז אתה גם עולה במסת שריר כלומר אם אתה מתחיל

אני יודע זה מה שרשמתי מקודם:

אם אתה עושה חיטוב כלומר גרעון קלורי עם אימוני משקולות אז אתה גם עולה במסת שריר כלומר אם אתה מתחיל

לא התרכזתי או הזכרתי את זה כי זה דבר כל כך מינורי וחסר משמעות שאין למה לבנות על זה מראש.

גם אם תהיה 7 א.ש, עם כל השיער הזה תהיה אורנג אוטנג
תעשה חיטוב. ותעביר מכונה/שעווה/מכסחת דשא/לייזר (דעתי האישית, אתה פשוט ממש שעיר. אם אתה רוצה כמובן)

Back
למעלה תחתית